NBA
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Mert szélsőbalos a bajnokság. 😀Mert nincsen Marquezmiért megy a csillag?twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19Szép lenne ha megnyerné a Miami. Mióta a két pöcs Wade mellé került nem drukkoltam nekik, most itt az ideje. Mindenesetre mehet majd a csillag a bajnoki cím mellé.
B+ te ostoba luvnya.
LeBron&Lakers&mainsteam media ez így együtt 🤮^2
Persze majd jönnek a fanok és jól megmondják, h csak a keserűség beszél belőlem..
dawyd728
🤘gaben🤘
Negritis
Cowboykarcsi90
National Bolsevik Attack.
több mint 5 éve
Mert nincsen Marquezmiért megy a csillag?twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19Szép lenne ha megnyerné a Miami. Mióta a két pöcs Wade mellé került nem drukkoltam nekik, most itt az ideje. Mindenesetre mehet majd a csillag a bajnoki cím mellé.
B+ te ostoba luvnya.
Persze majd jönnek a fanok és jól megmondják, h csak a keserűség beszél belőlem..
dawyd728
🤘gaben🤘
Negritis
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Jah, igen erre gondoltak 😁😂👍🏼Érthető, többen lenyilatkozták, hogy csillagos lesz ez a bajnoki cím, de nem azért, mert könnyebb lenne, hanem mert még nehezebb, mint általában.miért megy a csillag?twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19Szép lenne ha megnyerné a Miami. Mióta a két pöcs Wade mellé került nem drukkoltam nekik, most itt az ideje. Mindenesetre mehet majd a csillag a bajnoki cím mellé.
B+ te ostoba luvnya.
dawyd728
🤘gaben🤘
Negritis
tenorx
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Érthető, többen lenyilatkozták, hogy csillagos lesz ez a bajnoki cím, de nem azért, mert könnyebb lenne, hanem mert még nehezebb, mint általában.miért megy a csillag?twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19Szép lenne ha megnyerné a Miami. Mióta a két pöcs Wade mellé került nem drukkoltam nekik, most itt az ideje. Mindenesetre mehet majd a csillag a bajnoki cím mellé.
B+ te ostoba luvnya.
dawyd728
🤘gaben🤘
Negritis
több mint 5 éve
miért megy a csillag?twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19Szép lenne ha megnyerné a Miami. Mióta a két pöcs Wade mellé került nem drukkoltam nekik, most itt az ideje. Mindenesetre mehet majd a csillag a bajnoki cím mellé.
B+ te ostoba luvnya.
dawyd728
🤘gaben🤘
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19Szép lenne ha megnyerné a Miami. Mióta a két pöcs Wade mellé került nem drukkoltam nekik, most itt az ideje. Mindenesetre mehet majd a csillag a bajnoki cím mellé.
B+ te ostoba luvnya.
dawyd728
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Őszintén nem tudom, hogy kit szeretnék a Clippers edzőjének.Nem gondoltam, hogy valaha ilyet leírok, de talán Tyronn Lue lépjen előre.
több mint 5 éve
Elég jó kispadok lesznek így üresek, kíváncsi vagyok lesz-e valami meglepő, vagy a szokásos nevek játszanak csak székcserélős játékot. D'antoni mondjuk Philly, Rivers, Bucks, Mark Jackson LAC.
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok hogy végül Budenholzer és Malone marad-eNem és igen.
Negritis
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok hogy végül Budenholzer és Malone marad-e
több mint 5 éve
épp akartam írni, így viszont jövőre akár jó is lehet a clipsCoach Doc Rivers is out with the Clippers, sources tell ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) September 28, 2020
empty taxi
több mint 5 éve
Coach Doc Rivers is out with the Clippers, sources tell ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) September 28, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
nekem ebből az Arenas vs Crittenton balhé volt a "kedvencem"Tavaly Su'a Cravens ellen gondolta egy hotel lobbyban, h jó ötlet egy focistával bunyózni. Mondjuk ő tipik hülye gyerek, nem egy gettó szökevény.DeAndre Baker után szabadonde h mindig az én kedvenc major csapataimnál van ez. felkészülhet a yankees és ducks szurkolói brigádja.
