NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
towns kicsit mintha korán bazsajogna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na ki nyert a végén? Persze, hogy a Heat. Szívesen Miami. #jinxtriadStrikesAgain Durva lesz, ha a Heat 2 hazai meccsből 2-t bukva nem lesz PO csapat idén.
iktriad
több mint 1 éve
Durva lesz, ha a Heat 2 hazai meccsből 2-t bukva nem lesz PO csapat idén.a vicc hogy mindezt az ellen a bulls ellen ahol derozan és lavine is gyenge
iktriad
több mint 1 éve
Durva lesz, ha a Heat 2 hazai meccsből 2-t bukva nem lesz PO csapat idén.
több mint 1 éve
pat bev még mindig egy suttyó ...
több mint 1 éve
ez a 2. negyed közel nézhetetlen
több mint 1 éve
Rég láttam olyan komoly téttel bíró NBA-s összecsapást, ahol ennyi az üres szék, mint ezen a mostani Heat - Bulls meccsen. Egy olyan találkozón, ahol mindkét csapatnak véget érhet az idei szezon...előző heat meccsen is voltak üres részek
iktriad
nemtom mi van
több mint 1 éve
Rég láttam olyan komoly téttel bíró NBA-s összecsapást, ahol ennyi az üres szék, mint ezen a mostani Heat - Bulls meccsen. Egy olyan találkozón, ahol mindkét csapatnak véget érhet az idei szezon...
több mint 1 éve
Randle holnapi játéka, gametime decision. Ez nem hangzik jól. Ha játszik is, limitáltan szerintem és könnyen lehet látszódni fog rajta.szerencsétlen knicks megint bemegy a po-ba és gyorsan kizúg akkor
Sixo
több mint 1 éve
Randle holnapi játéka, gametime decision. Ez nem hangzik jól. Ha játszik is, limitáltan szerintem és könnyen lehet látszódni fog rajta.
több mint 1 éve
Nem értem mikor lesznek ezek szabályosak, ha be kamuzol az összesnek sérülést?Ellenőrzik már ezeket ha nagyon kiugró
Sixo
több mint 1 éve
Nem értem mikor lesznek ezek szabályosak, ha be kamuzol az összesnek sérülést?
több mint 1 éve
The NBA has fined the Mavs $750K for resting their players vs. Bulls in what was an elimination game pic.twitter.com/hnkJ5p7xgs
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 14, 2023
több mint 1 éve
www.kezdo5.hu/nba/blogok-nba-playoff-2023-az-elso-kor-elozetese-5/8-52345Lakers egy sötét ló.
nem csak én érzem szorosnak a párharcot
Negritis, a vajda
Még mindenki úgy gondolja, ha Davis és LeBron plafon körül játszik, kb Nyugaton csak a Suns vagy Warrior esélyes ellenük.
Mephis meg az inverz sötét ló, úgy vannak 2.helyen hogy rengeteg balhé és sérülés volt köztük. Én azt érzem nagyon alábecsülik őket. Amúgy hasonló mint a Lakers hatalmas plafon és alacsony padló.
Mondjuk szerintem nagydöntőre nem lesznek esélyesek, gyakorlatilag a legszopatósabb ágat kapták.
Papírforma szerint egy egészséges Lakers, Warriors, Suns lenne a sorrend hát az igen.
több mint 1 éve
www.kezdo5.hu/nba/blogok-nba-playoff-2023-az-elso-kor-elozetese-5/8-52345nem csak én érzem szorosnak a párharcot
több mint 1 éve
Célzott utalás"We've got to be available. We've got to do what we need to do off the court in terms of preparation, in terms of getting treatment, in terms of getting the right sleep, the right type of hydration, having the right type of diet."
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 13, 2023
- CJ McCollum after Pelicans play-in loss pic.twitter.com/VkrCcAcIUN
több mint 1 éve
bowl.hu bracket lesz?
több mint 1 éve
Raptors season FT%: 78.4%
— Chicago Bulls (@chicagobulls) April 13, 2023
Tonight: 50% (18-36)
Instant Chicago legend. pic.twitter.com/V9Al6yjpCG
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Ez mekkora volt." Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
sztem a Westbrook OKC ->Houston az legalább annyira szarTekintve, hogy Gobert féle emberekért mennyi cetli mozgott, akkor Lukaért az asszony nedves bugyiját is oda kell adni majd.ez a Gobert csere amugy sokaig lesz elrettento pelda.
FLZOLI
csebi
de Westy -> Lakers trade se néz ki jól 😀
több mint 1 éve
Tekintve, hogy Gobert féle emberekért mennyi cetli mozgott, akkor Lukaért az asszony nedves bugyiját is oda kell adni majd.ez a Gobert csere amugy sokaig lesz elrettento pelda.
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
jah, csak akkor mi marad a helyén? itt ez a gondHa kihozna egy sok első körös cetlik + Shai, Gidey szerű csomagot simán jól kijöhetnek ebből.Ha Doncic mozdítható az OKC helyében egyből robbantanék érte.igen ra gondoltam en is, de eleg meglepo lenne, ha Cuban elengedne, mert utana a teljes sotetseg marad Dallasban.
Másért nem igazán érné meg nekik a mostani magot piszkálni.
FLZOLI
csebi
Tekintve, hogy Gobert féle emberekért mennyi cetli mozgott, akkor Lukaért az asszony nedves bugyiját is oda kell adni majd.
Mondjuk Doncic nem biztos, hogy pont Oklahomába menne. Akkor már inkább egy Miami, New York szerű csapat áldozza fel majd a következő 10 évét....
FLZOLI
ráadásul SGA-ra lehet építeni, viszont nemtom hogy Lukaval mennyire jó páros
több mint 1 éve
Ha kihozna egy sok első körös cetlik + Shai, Gidey szerű csomagot simán jól kijöhetnek ebből.Ha Doncic mozdítható az OKC helyében egyből robbantanék érte.igen ra gondoltam en is, de eleg meglepo lenne, ha Cuban elengedne, mert utana a teljes sotetseg marad Dallasban.
FLZOLI
csebi
Tekintve, hogy Gobert féle emberekért mennyi cetli mozgott, akkor Lukaért az asszony nedves bugyiját is oda kell adni majd.
Mondjuk Doncic nem biztos, hogy pont Oklahomába menne. Akkor már inkább egy Miami, New York szerű csapat áldozza fel majd a következő 10 évét....
több mint 1 éve
Ha Doncic mozdítható az OKC helyében egyből robbantanék érte.igen ra gondoltam en is, de eleg meglepo lenne, ha Cuban elengedne, mert utana a teljes sotetseg marad Dallasban.
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.