NBA
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha jobbak lesznek akkor conf final esélyesek. Ha minden teljesül amit írsz akkor kb 81-1-el zárnak 😀De pont ezért írtam,hogy akkor egy Top5 játékos legjobb éveit rontották el és nem jutottak vele semerre. Most van egy Top5 centerük akinek alapvetően vannak hatalmas red flagek a játékában,hoznak mellé egy top5 centert aki meg támadni nem tud.Hogy nincs a Tomberwolvesnak ptsdje azokból az időkből amikor Garnettes években nem volt 5 évig pickjük és az a csapat 5x jobb volt és az se ért el semmit.Najo, de Garnett atlagol 22 pontokat is, nem egyoldalu jatekos volt. Gobert tamadasban max takarit neked a festekben, de labdat nem adhatsz neki. Teljesen egysiku jatekos, egy elit vedo es ennyi. Nem nezem le, mert oriasi melot vegez egyebkent a palank alatt, szimplan a mai NBA-ben ez azert keves.
Védekezésben évek óta szarok,majd Gobert épít belőle várat😃
Én Pet Bevet sajnálom amúgy egyedül.
Chef a'la Laci pecsenyés
Szoval en sem ertem tovabbra sem ezt a cseret, KAT miatt sem, meg amiatt sem, hogy ennyit odatolt ellenertekkent. Feltetelezem, hogy Townst betoljak amugy negyesbe, de hat amugy annak sem vagyok fanja, hogy egy erocsatar es egy center ennyit elvigyen a capbol. Es a baj az, hogy Gobert-rel meg mindig nem kaptak offensive weapont, szoval a tamadasban ugyanugy nem lett eggyel tobb opcio arra, hogyha itt a sztaroknak epp nem menne, akkor majd talan harmadikkent elolep. Hat Gobert biztos nem fog.
Stez
Biztos hogy jobbak lesznek,mert Gobert a Utahban is elit védelmet varázsolt egyedül,de mondjuk Conference Finals esélyesek akkor lesznek vagy lehetnek ha Edwards MIP lesz, KAT hoz egy fokkal jobb védekezést,MVP szavazásban Top5,nem chokerkedik playoffban és Gobert pályán tartható.
Szerintem ez nem fog összejönni.
Chef a'la Laci pecsenyés
Az ár sok, de levonták a következtetést a playoff vereségükből. KAT nem tartható palánk alatt ha meg ő nincs ott kell valaki ami pattanózik ( ebben szarra vertek őket a Grizzles).
Emellett Gobert mellett jelentősen javul majd a védekezés ebben mindenki biztos lehet. Az, hogy a Jazzben nem volt pályán tartható a playoffban, nem csak neki köszönhető, megfelelő rendszerben jó lehet, ráadásul nem a liga utolsó védő lesz periméteren. ( mondjuk nem tudom Twolves kisemberei, hogyan védekeznek, de Jazz embereinél rosszabbak nehezen lehetnek.)
Az ár irreálisan sok ebben egyetértünk, de én még nem temetném a tradet. Ha Goberttel összejön egy bajnoki cím 3 éven belül egyértelműen megérte.
több mint 3 éve
Még emesztem a cserét amúgy d e így hirtelen:Hogy nincs a Tomberwolvesnak ptsdje azokból az időkből amikor Garnettes években nem volt 5 évig pickjük és az a csapat 5x jobb volt és az se ért el semmit.Najo, de Garnett atlagol 22 pontokat is, nem egyoldalu jatekos volt. Gobert tamadasban max takarit neked a festekben, de labdat nem adhatsz neki. Teljesen egysiku jatekos, egy elit vedo es ennyi. Nem nezem le, mert oriasi melot vegez egyebkent a palank alatt, szimplan a mai NBA-ben ez azert keves.
