NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Lakers Danny Green mellé visszahozta KCP t, meg McGee t, elég korrekt áron. PG azért még mindig nincs, nem lepne meg ha esetleg Rondo is visszajönne.

több mint 6 éve
twitter.com/TheSteinLine/status/1147398156243603456Tényleg szépen kisajtoltak mindent amit lehetett ebből a szituból, és még egyszer mondom PG tényleg mehetett volna ingyen ha akar, szóval még csak őt se bántom, csak baromi visszás ami az NBAben megy. Hiába rak össze a csapatod bármit, hiába vannak 3-4 éves szerződések, soha nem dőlhetsz hátra, mert lehet a kedvenced másnap rámutat egy csapatra, és boríthatsz fel mindent.
Egy játékosért ez nem semmi ellenérték.
Ez többnek tűnik, mint amit a Lakers adott AD-ért.
iktriad
Szerintem az is vicc, hogy odaadhatsz egy 2026-os meg 2025-ös picket 2019ben. Mindenkinek joga van hülyének lenni, és a Clippers helyében meg kellett ezt lépni, de bazze 7 év. Addigra új CBA, fele sztár kiöregszik a ligából, lehet totál más lesz minden. Komoly lockoutra számítok a következő tárgyalások során.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Ha megvan George, Kawhi is aláír. Kvázi 2 emberért adtak ennyit.
több mint 6 éve
Na és így?5 az az ÖT(!!!!!!!) első körös pick azért iszonyú jó ellenérték. Plusz Shai. Plusz Gallinari.Ha úgy nézzük, hogy PG leléphetett volna anno ingyen is, ahhoz képest ez szép ellenérték, de én mindig fázok ezektől a trade-ektől. Lehet csak én vagyok túlságosan Suns szurkoló, és megszoktam a front office balfaszkodását, de ezek a late 1st cuccok soha nem jöttek be se assetként, se pickként.
twitter.com/wojespn/status/1147385617015291909
Az OKC se járt olyan rosszul ezzel.
1 hét alatt változott ekkorát az NBA valaha is, mint az elmúlt 7 napban? Csomó powerhouse van, a Warriors se tűnik legyőzhetetlennek, izgi lesz.
iktriad
Persze 5 pick mennyiségre sok és szépen be is lehet szopni vele mint anno a Nets, de a top talent annyira ritka és értékes az NBAben, hogy így is kevésnek érzem. Most ott vannak Westyvel, aki keres vagy 40 millát 2023ig, szóval a rebuild és a POért harcolás között húzogathatják az 1/28akat. SGA sokat dob a cserén, de akkor se tetszik a dolog.
andree
twitter.com/TheSteinLine/status/1147398156243603456
Egy játékosért ez nem semmi ellenérték.
Ez többnek tűnik, mint amit a Lakers adott AD-ért.
több mint 6 éve
5 az az ÖT(!!!!!!!) első körös pick azért iszonyú jó ellenérték. Plusz Shai. Plusz Gallinari.Ha úgy nézzük, hogy PG leléphetett volna anno ingyen is, ahhoz képest ez szép ellenérték, de én mindig fázok ezektől a trade-ektől. Lehet csak én vagyok túlságosan Suns szurkoló, és megszoktam a front office balfaszkodását, de ezek a late 1st cuccok soha nem jöttek be se assetként, se pickként.
1 hét alatt változott ekkorát az NBA valaha is, mint az elmúlt 7 napban? Csomó powerhouse van, a Warriors se tűnik legyőzhetetlennek, izgi lesz.
iktriad
Persze 5 pick mennyiségre sok és szépen be is lehet szopni vele mint anno a Nets, de a top talent annyira ritka és értékes az NBAben, hogy így is kevésnek érzem. Most ott vannak Westyvel, aki keres vagy 40 millát 2023ig, szóval a rebuild és a POért harcolás között húzogathatják az 1/28akat. SGA sokat dob a cserén, de akkor se tetszik a dolog.
Amúgy tényleg jó lesz az NBA. Most nincs "főellenség" mint a Boston-Lakers-Miami-GSW, csak egy csomó erős csapat. Szerencsére a Sunsnak jutott 3 is a divízióba. 😀
több mint 6 éve
Lépett a Lakers is, Ők is hoztak valakit a Torontóból. De legalább jó drágán.twitter.com/wojespn/status/1147390491312500736
A Raptorsszal amúgy most mi lesz? Kawhi nélkül nem hiszem, hogy lenne
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Továbbra is vicc az NBA. Két sztár gondol egyet, és adhatod oda random late firstökért meg egy fiatalért a liga egyik legjobb játékosát. Nyilván a 8 évvel későbbi pick lutri, de ez az egész abszurd.5 az az ÖT(!!!!!!!) első körös pick azért iszonyú jó ellenérték. Plusz Shai. Plusz Gallinari.
