NBA
Én ezt értem, de miért választaná bárki Rondo karrierjét? 😀 Nekem a kérdés érthetetlen, ha az a kérdés, hogy Kidd vagy Paul, akkor talán elgondolkodom, mert Kidd a végén bajnok lett (amúgy nem akkor is bármikor Paul), de Rondo karrierjében mi lenne a vonzó, a két gyűrű (egyszer percemberként, egyszer meg a bostoni BIG 3 mellett mint fontos kiegészítő)?nekem Rondo karrierje a mentalitása nélkül jobb lenne
Jughead
ha nem veszed bele azt hogy hogyan viselkedett a csapataival (vezetőség, szurkolók, csapattársak) akkor neki egy teljes karrierje van amiben minden szerepel
CP3 karrierjében a szégyenfolt az nem az hogy milyen ember, hanem az hogy mint játékos egy lúzer
fasznak hiányzik minden második interjún arra válaszolni hogy mit adnék fel egy gyűrűért cserébe?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Én ezt értem, de miért választaná bárki Rondo karrierjét? 😀 Nekem a kérdés érthetetlen, ha az a kérdés, hogy Kidd vagy Paul, akkor talán elgondolkodom, mert Kidd a végén bajnok lett (amúgy nem akkor is bármikor Paul), de Rondo karrierjében mi lenne a vonzó, a két gyűrű (egyszer percemberként, egyszer meg a bostoni BIG 3 mellett mint fontos kiegészítő)?Nem is ez volt a kérdés, olvasd el újra 😉.Hát mert egy lapon se említhető a két játékos.Mert?Inkább Rondo mert őt a Suns draftolta, de ha CP nyer a Sunsal akkor az övé jobban tetszene.Mondjuk a kérdés maga felháborító.
Would you rather have Chris Paul or Rajon Rondo's career? pic.twitter.com/kOHDWq2gOS
— NBA Memes (@NBAMemes) April 1, 2023
Sixo
Jughead
Sixo
Jughead
Amúgy én simán Paulét választanám. A nagy gyűrű szerzők közül cska Horryét vinném. 😀
Toca
Szerkesztette: Jughead
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Nem is ez volt a kérdés, olvasd el újra 😉.Hát mert egy lapon se említhető a két játékos.Mert?Inkább Rondo mert őt a Suns draftolta, de ha CP nyer a Sunsal akkor az övé jobban tetszene.Mondjuk a kérdés maga felháborító.
Would you rather have Chris Paul or Rajon Rondo's career? pic.twitter.com/kOHDWq2gOS
Sixo
Jughead
Sixo
Jughead
Amúgy én simán Paulét választanám. A nagy gyűrű szerzők közül cska Horryét vinném. 😀
Igen. De ennek mi köze a kérdéshez? Negri leírta mi itt a dilemma. HoF játékos de POban csókerkedsz meg folyton megsérülsz és 0 gyűrű. Vagy 2 gyűrű néhány éves peaked alatt a posztod egyik legjobbja vagy, de hamar visszaesel és egész karriered alatt egy átlagos NBA játékosnak számítasz.Hát mert egy lapon se említhető a két játékos.Mert?Inkább Rondo mert őt a Suns draftolta, de ha CP nyer a Sunsal akkor az övé jobban tetszene.Mondjuk a kérdés maga felháborító.
Sixo
Jughead
Sixo
Jughead
Hát mert egy lapon se említhető a két játékos.Mert?Inkább Rondo mert őt a Suns draftolta, de ha CP nyer a Sunsal akkor az övé jobban tetszene.Mondjuk a kérdés maga felháborító.
Sixo
Jughead
Sixo
vagy keresel elég pénzt, nyersz 2-3 gyűrűt de a középszert nem sokáig tudod meghaladni
Mert?Inkább Rondo mert őt a Suns draftolta, de ha CP nyer a Sunsal akkor az övé jobban tetszene.Mondjuk a kérdés maga felháborító.
