NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Na jó ezen azért felkacagtam. Bár az utolsó nem láttam csak osszEz a Denver rohadt jó amúgy. Utóbbi két meccsen nem sok csapat győzte volna le a minnyt, nekik viszonylag simán sikerült mindkettő.Nah azért helyreálltunk. Elvileg az egész párharcban nem lesz se George se Leonard most azt mondják. De hát ha még tovább is megyünk, mire lesz ez elég a Denver ellen? Kb semmire.Már tudom milyen érzés, mikor mások csapatait jinxelem meg.. Az első negyed a Clippers B-é.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
iktriad
Sixo
csebi
Elfoglaló szinten, de azért nem tűnt annyira egetrengetően erősnek ez a Minny…
több mint 1 éve
Ja, csak előtte meg Jani nélkül nyert simán a Bucks.Érdekes ez a Bucks-Heat párharc, agyonverik meccsenként felváltva egymást.ezzel a butlerrel nehéz bármit is kezdeni, Jani nélkül meg off
zavi27
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Érdekes ez a Bucks-Heat párharc, agyonverik meccsenként felváltva egymást.ezzel a butlerrel nehéz bármit is kezdeni, Jani nélkül meg off
zavi27
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Érdekes ez a Bucks-Heat párharc, agyonverik meccsenként felváltva egymást.
több mint 1 éve
Brooks anyira megerdemelte, ami tortent.Sima volt, de valamit ki kell találni JM (főleg távoli) dobásaira. Amit a 4.negyedben csinált az nem megengedhető, vagy fogjuk már arra, hogy ekkora vezetésnél kisebb volt a koncentráció?Kevés jobb dolog történhet Lakers szempontból, mint hogy Morant jól dobta a triplákat. Hagyni kell csinálja a következő meccsen is, még egyszer úgyse dob így.
Stoki
Jughead
Meg ugy is szivesen lattam ezt, hogy a Lakers ellen szurkok 😊
több mint 1 éve
Jughead
5 215
Sima volt, de valamit ki kell találni JM (főleg távoli) dobásaira. Amit a 4.negyedben csinált az nem megengedhető, vagy fogjuk már arra, hogy ekkora vezetésnél kisebb volt a koncentráció?Kevés jobb dolog történhet Lakers szempontból, mint hogy Morant jól dobta a triplákat. Hagyni kell csinálja a következő meccsen is, még egyszer úgyse dob így.
Stoki
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Ez a Denver rohadt jó amúgy. Utóbbi két meccsen nem sok csapat győzte volna le a minnyt, nekik viszonylag simán sikerült mindkettő.Nah azért helyreálltunk. Elvileg az egész párharcban nem lesz se George se Leonard most azt mondják. De hát ha még tovább is megyünk, mire lesz ez elég a Denver ellen? Kb semmire.Már tudom milyen érzés, mikor mások csapatait jinxelem meg.. Az első negyed a Clippers B-é.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
iktriad
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sima volt, de valamit ki kell találni JM (főleg távoli) dobásaira. Amit a 4.negyedben csinált az nem megengedhető, vagy fogjuk már arra, hogy ekkora vezetésnél kisebb volt a koncentráció?
több mint 1 éve
Rui új szerződést akar 😊
több mint 1 éve
vagy addigra eldőlWestbrook igazi 1 man show-t tol a Clippers sikeréért, de egyelőre a Suns mindent kontráz.mondjuk olyan hiba nélkül dob a suns hogy nemtom kitarthat-e
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Westbrook igazi 1 man show-t tol a Clippers sikeréért, de egyelőre a Suns mindent kontráz.mondjuk olyan hiba nélkül dob a suns hogy nemtom kitarthat-e
iktriad
több mint 1 éve
Westbrook igazi 1 man show-t tol a Clippers sikeréért, de egyelőre a Suns mindent kontráz.
több mint 1 éve
a bírói bullshitek segítenek a sunsnak
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Ne jinxelj.Nah azért helyreálltunk. Elvileg az egész párharcban nem lesz se George se Leonard most azt mondják. De hát ha még tovább is megyünk, mire lesz ez elég a Denver ellen? Kb semmire.Már tudom milyen érzés, mikor mások csapatait jinxelem meg.. Az első negyed a Clippers B-é.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Nah azért helyreálltunk. Elvileg az egész párharcban nem lesz se George se Leonard most azt mondják. De hát ha még tovább is megyünk, mire lesz ez elég a Denver ellen? Kb semmire.Már tudom milyen érzés, mikor mások csapatait jinxelem meg.. Az első negyed a Clippers B-é.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
iktriad
több mint 1 éve
azért az hogy egy Plumlee szétszedi a Suns-t elég cikiMár tudom milyen érzés, mikor mások csapatait jinxelem meg.. Az első negyed a Clippers B-é.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
iktriad
több mint 1 éve
Már tudom milyen érzés, mikor mások csapatait jinxelem meg.. Az első negyed a Clippers B-é.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
több mint 1 éve
Pedig elképesztő módon tolják még a bírók is a Sunst.Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
zinedine5
Do your job
több mint 1 éve
Ezerszer tökösebb a Clippers. Nem tudom mire van ekkora arca a Sunsnak a tavalyi PO óta?
több mint 1 éve
Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.És vezet a clippers
iktriad
több mint 1 éve
Azt csinál a palánkok alatt a Suns, amit akar.
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Ez azért elég gyér volt a Netstől. Hazai pályán, Embiid nélkül....Lehet gyenge volt a Netstől. Ám a Sixers már az alapszakaszban sem jött zavarba Embiid hiányától. Egyenesen jobb mérleget produkáltak azon a 16 meccsen, amikor nem játszott, mint azon a 66-on amikor igen. Persze kis minta, és én se gondolom, h Embiid csak hátráltatja a csapatát, de ebben a Sixersben elég star power van és mélység, h ideig tudják pótolni.
FLZOLI
több mint 1 éve
Ez azért elég gyér volt a Netstől. Hazai pályán, Embiid nélkül....
több mint 1 éve
Nem is feltétlenül az első körben lesz ez probléma.Egy otthoni győzelem azèrt mindig benne van, ez mèg belefèr, akkor lehet gond ha 2-2vel mennek vissza Bostonba.Kábé egyformán dobtak, a palánk alatt dőlt el, ott a Hawks volt az úr, valami 20 lepattanóval többet szedtek le a mérkőzésen.Kár ezért a 3. meccsèrt bár várható volt hogy azèrt nem söpörjük s Hawkst. Remélem azért a 4. meglesz.sztem kb mindenhol 4-0t tippeltek
dande2
és nekem kicsit fura igazán extra triplázás nélkül meglett a hawksnak (mármint a celtics jobban dobott kintről)
Negritis, a vajda
Sajnos ebből a Celticsből a konzisztencia és a killer instinct hiányzik a legjobban (meg szerintem egy igazi hc is).
Boston
dande2
Do your job