www.espn.com/nba/story/_/id/29984989/minnesota-timberwolves-guard-malik-beasley-facing-felony-weapons-drug-charges
empty taxi
csebi
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
4 209
Tavaly Su'a Cravens ellen gondolta egy hotel lobbyban, h jó ötlet egy focistával bunyózni. Mondjuk ő tipik hülye gyerek, nem egy gettó szökevény.DeAndre Baker után szabadonde h mindig az én kedvenc major csapataimnál van ez. felkészülhet a yankees és ducks szurkolói brigádja.
www.espn.com/nba/story/_/id/29984989/minnesota-timberwolves-guard-malik-beasley-facing-felony-weapons-drug-charges
empty taxi
csebi
több mint 5 éve
DeAndre Baker után szabadonde h mindig az én kedvenc major csapataimnál van ez. felkészülhet a yankees és ducks szurkolói brigádja.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Jobb volt a Heat. Érdekes lesz a döntő, ha ott is tudják ugyan ezt hozni, bár a rutin most szerintem nagyon a túloldalra billen majd.
több mint 5 éve
Ez van, kicsit konzisztensebben kellene nyújtani amit tudnak, meg a palánk alá kellene talán még valaki és akkor legközelebb összejöhet. A döntőben nekem mindegy ki veszít 😛
több mint 5 éve
dawyd728
4 209
twitter.com/gifdsports/status/1310402194366234625?s=19B+ te ostoba luvnya.
több mint 5 éve
érdekes lesz ez a miami párharca Bostonnak nincs embere Davisre (és Adebayora se)
a pontos matchupokat most nem fogok felvezetni (megteszik majd mások)
a Lakerst kicsit esélyesebbnek tartom, azért mert a Heat nem találkozott még klasszis magasemberrel és így Davis levédekezése érdekes lesz, de Vogelnek is figyelnie kell hogy mikor engedi el a Howard/McGee vonalat mert ők sztem nem tarthatóak pályán
a Dragic-Robinson/Herro vonal levédése nem lesz könnyű de Murray/Lillard vonalon azért már "gyakoroltunk"
Butler lesz az akire nemtom mi a válaszunk
több mint 5 éve
pedig épp eszembe jutott hogy h ha Beasley lett volna ebben a Nuggets-ben az mennyit tudott volna jelenteni...
több mint 5 éve
DeAndre Baker után szabadonwww.espn.com/nba/story/_/id/29984989/minnesota-timberwolves-guard-malik-beasley-facing-felony-weapons-drug-charges

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ezeket a warriors csereket berakod abba a Bullsba akkor javul a csapatjatekuk. Tobb opcio nyilik meg. Ha azokat a Bulls jatekosokat rakod be a Warriorsba akkor romlik a csapatjatek es szukulnek az opciok.ennek inkább az az oka hogy változott az NBA azóta és teljesen más a technikai képzettség most
topin
több mint 5 éve
Khm, Korszakának legjobb (meg úgy versenyben párakkal az NBA történelem) védőjátékosa Kevin Garnett! 😉 Aki ráadásul szupersztár is volt.Dehogynem.Ben Wallace soha nem volt szupersztár státuszban.Ööööö... Ben Wallace, minden idők legnagyobb védekezőistene?!Nekem ők jutnak eszembe, jó csapat igazi szupersztár nélkül, ahol bárki fel tud lépni.Ha Heat jutna a döntőbe és nyerne, nem lenne az olyan tök 2004-es Pistonsos? 🙂nem mer a heat nagyrészt "saját nevelés" a pistons meg szépen összerakta a csapatot
Cowboykarcsi90
Negritis
tenorx
Sobri Jóska
Bazzani
Korszakának legjobb védőjátékosa volt, szerintem alltime a legjobb, és annak a Detroitnak a legnagyobb sztárja volt. Egyetlen kosármezem is az ő 3-asa, ha nem lett volna szupersztár nem kaptam volna itthon Wallace mezt.
Sobri Jóska
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ezeket a warriors csereket berakod abba a Bullsba akkor javul a csapatjatekuk. Tobb opcio nyilik meg. Ha azokat a Bulls jatekosokat rakod be a Warriorsba akkor romlik a csapatjatek es szukulnek az opciok.