Sixo
Jughead
Inkább Rondo mert őt a Suns draftolta, de ha CP nyer a Sunsal akkor az övé jobban tetszene.Mondjuk a kérdés maga felháborító.
Sixo
Official Hall of Fame Class of 2023:
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 1, 2023
Dwyane Wade
Dirk Nowitzki
Pau Gasol
Becky Hammon
Tony Parker
Gregg Popovich
Legends 🙌 pic.twitter.com/bOLFUQFqci

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ha már Suns, jó lenne, ha ez a hibátlan mérleg kitartana ... mondjuk a bajnokság legvégéig. 😎 (Oké, oké abbahagyom az álmodozást.)15-0 lesz vele a Suns és a 2. kör közepén lesérül.
5-0 with KD in the lineup. pic.twitter.com/El6hB3IgGa
— Phoenix Suns (@Suns) April 1, 2023
iktriad
5-0 with KD in the lineup. pic.twitter.com/El6hB3IgGa
— Phoenix Suns (@Suns) April 1, 2023
Biztató
That's wild 👨🍳 https://t.co/EGsTQLH35R pic.twitter.com/kDXbpMuTao
— NBA (@NBA) April 1, 2023
BREAKING: The NBA and NBPA have agreed on a new seven-year collective bargaining agreement, clearing the way for labor peace through this decade, sources tell ESPN. Deal includes a mutual opt-out after sixth year. pic.twitter.com/JrfoVsFfr3
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) April 1, 2023
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Túl fiatal az a csapat, idén szerintem még nem lesznek tényezők. Vagy legalábbis ahhoz perpill irreálisnak tűnő szintlépés kellene.Detto.Tyí de nagyot kapott a Bucks ma a Celticstől a valószínűsíthető keleti döntő előmeccsén.Egész évben ez volt. Bucks egy OT wint tud felmutatni a Celtics B ellen.
Sixo
Nyilván PO-ra ez semmit nem jelent, mert lehet össze sem jön ez a párharc, de mind a 76ers mind a Bucks ellen a mentális előny Celticsnél van. Tavaly sem volt ez másképp.
Vicces mert én most pl a Cavstől jobban fosok, őket valamiért képtelenek vagyunk magabiztosan verni.
ZERO_L
Neked is az év eleji két oda-vissza meccs rögzült be szerintem, amikor egyszerűen képtelen volt tenni bármit a Celtics Mitchell ellen. Megjegyzem, bár azóta Mitchell visszavett, a PO-ban nagy sansszal újra azt a Mitchellt fogjuk látni (a tavalyi szezon kivételével mindig szintet lépett POra), szal a Cavs-et én senki helyében nem írnám le, bármit is mondanak a szagértők. Ez a kelet legalább 4 szereplős.
Antonius
Detto.Tyí de nagyot kapott a Bucks ma a Celticstől a valószínűsíthető keleti döntő előmeccsén.Egész évben ez volt. Bucks egy OT wint tud felmutatni a Celtics B ellen.
Sixo
Nyilván PO-ra ez semmit nem jelent, mert lehet össze sem jön ez a párharc, de mind a 76ers mind a Bucks ellen a mentális előny Celticsnél van. Tavaly sem volt ez másképp.
Vicces mert én most pl a Cavstől jobban fosok, őket valamiért képtelenek vagyunk magabiztosan verni.
ZERO_L
Neked is az év eleji két oda-vissza meccs rögzült be szerintem, amikor egyszerűen képtelen volt tenni bármit a Celtics Mitchell ellen. Megjegyzem, bár azóta Mitchell visszavett, a PO-ban nagy sansszal újra azt a Mitchellt fogjuk látni (a tavalyi szezon kivételével mindig szintet lépett POra), szal a Cavs-et én senki helyében nem írnám le, bármit is mondanak a szagértők. Ez a kelet legalább 4 szereplős.
Cowboys 4ever.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Ha már Vando volt téma a napokban.nem, nem o.
dawyd728