NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha valakinek van kedve csatlakozni idén a bowl.hu fantasy NBA ligájához itt jelentkezzen:több mint 9 éve
Derrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.Ez már nem fog változni!
ez már tényleg a hihetetlen kategória...lol
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Ja, műtét után pihentetni kell egy darabig...ne légy ennyire pesszimistaAz majd a season openingen fog megtörténni...így van, jobban beszartam volna, ha megint a lábával van valamiDerrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.szezonkezdetre maszkkal simán fog játszani. négy hét alatt rendbe jön annyira.
ez már tényleg a hihetetlen kategória...
lol
slowmotion
Drip
Matthew99
decemberig nem lesz baja a térdeinek
Negritis
több mint 9 éve
ne légy ennyire pesszimistaAz majd a season openingen fog megtörténni...így van, jobban beszartam volna, ha megint a lábával van valamiDerrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.szezonkezdetre maszkkal simán fog játszani. négy hét alatt rendbe jön annyira.
lol
slowmotion
Drip
Matthew99
decemberig nem lesz baja a térdeinek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az majd a season openingen fog megtörténni...így van, jobban beszartam volna, ha megint a lábával van valamiDerrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.szezonkezdetre maszkkal simán fog játszani. négy hét alatt rendbe jön annyira.
lol
slowmotion
Drip
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
így van, jobban beszartam volna, ha megint a lábával van valamiDerrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.szezonkezdetre maszkkal simán fog játszani. négy hét alatt rendbe jön annyira.
lol
slowmotion
több mint 9 éve
Semmi bajom Rosezal.Derrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.Gyanusan beszóltatott iktriadnak 2012 év elején.
lol
Sixo
több mint 9 éve
Derrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.szezonkezdetre maszkkal simán fog játszani. négy hét alatt rendbe jön annyira.
lol
több mint 9 éve
Derrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.Gyanusan beszóltatott iktriadnak 2012 év elején.
lol
több mint 9 éve
Derrick Rose suffered a left orbital fracture during the Bulls first practice on Tuesday, and he will undergo surgery on Wednesday.ez már tényleg a hihetetlen kategória...
több mint 9 éve
R.I.P Moses Maloneindex.hu/sport/kosarlabda/2015/09/13/meghalt_minden_idok_egyik_legjobb_nba-jatekosa
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Chris Bosh mindenkit megállít, akkor is ha éppen telefonál közben. www.youtube.com/watch?v=5a05SM3oO6k
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
www.tmz.com/2015/08/26/derrick-rose-sued-for-gang-rape/Kitaláció az egész!
what?Drip
több mint 9 éve
Dub
1 019
Csodálkozom rajta, hogy fel sem merült, hogy a LA Lakers esetleg visszaköltözzön a Forum-ba? 2014 elejére befejezték a felújítását, a múltjuk is oda köti őket, jobban is illenének oda, meg hát a Staplesbe maradna bőven elég csapat nélkülük is. Csodálom, hogy fel sem merült ez, vagy csak én nem hallottam róla?
több mint 9 éve
NBA szezonnyitó meccsek, Október 28.2:00 Detroit - Atlanta
2:00 Cleveland - Chicago!!!
4:30 New Orleans - Golden State
több mint 9 éve
nigga hering
28
Igen,3-4es poszt vékony,de 2 nyugati csapat gyengülése,miatt látok esélyt a Suns PO szereplésére. Portland tuti nem PO csapat,Mavs se az sztem így.Deandre Jordan LOL. Sajnálom a Mavs drukkereket. De amúgy sztem, így se cup contender a Clippers, hiába erősödtek. Nyugat brutál. Spurs erősített a legjobban. Bár unom az egész franchiset, de Aldridge-al top 5 csapat sztem. Mavs-al nem tudom mi lesz. Sztem nem biztos a PO. Nagyon sajnálom őket,számomra nagyon szimpatikusak. Suns érdekes. Sztem ők bemennek végre a PO-ba 7-8.helyen.nigga heringa próféta szóljon belőled, de nem hiszem, hogy annyival erősődtek volna. Van két combo guard, egy jó C, plusz egy tehetséges C, pár rookie vagy másodéves, plusz közepes játékosok. Az a 3-4 nekem nagyon lyukasnak tűnik. Attól félek ez megint inkább egy 9-10 lesz.zinedine5
több mint 9 éve
most már tudom miért nem tud DAJ büntetőt dobni 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Deandre Jordan LOL. Sajnálom a Mavs drukkereket. De amúgy sztem, így se cup contender a Clippers, hiába erősödtek. Nyugat brutál. Spurs erősített a legjobban. Bár unom az egész franchiset, de Aldridge-al top 5 csapat sztem. Mavs-al nem tudom mi lesz. Sztem nem biztos a PO. Nagyon sajnálom őket,számomra nagyon szimpatikusak. Suns érdekes. Sztem ők bemennek végre a PO-ba 7-8.helyen.nigga heringa próféta szóljon belőled, de nem hiszem, hogy annyival erősődtek volna. Van két combo guard, egy jó C, plusz egy tehetséges C, pár rookie vagy másodéves, plusz közepes játékosok. Az a 3-4 nekem nagyon lyukasnak tűnik. Attól félek ez megint inkább egy 9-10 lesz.
több mint 9 éve
nigga hering
28
Deandre Jordan LOL. Sajnálom a Mavs drukkereket. De amúgy sztem, így se cup contender a Clippers, hiába erősödtek. Nyugat brutál. Spurs erősített a legjobban. Bár unom az egész franchiset, de Aldridge-al top 5 csapat sztem. Mavs-al nem tudom mi lesz. Sztem nem biztos a PO. Nagyon sajnálom őket,számomra nagyon szimpatikusak. Suns érdekes. Sztem ők bemennek végre a PO-ba 7-8.helyen.
több mint 9 éve
Remek, nagyon nem akar gyengülni ez a divízió wazze, LMA, West, Jordan ._.
több mint 9 éve
szaba
10 556
Bár ha választani kell, a legtöbb inkább gyűrű nélkül vágyik sok pénzre. 😉West elment 2 milláért a Spursbe, mintsem 12 milláért maradt volna a Pacersben. Komoly. Kinek a gyűrű, kinek a pénz.30 fölött minden nő gyűrűre vágyik.Sixo67
Respect.Stez
több mint 9 éve
szaba
10 556
West elment 2 milláért a Spursbe, mintsem 12 milláért maradt volna a Pacersben. Komoly. Kinek a gyűrű, kinek a pénz.Pénze van már elég.
Respect.Stez