NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
deyell
11 702
Knicks -> Russel ? :pZoliZoltánegyelőre azt mondanám, hogy a Sixers draftolja, de lehet, hogy elérhető lesz a Knicksnél, ha a Magic feltradel 1/3-ra Porzingisért.
choose life
több mint 9 éve
Knicks -> Russel ? :p
több mint 9 éve
Akkor meghallgatom...őszintén szólva nem szokott érdekelni a többi csapat körüli események sora, azért a kevésért amit a Sixersre szánhattak meg nem akartam végighallgatni.podcastbe volt róla szó 😀NegritisSziasztok!Szia!
Készül a mockunk, napi frissítéssel: nba1.hu/mock-draft-2015/Maka
Olyan mock-al nem készültök ahol rövid pick magyarázatot is fűztök mellé? Pl h a Sixers miért Mudiay Russel helyett?Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
podcastbe volt róla szó 😀Sziasztok!Szia!
Olyan mock-al nem készültök ahol rövid pick magyarázatot is fűztök mellé? Pl h a Sixers miért Mudiay Russel helyett?Eazzy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Sziasztok!Szia!
Olyan mock-al nem készültök ahol rövid pick magyarázatot is fűztök mellé? Pl h a Sixers miért Mudiay Russel helyett?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Maka
2 760
Sziasztok!Döntő elemző & draft beharangozó podcastünk: nba1.hu/donto-elemzo-draft-beharangozo/
Készül a mockunk, napi frissítéssel: nba1.hu/mock-draft-2015/
Illetve ajánlanám még első blogbejegyzéseinket: nba1.hu/category/blog/
több mint 9 éve
Dubs 4-2, Curry elsőként mind a 4 All-NBA-s csapattársát legyőzi a PO-ban (A. Davis, M. Gasol, J. Harden, L. James).Bruschi85Tipp pipa, Curry is történelmet írt. 😊
Nem semmi Justin Holiday helyzete, ugyanis az egyetlen játékos, aki NB1 és NBA bajnoki címmel is rendelkezik, miután tavaly a Szolnoki Olajjal győzött.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Nem hittem volna, hogy képesek lesznek nem Currynek adni a díjat mondjuk. Meglepően ésszerű döntés volt ez a bíráktólAz azért durva, hogy ilyen elmebeteg átlagok mellett nem James kapta az MVP-t.4dam1x volt vesztesből MVP az a bizonyos Jerry West
maradjon is ígyNegritis
több mint 9 éve
milyen érdekes, hogy tavaly 2 csapatot emlegettek nagyon, akik mentek Love-ért, erre mindkettő döntőt játszott, és végül az bukott, amelyik cserélt érte.csebi"Make love" = NBA Final
több mint 9 éve
Jughead
5 230
Majd menj tovább a stat lapon és meglátod mire fel megy a nagy össznépi sírás-rívás. 😀Az azért durva, hogy ilyen elmebeteg átlagok mellett nem James kapta az MVP-t.4damMég soha nem lett senki úgy NBA Finals MVP, hogy 40% alatt dobott volna. Nem igazán értem a nagy össznép sírás-rívást.Schleck
több mint 9 éve
index:ennyit ér az index "sportrésze" ...
A Golden State Warriorsnak minden összejött a 2014-15-ös szezonban: 67 meccset nyerve ők lettek az alapszakasz legjobbjai, halmozták a díjakat, hiszen az MVP (Stephen Curry), az Év Védőjátékosa (Draymond Green), az Év Edzője (Steve Kerr), a Legtöbbet Fejlődő Játékos (Klay Thompson) és a Hatodik Játékos (Andre Iguodala) is tőlük érkezett. A szezon végén pedig úgy lettek 40 év után újra bajnokok, hogy a világ legjobb játékosát is legyőzték.
ebből Curryt eltalálták.braxa88
több mint 9 éve
Az azért durva, hogy ilyen elmebeteg átlagok mellett nem James kapta az MVP-t.4dam1x volt vesztesből MVP az a bizonyos Jerry West
maradjon is így
több mint 9 éve
braxa88
12 534
index:A Golden State Warriorsnak minden összejött a 2014-15-ös szezonban: 67 meccset nyerve ők lettek az alapszakasz legjobbjai, halmozták a díjakat, hiszen az MVP (Stephen Curry), az Év Védőjátékosa (Draymond Green), az Év Edzője (Steve Kerr), a Legtöbbet Fejlődő Játékos (Klay Thompson) és a Hatodik Játékos (Andre Iguodala) is tőlük érkezett. A szezon végén pedig úgy lettek 40 év után újra bajnokok, hogy a világ legjobb játékosát is legyőzték.
ebből Curryt eltalálták.
több mint 9 éve
Az azért durva, hogy ilyen elmebeteg átlagok mellett nem James kapta az MVP-t.4damMég soha nem lett senki úgy NBA Finals MVP, hogy 40% alatt dobott volna. Nem igazán értem a nagy össznép sírás-rívást.
több mint 9 éve
lehet hogy túlzás és csak szorosabb lett volna de sokszor tényleg úgy éreztem hogy egy kis minimális + is elég lett volna már a többieknek és ezt azért hozta volna bármelyikük!sajnos vége.. szurkoltam nagyon a Clevelandnek de ennyi kiesővel nem volt esély..Hát ez így azért elég nagy túlzás...
előző Clevelandi időszaka volt egy az egyben ez a döntő már!akkor alapból egyedül volt, most meg mindenki kidőlt, a cserékben ennyi volt..
