NBA

32 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 548 — The Mathematician
amúgy embiid ujjsérülése mellett a philly sztem elég nagy szarban lesz ha bejut a kövi körbe is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
szerk.: amúgy Simmons miért ülte ki a párharcot?
csebi
szar a dereka
gyenge fejben

több mint 3 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
A Bucks meg a Sixers ellen is geci sok múlik azon h a visszatérő Timelord milyen formában lesz.
empty taxi
sixers ellen a kérdés hogy mennyire nyalják a bírók embiid seggét
Negritis
nagyon.
csebi
Mert egy csicska fájt a háta.

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 169 — Chiefs GM
Húú, de botrny rossz volt a Jazz, 30/3 tripla, 12 gólpassz a teljes meccsen...

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 673 — Lucas Scott
A Bucks meg a Sixers ellen is geci sok múlik azon h a visszatérő Timelord milyen formában lesz.
empty taxi
Negritis
nagyon.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 660
A bírók legjobb szándékai ellenére is sikerült legyőzni a New Jersey-t.

Ez nagyon kijárt már nekik, főleg a tavalyiért, és főleg Irvingnek.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
DEEEEEEEENNNNNEEEEEEEEEM SIKERÜLT

Kár hogy a Philly meg várhatóan magára húzza a Torontot..na mindegy minden nem jöhet egyszerre 😛
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
rohadt bírók mindent megtesznek a széria folytatásáért...................U N D O R Í T ÓÓÓÓ

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Hát ha a Suns összeesik akkor jó eséllyel újra a GSW kocog be a döntőbe. Aztán, hogy ott melyik a legjobb/legrosszabb matchup nekik az passz. Ha Giannis megint god modeba kapcsol akkor talán a Bucks, de a Boston féle gyilok védekezés jó kis meccseket hozna
FLZOLI
Bármennyire szeretem a Bostont, egy Warriors-féle csapatot nem fognak hétből négyszer megverni.

De nekünk szerintem még korábban is lesz a végállomás, a Heat, a Sixers vagy a Bucks által.
Kampman
Illetve mèg a Netset sem vertük meg 🥴
dande
Dehogynem 3x is. Megint lemaradtál? 😛
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 826 — no es importante
Nem tudom ezt az playt kihívta a GSW-nél, de így elbaszni 30mp-vel vége előtt.
Mondjuk Denver megérdemelte hogy ne legyen söprés.
Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
empty taxi

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hát ha a Suns összeesik akkor jó eséllyel újra a GSW kocog be a döntőbe. Aztán, hogy ott melyik a legjobb/legrosszabb matchup nekik az passz. Ha Giannis megint god modeba kapcsol akkor talán a Bucks, de a Boston féle gyilok védekezés jó kis meccseket hozna
FLZOLI
Bármennyire szeretem a Bostont, egy Warriors-féle csapatot nem fognak hétből négyszer megverni.

De nekünk szerintem még korábban is lesz a végállomás, a Heat, a Sixers vagy a Bucks által.
Kampman
Illetve mèg a Netset sem vertük meg 🥴
több mint 3 éve
FLZOLI

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 509
Azért jegyezzük fel egy piros pontot azok neve mellé, akik a play-in rendszert nem engedik eltörölni a bubit követő időkben. Ez a Pels normál körülmények között nem cserélt volna februárban. Rég bedobták volna a törülközőt.
Rengeteg érdektelen meccsel lett volna több egy play-in rendszer nélkül. Most a Clippers lehet csalódott és az aktuális jobb mérleggel kizúgó 7-8. kiemelt, de a liga egyik nagy problémájára egy elég jó megoldást találtak. Kiegészítve a lottery oddsok átalakításával.
dawyd728
Iden jobbak az elso korok playoffban nem?vagy a tavaly az tul regen volt?🤣
több mint 3 éve
dawyd728 4 115
Azért jegyezzük fel egy piros pontot azok neve mellé, akik a play-in rendszert nem engedik eltörölni a bubit követő időkben. Ez a Pels normál körülmények között nem cserélt volna februárban. Rég bedobták volna a törülközőt.
Rengeteg érdektelen meccsel lett volna több egy play-in rendszer nélkül. Most a Clippers lehet csalódott és az aktuális jobb mérleggel kizúgó 7-8. kiemelt, de a liga egyik nagy problémájára egy elég jó megoldást találtak. Kiegészítve a lottery oddsok átalakításával.
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nos amit leszögezhetünk az az,hogy. DeMar semmit nem változott a PO illetően. 4 ponttal kevesebbet átlagol,mint az alapszakaszban. Lavine pedig majd 5-tel. A 20 pontot sem éri el a teljesítménye. Vucevic az egyetlen a hármasból, aki jobb produkciót tesz le,mint az alapszakaszban.