Chef a'la Laci pecsenyés
Szoval en sem ertem tovabbra sem ezt a cseret, KAT miatt sem, meg amiatt sem, hogy ennyit odatolt ellenertekkent. Feltetelezem, hogy Townst betoljak amugy negyesbe, de hat amugy annak sem vagyok fanja, hogy egy erocsatar es egy center ennyit elvigyen a capbol. Es a baj az, hogy Gobert-rel meg mindig nem kaptak offensive weapont, szoval a tamadasban ugyanugy nem lett eggyel tobb opcio arra, hogyha itt a sztaroknak epp nem menne, akkor majd talan harmadikkent elolep. Hat Gobert biztos nem fog.
Stez
Ha kezdot nézzük akkor offensere van Russell, Edwards és KAT. Tényleg olyan nagy probléma h jött egy ember aki nem igényli a labdát offense oldalon? Fenti három jatekosnak négy labda sem lenne elég amúgy.
Beverleyt nagyon sajnálom, hiányozni fog nagyon, az első korosoket meg át kell nezni hogy vannak pontosan. De az Anderson igazolással ez eléggé all in nálunk. Ha a KAT-Gobert páros működik akkor minimum konferencia döntő az elvárás szóval in Finch we trust h megtalálja a megfelelő taktikát nekik.
De azért emesztenem kell ezt a cserét.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
De pont ezért írtam,hogy akkor egy Top5 játékos legjobb éveit rontották el és nem jutottak vele semerre. Most van egy Top5 centerük akinek alapvetően vannak hatalmas red flagek a játékában,hoznak mellé egy top5 centert aki meg támadni nem tud.Hogy nincs a Tomberwolvesnak ptsdje azokból az időkből amikor Garnettes években nem volt 5 évig pickjük és az a csapat 5x jobb volt és az se ért el semmit.Najo, de Garnett atlagol 22 pontokat is, nem egyoldalu jatekos volt. Gobert tamadasban max takarit neked a festekben, de labdat nem adhatsz neki. Teljesen egysiku jatekos, egy elit vedo es ennyi. Nem nezem le, mert oriasi melot vegez egyebkent a palank alatt, szimplan a mai NBA-ben ez azert keves.
Chef a'la Laci pecsenyés
Stez
Biztos hogy jobbak lesznek,mert Gobert a Utahban is elit védelmet varázsolt egyedül,de mondjuk Conference Finals esélyesek akkor lesznek vagy lehetnek ha Edwards MIP lesz, KAT hoz egy fokkal jobb védekezést,MVP szavazásban Top5,nem chokerkedik playoffban és Gobert pályán tartható.
Szerintem ez nem fog összejönni.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
Hogy nincs a Tomberwolvesnak ptsdje azokból az időkből amikor Garnettes években nem volt 5 évig pickjük és az a csapat 5x jobb volt és az se ért el semmit.Najo, de Garnett atlagol 22 pontokat is, nem egyoldalu jatekos volt. Gobert tamadasban max takarit neked a festekben, de labdat nem adhatsz neki. Teljesen egysiku jatekos, egy elit vedo es ennyi. Nem nezem le, mert oriasi melot vegez egyebkent a palank alatt, szimplan a mai NBA-ben ez azert keves.
Chef a'la Laci pecsenyés
több mint 3 éve
Kiváncsi leszek Wolves Gobert házasságra 19-re lapot húztak. Én nem feltétlen gondolom, hogy borzasztó lesz és igenis jelentőset adhat Gobert a Wolvesnak.