úgy gondolom hogy ha csak 1 ember maradt volna a Varejao, Love, Irving hármasból akkor
valszeg behúzzák...yooker
Mozgov szerintem fontos láncszeme a csapatnak, Varejao sem hozott volna ennél többet.
Irving nagyon hiányzott, de sokkal rosszabb fit Curry ellen mint Della.
Love-ot pedig szerintem Green megette volna reggelire az atletikusságával.
Szépen küzdött a Cavs ameddig bírták erővel, de a megzuhant formájú Shumpert, JR Smith duóval elfogytak a végéreflzoli
Mozgov tényleg remek volt, nem is értem hogy miért kellett makacsul padoznia az 5. meccsen szinte végig.
de mindegy tényleg ez csak találgatás!jó helyre került így is az a cím!
érdekes hogy idén számomra az NBA és az NHL döntőben is csupa szimpatikus csaoat játszik!itt a "hero faktor" miatt szurkoltam inkább a Clevelandnek...
több mint 9 éve
4dam
155
Az azért durva, hogy ilyen elmebeteg átlagok mellett nem James kapta az MVP-t.
Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
milyen érdekes, hogy tavaly 2 csapatot emlegettek nagyon, akik mentek Love-ért, erre mindkettő döntőt játszott, és végül az bukott, amelyik cserélt érte.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
sajnos vége.. szurkoltam nagyon a Clevelandnek de ennyi kiesővel nem volt esély..Hát ez így azért elég nagy túlzás...
előző Clevelandi időszaka volt egy az egyben ez a döntő már!akkor alapból egyedül volt, most meg mindenki kidőlt, a cserékben ennyi volt..
úgy gondolom hogy ha csak 1 ember maradt volna a Varejao, Love, Irving hármasból akkor
valszeg behúzzák...yooker
Mozgov szerintem fontos láncszeme a csapatnak, Varejao sem hozott volna ennél többet.
Irving nagyon hiányzott, de sokkal rosszabb fit Curry ellen mint Della.
Love-ot pedig szerintem Green megette volna reggelire az atletikusságával.
Szépen küzdött a Cavs ameddig bírták erővel, de a megzuhant formájú Shumpert, JR Smith duóval elfogytak a végére
több mint 9 éve
Love, varázsló szerintem a végeredményt nem befolyásolta volnaIrving más kérdés, de összességében jobb volt a GSW
csak kevésbé élesen kezdték a döntőt, kicsit sztem előre elhitték hogy elég kitenni a mezt, ez bosszulta meg magát később de behúzták
örülök neki, de most mindenki majd azt mondja hogy hát ha nincs sérülés akkor más a vége ... amit sajnálok
több mint 9 éve
sajnos vége.. szurkoltam nagyon a Clevelandnek de ennyi kiesővel nem volt esély..előző Clevelandi időszaka volt egy az egyben ez a döntő már!akkor alapból egyedül volt, most meg mindenki kidőlt, a cserékben ennyi volt..
valszeg behúzzák...
több mint 9 éve
Mar csak 1 gyozelem es bajnokok leszunk!!!😊
több mint 9 éve
mást nem is kell mondanomeaglesmcnabb
több mint 9 éve
mást nem is kell mondanom
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
4dam
155
Jó persze ez csak egy forum, kérdés, hogy hol kezdődik az a szint ahol elvárható a forrás megjelölése. Rengetegen vannak akik twitteren is mások poénjait lopják pedig ott csak egy retweet gombot kéne megnyomni.Összesen kettő darab kép volt innen.😊Nézzétek meg a Cavs mit csinál védekezésben.itt pedig megtalálhatjátok a képeket és az elemzést hosszabban és pontosabban:
Maka
www.sbnation.com/nba/2015/6/10/8755837/nba-finals-2015-cleveland-cavaliers-defense-golden-state-warriors
| újságíró/blogger létedre a forrást igazán megjelölhetted volna | sapka
Egyébként sem írtam sehol, hogy én magam vagdostam ki a képeket. Ha tudom, hogy az SB Nation jogi szakértője regelve van, akkor kiraktam vona.Maka
Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Maka
2 760
Összesen kettő darab kép volt innen.😊Nézzétek meg a Cavs mit csinál védekezésben.itt pedig megtalálhatjátok a képeket és az elemzést hosszabban és pontosabban:
Maka
www.sbnation.com/nba/2015/6/10/8755837/nba-finals-2015-cleveland-cavaliers-defense-golden-state-warriors
| újságíró/blogger létedre a forrást igazán megjelölhetted volna | sapka
Egyébként sem írtam sehol, hogy én magam vagdostam ki a képeket. Ha tudom, hogy az SB Nation jogi szakértője regelve van, akkor kiraktam vona.