Mi pedig ezt a Lavinet akarjuk kitömni. 😔

Amúgy pedig Patrick Williamsnek meg jó meccse volt 20 pont, 10 pattanó.

több mint 3 éve
dawyd728 4 115
Ennyi járt nekünk.
Ettől még nincsenek illúzióim.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 509
Toca
Jaa egy hail mary kicsit fura volt.😀
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Borzasztó volt ez a két hazai meccs. Nagyon nem láttam ezt jönni a két idegenbeli után. 😕

több mint 3 éve
Jokicon jó kis vízilabdás centervédekezést hoz a Warriors eddig, fullasztás, szemkinyomás, pofonok, minden.

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
A Bullst jól elverték mindkétszer hazai pályán.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 673 — Lucas Scott
na ezt most kemény lenyelni.
alapvetően be kellett volna húzni, de azért az egész szériát elég komolyan befolyásolja-eldöntheti, hogy a bírók 30 perc környékére limitálják KAT játékperceit. ma is, befújták rá nagyon korán a 4. hibát , miközben egyértelműen Morantra kellett volna fújni. Azt meg továbbra sem tudom felfogni, hogyan lehet az, hogy felugrik dobni, beleesik a védő a dobásába, és rendszeresen támadót fújnak KATra ...
csebi
6. percben 2-t is fújhattak volna townsra mer a blocking fault után volt egy moving screen is
Negritis
oké de akkor az összes moving screent fújják be kb. ne tegyünk úgy, mintha ő csinálna egyedül ilyen screeneket, másoknak is lazán elengedik ezeket. de nyilván végigmehetünk az összes call-on, no callon, lesz ide is oda is tévedés, csakhát nagyon nem mindegy, hogy mikor történik ez.
viszont a fenti két dolognál tartom, hogy ha nem Towns a személy akkor Morantra fújják a hibát (ráadásul akkor Morant kerül hiba gondokba asszem neki is 4. lett volna talán szóval nagyon nem mindegy volt az az egy fújás ott, és persze, hogy a Wolves jött ki belőle rosszabbúl) valamint tényleg nem láttam olyat másnál még, hogy vki felugrik dobni, ebbe beleugrik a védő, és támadót fújnak. márpedig ez visszatérő fúják KATnál.
csebi
alapvetően arra céloztam hogy kat faltjai azok faltok és volt is ami elmaradt azon kívül is
a morant esetről lemaradtam mert közben dolgoztam de a másik 3 nem volt kérdés
valamint jjj-t is elég könnyen fújják ki folyamatosan, szal nem ezen múlik
Negritis
Én két dolgot emeltem ki azon a meccsen: a 4. Hibát amit egyértelműen Morantra kellett volna fújni és akkor neki lett volna negyedik már korán nem KATnak plusz illetve ezt a fokozatosan visszatérő dolgot h KAT felugrik, rá esik a védő és mégis offenzív faultot fújnak rá …

Amúgy most először nem a Memphisnek fújtak, egyből ment is a sírás pl Jenkinstol h milyenek a bírók. Azért össze lehet hasonlítani h eddig a wolves játékosok és Finch hogyan nyilatkoztak …
de Nyikvan ezután meg jön majd az 5. Meccs ahol meg durván Memphis javára fognak fújni.

Mindegy én azért örülök h látszik a csapatnak igenis van tartása mert egy ilyen 3. Meccs után lazán össze lehet zuhanni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.