andree
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Továbbra is vicc az NBA. Két sztár gondol egyet, és adhatod oda random late firstökért meg egy fiatalért a liga egyik legjobb játékosát. Nyilván a 8 évvel későbbi pick lutri, de ez az egész abszurd.
több mint 6 éve
A Clippers robbantott. Kettőt is. twitter.com/wojespn/status/1147383197640134656
twitter.com/wojespn/status/1147384321671663616
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
MPJ-nek megsérült a térde, nem játszik a nyári ligában mégsemHivatalosan elővigyázatosságból, mert meghúzta a szalagjait. Habár amilyen ropi az egész család, szerintem csak felakarjuk verni az árát, abba meg nem fér bele egy esetleges acl szakadás. Greg Oden 2.0 a srác. Kellemetlen, mert eddig számoltam vele, de innentől Bol Bol kategóriában van nálam. Bármi pluszt ad, az már nyereség.
Atik15
több mint 6 éve
MPJ-nek megsérült a térde, nem játszik a nyári ligában mégsem
több mint 6 éve
Most utánanéztem, valóban csak 07 volt botrányosan szar. Ettől függetlenül bajnoki címhez közük nem volt, első körben kiestek.Igazából LeBron előtt is ugyanaz a konstans langyosvíz kategória voltak, mint utána, csak közben Wade is megöregedett, így csúsztak vissza pár helyet.
Hendrix
több mint 6 éve
Igu nagy fogás lehet majd a Lakersnek. Még 1-2 ilyen húzás és a végén értelmes csapat is lesz a 2 (talán 3) szupersztár mellé.
több mint 6 éve
@YahooSportsNBA: The Lakers want Kawhi to make the jump. twitter.com/YahooSportsNBA/status/1146111712657104896/video/1
több mint 6 éve
A Heat szerintem egy kifejezetten szeretheto csapat volt, Wade-et nem lehet nem imadni. Egyszer meg azert gyuruztek, amiert jo nagyot kuzdottek, ugyhogy nem volt az rossz csapat, stabil PO-snak szamitott. De James ota itt mar haveri szinten nyomja az egesz liga, akik nagy pajtasok, azok fix, hogy elobb-utobb egy csapathoz kerulnek es osszeallnak. Ezt a Heatnel a nagy harmas hozta be a divatba, azota meg minden nyar arrol szol, hogy ha szabadugynok lesz egy fasza jatekos, akkor melyik topcsapathoz megy es valasztja a konnyebb utat. Nem am az, hogy legacyt akarna epiteni, es nem beszall az elit bandaba, hanem egy kozepes csapatot felhuz inkabb...
A salary capnek az lenne a lenyege szerintem, hogy nemileg kiegyenlitse a viszonyokat, de ezzel a luxusadoval csak a bohockodas megy. Sok penz? Ja, a tulajdonosok azert vannak ott, mert rohogve ki tudjak perkalni. A Lakers meg ezt a csapatepitest NBA2K-szinten nyomja kb.
több mint 6 éve
Most utánanéztem, valóban csak 07 volt botrányosan szar. Ettől függetlenül bajnoki címhez közük nem volt, első körben kiestek.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Mondjuk a Heat LeBron előtt playoffba se jutott, és miután összeálltak azért érdemes megnézni az első félévüket, kellett alakítani a játékukon hogy ez a dolog gördülékenyen működjon. KD viszont már egy kész "rendszer"-be, a full tutiba ment.Te miről beszélsz ? 😀
Még a vamzer Iguodala volt jóarc, aki a playoff széria közben az ellenféllel megbeszélte hogy nyáron hozzájuk igazul.
Hendrix
Keleti 4. 15. 5. 5. volt a bajnoki cím és Lebron eljövetele között. Az 4 szezonból 3 playoff.
több mint 6 éve
Mondjuk a Heat LeBron előtt playoffba se jutott, és miután összeálltak azért érdemes megnézni az első félévüket, kellett alakítani a játékukon hogy ez a dolog gördülékenyen működjon. KD viszont már egy kész "rendszer"-be, a full tutiba ment.dehogynem, nem volt szar csapatuk.