több mint 3 éve
Looney elég diszkont áron maradt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hogy nincs a Tomberwolvesnak ptsdje azokból az időkből amikor Garnettes években nem volt 5 évig pickjük és az a csapat 5x jobb volt és az se ért el semmit.Védekezésben évek óta szarok,majd Gobert épít belőle várat😃
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
uhh ez a Gobert trade...Minnesota itt nagyon félrement
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Pontosan. 😕 Már szezon végén is volt erről pletyka, hogy ez lesz. Nagyon nem vagyok boldog.Zach aláírt. 5év/215 milla. Az első Bulls játékos 100 milliós kontraktus felett.nagyon nem örülök ennek...biztosítottuk magunknak a teljes középszerűséget 😕
Gergőke
Klaci79Alispán
több mint 3 éve
Szerintem a twin towers jó lehet, a liga legjobb védője jól jön a Twolves-nak, hiszen KAT hátul gyenge.Az 5 első körös sok ez nem kérdés, de elég fiatal a csapat ahhoz, hogy amennyiben minden jó lesz, akkor ne fájó pickek legyenek ezek. Nagyon érdekes csapat ez.
Gobertnek meg örülök, hogy végre nem Mitchell mellett kell szívnia.
több mint 3 éve
Olyan lesz, mint a kezilabdaban, 24 masodpercenkent cserel majd a Minnesota, a vedekezesnel berohan Gobert, a tamadojatekoknal meg felfut Towns. 😀Townst én se hagytam volna ott, szóval ha elcserélik vagy 4-esbe átrakják az oké. Mert egyszerűen gyenge volt a PO-ban. De ez.. úgy vagyok kiakadva, hogy nem is kedvelem őket.Gratulalok a tWolvesnek hogy 4 elsőt + az idei első körös pickjüket odaadták a tulfizetett Gobertert. Hanyok.Egy dolog, hogy tulfizetett, de ott van a posztjan egy top jatekos.
Cruyffista
Stez
Cruyffista
több mint 3 éve
Zach aláírt. 5év/215 milla. Az első Bulls játékos 100 milliós kontraktus felett.nagyon nem örülök ennek...biztosítottuk magunknak a teljes középszerűséget 😕
Gergőke
több mint 3 éve
Durrant akkor 10 első kör lesz
több mint 3 éve
Gratulalok a tWolvesnek hogy 4 elsőt + az idei első körös pickjüket odaadták a tulfizetett Gobertert. Hanyok.Egy dolog, hogy tulfizetett, de ott van a posztjan egy top jatekos.
Cruyffista
több mint 3 éve
Gratulalok a tWolvesnek hogy 4 elsőt + az idei első körös pickjüket odaadták a tulfizetett Gobertert. Hanyok.
több mint 3 éve
Brogdon jó lehet a celticsbeHuerter okos volt a kingstol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Zionnak 5 év 231 millát akarnak adni. Egy évnyit játszani fog összesen 5 év alatt?Nem. De egy ev alatt meg fogja enni 231 millio ember etelmennyiseget. 😀
Matthew99
több mint 3 éve
Zionnak 5 év 231 millát akarnak adni. Egy évnyit játszani fog összesen 5 év alatt?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A műtétei azért nem hangzanak viccnek, mégha nem is tud dobni. A védekezése mellett pedig a pattanózása és a playmakingje is elit. Ha valahol van 3 jó shooter, és Simmons egészségesen ha produkál egy jó szezont a Netsben, érhet több első kört.- Ha Simmons egészséges lesz, ő önmagában nagyobb érték, mint a Philly-s HardenSimmons perpill több, mint egy éve nem látott pályát, utoljára mikor meg fent volt a Procter and Gamble részvényárfolyama az egekben járt, mert annyi pelenkát kellett elhasználnia, ha dobásra szánta volna magát. Ha egy csapatban Simmonsnak kell az egyik sarokkőnek lennie ott óriási gond van, elit védőjátékosnak még kiváló, olyan number 3-4-nek egy csapatban, már csak másik 3 hiányzik, Booker mondjuk vicces lenne, együtt sírdogálhatnának meccsek után!
Cruyffista
VanillaSky
több mint 3 éve
PJ Tucker 3 év 33 millió Philly. Kitünő fogás a Phillynek.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
Bruce Brown is lelépett Brooklyn-ból a Nuggetshez. Az jó kis fit sztem.