Hendrix
egy rossz évük volt a Lebron előtti hétből, ráadásul 2006-ban Wade meg Shaq összekaparta a bajnoki címet Zo-nak, Paytonnak, meg Antoine Walkernek.
több mint 6 éve
Mondjuk a Heat LeBron előtt playoffba se jutott, és miután összeálltak azért érdemes megnézni az első félévüket, kellett alakítani a játékukon hogy ez a dolog gördülékenyen működjon. KD viszont már egy kész "rendszer"-be, a full tutiba ment.Még a vamzer Iguodala volt jóarc, aki a playoff széria közben az ellenféllel megbeszélte hogy nyáron hozzájuk igazul.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
tehát nekik a 139 az a hard cap ....Az NBA-ben soft cap van, a hard cap náluk azt jelenti, hogy az s’n’t miatt nem mehetnek az apron felé (ez 139 milla idén), de a cap (109 milla) fölé mehetnek.nekik most épp hard, de az Iggy trade-el bementek az aláMondjuk most nézegettem, Golden State-nél keményen nyomják, Klay meg D'Angelo is maxot kap ás több mint 30 millióval túllépték a salary capot, nem tudom kit akarnak elküldeni, hogy visszajöjjenek 0-ra.Senkit, és nem akarnak visszamenni nullára. Az NBA-ben soft cap van.
kapitnono
Jughead
Negritis
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
A Heat teljesen más, ők inkább a mostani Nets, ahol összeálltak a sztárok.ugyanaz megy velük, mint ment a Heattel.durva, hogy a GSW-t mennyien utálták mert odament Durant, pedig ott a mag nagy része draftról jött(Iggy-t kivéve), de ez a Lakers/Lebron meg, hogy fel van kapva, ez ám az évről évre való építkezés gyümölcse 😀A Warriorst értelmes ember nem utálta, egy kiváló csapatépítés eredménye volt az amit elértek. KD odaigazolása nem tetszett sokaknak, az egy pussy move volt. (attól függetlenül hogy sportszakmailag jó döntés)
Pep71
Hendrix
alaphelyzetben nem volt vele baja az embereknek, de Lebron amikor odament, ahogy odament, és akiket vitt oda, az kb mindenkiben ellenérzést váltott ki, kb csak az nem szurkolt ellenük a döntőkben, aki lifelong Heat fan volt.
csak hát a Heat emlékeim szerint nem volta főcsoportaz egész liga lábtörlője hosszú éveken keresztül, a Warriors meg... hú, de régen volt, amikor Antawn Jamison meg Sprewell voltak a húzóneveik
slowmotion
A GSW felépítette a csapatát, oda Durant csak becsatlakozott, ott nem a GSW volt a baj, hanem Durant.
A kettő között meg van a Cavses meg a bostoni Big 3, vagy ha összejön, akkor az idei Lakerses, ahol az assetek beáldozásával, illetve a játékosok összeállásával jött (jöhet) össze a Big 3.
több mint 6 éve
ugyanaz megy velük, mint ment a Heattel.durva, hogy a GSW-t mennyien utálták mert odament Durant, pedig ott a mag nagy része draftról jött(Iggy-t kivéve), de ez a Lakers/Lebron meg, hogy fel van kapva, ez ám az évről évre való építkezés gyümölcse 😀A Warriorst értelmes ember nem utálta, egy kiváló csapatépítés eredménye volt az amit elértek. KD odaigazolása nem tetszett sokaknak, az egy pussy move volt. (attól függetlenül hogy sportszakmailag jó döntés)
Pep71
Hendrix
alaphelyzetben nem volt vele baja az embereknek, de Lebron amikor odament, ahogy odament, és akiket vitt oda, az kb mindenkiben ellenérzést váltott ki, kb csak az nem szurkolt ellenük a döntőkben, aki lifelong Heat fan volt.
csak hát a Heat emlékeim szerint nem volt
több mint 6 éve
akkor csak én voltam szokás szerint képen kívül.és Durantot meg Kyrie-t a Barclays-be jövendölték?Igen, hetek óta lehetett olvasni, kb 1 hete meg biztosra írták, hogy oda igazolnak, és a szerződés hosszát meg összegét is jól írták
slowmotion
kapitnono
(mondjuk pár éve már csak a Lakers hírek érdekelnek igazán - de néha már azok sem 😀. és az a pár év az úgy tizenöt-húsz lehet,)
több mint 6 éve
Az NBA-ben soft cap van, a hard cap náluk azt jelenti, hogy az s’n’t miatt nem mehetnek az apron felé (ez 139 milla idén), de a cap (109 milla) fölé mehetnek.nekik most épp hard, de az Iggy trade-el bementek az aláMondjuk most nézegettem, Golden State-nél keményen nyomják, Klay meg D'Angelo is maxot kap ás több mint 30 millióval túllépték a salary capot, nem tudom kit akarnak elküldeni, hogy visszajöjjenek 0-ra.Senkit, és nem akarnak visszamenni nullára. Az NBA-ben soft cap van.
kapitnono
Jughead
Negritis