OFF topik
31 feliratkozó
22 órája
Ha valakinek Apple vagy Samsung telefonnal van problémája, akkor kérdezzen nyugodtan. Ugyan már napi szinten nem szerelek, mert átmentem inkább a beszerzési osztályra, de azért még emlékszem a dolgokra.
1 napja
például olyasmire gondoltam, hogy én most tavasszal terasz projektben vagyok. kerestem ácsot, elvileg meg van ki fogja kivitelezni. de pl ha lenne egy ilyen topic, akkor lehet valaki foglalkozik ilyesmivel a fórumról és ha lokalizációban is stimmel, akkor éppen ő is csinálhatná a tetőmet 😊 vagy az ismerős, sógor, koma jó barát háromszögből valaki.az jutott erről a kommentről eszembe, hogy lenne e igény egy olyan topicra amibe mindenki aki akarja leírja, hogy mivel foglalkozik?Topic szerintem már van elég, talán a kérdezz bármirőlt lehetne erre a célra kinevezni, bár részben szerintem eddig is így működött. Engem az NCAA mellett repülőtéri dolgokkal (becsekkolás, elhagyott poggyász, stb.) kapcsolatban találhattok meg 😉
peach
r.baggio
jómagam pl épületgépészettel foglalkozom ( fűtés - víz - gáz stb ) és többen is írták mostanában, hogy házfelújítás - építés közben vannak. tudtam volna segíteni, akár távolról is, biztos vagyok benne...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Húú, ez jó dolog, mert nővérem havi kétszer repül oda-vissza folyamatosan a munkahelyről meg haza Norvégiából. Párszor már elveszett a csomagja. Bár ő már elég rutinos, és tudja mit kell mondani, és bizonyítani, ha elveszik egy csomag. Ha érted mire gondolok....az jutott erről a kommentről eszembe, hogy lenne e igény egy olyan topicra amibe mindenki aki akarja leírja, hogy mivel foglalkozik?Topic szerintem már van elég, talán a kérdezz bármirőlt lehetne erre a célra kinevezni, bár részben szerintem eddig is így működött. Engem az NCAA mellett repülőtéri dolgokkal (becsekkolás, elhagyott poggyász, stb.) kapcsolatban találhattok meg 😉
peach
r.baggio
Majd kérdezlek ezzel kapcsolatban ha van valami. Persze ha nem baj.
Anno én is dolgoztam 2B terminálon mint határőr. Szerettem, csak váltottam más beosztásra.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
az jutott erről a kommentről eszembe, hogy lenne e igény egy olyan topicra amibe mindenki aki akarja leírja, hogy mivel foglalkozik?Topic szerintem már van elég, talán a kérdezz bármirőlt lehetne erre a célra kinevezni, bár részben szerintem eddig is így működött. Engem az NCAA mellett repülőtéri dolgokkal (becsekkolás, elhagyott poggyász, stb.) kapcsolatban találhattok meg 😉
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Én a napnál vagyok fűtő, úgyhogy ha valakit gazolásra, fűnyírásra meg hasonlókra utasított a zasszony hétvégére; várom a vesztegetési ajánlatokat. 😀áthoztam ide.a bonyhádi munkavédelmi boltban lehet kapni CE minősített antivibrációs (rezgéscsillapító) kesztyűt. 😊Olyat mi is forgalmazunk
Jan
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
az jutott erről a kommentről eszembe, hogy lenne e igény egy olyan topicra amibe mindenki aki akarja leírja, hogy mivel foglalkozik? illetve aki valamilyen boltot/szakit/megoldást keres valamire az kérdezhet ott bátran. hátha így is tudnánk segíteni egymásnak, illetve a pénz legalább a fórum belül maradna/vándorolna egymas között idegenek helyett 😀
peach
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Jó ötletáthoztam ide.a bonyhádi munkavédelmi boltban lehet kapni CE minősített antivibrációs (rezgéscsillapító) kesztyűt. 😊Olyat mi is forgalmazunk
Jan
az jutott erről a kommentről eszembe, hogy lenne e igény egy olyan topicra amibe mindenki aki akarja leírja, hogy mivel foglalkozik? illetve aki valamilyen boltot/szakit/megoldást keres valamire az kérdezhet ott bátran. hátha így is tudnánk segíteni egymásnak, illetve a pénz legalább a fórum belül maradna/vándorolna egymas között idegenek helyett 😀
peach
1 napja
áthoztam ide.a bonyhádi munkavédelmi boltban lehet kapni CE minősített antivibrációs (rezgéscsillapító) kesztyűt. 😊Olyat mi is forgalmazunk
Jan
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
jozsefvarosujsag.hu/elhunyt-varga-gabor-a-fellegajto-nyitogatok-alapitvany-alapitoja/R.I.P.
Vittünk nekik anno játékokat, gyerekholmit...
Nagyszerű ember volt, a kisfia is 8 hónapja halt meg 😕
warr_b
Mondjuk nem ismertem, de tisztelem, becsülöm az ilyen embereket. Mennyi kitartás, türelem és akaraterő kell ehhez.
Mi is szoktunk néha vinni a Vöröskeresztnek vagy a Máltai Szeretetszolgálatnak főleg gyerekruhákat, nem használt játékokat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
jozsefvarosujsag.hu/elhunyt-varga-gabor-a-fellegajto-nyitogatok-alapitvany-alapitoja/Vittünk nekik anno játékokat, gyerekholmit...
Nagyszerű ember volt, a kisfia is 8 hónapja halt meg 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
www.blikk.hu/aktualis/krimi/diak-ongyilkossag/5l7yt85Na az ilyen elit gimibe járó gyerekektől plusz szüleiktől kiráz a hideg
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Még 24 karácsonra kaptam ilyet, tele van sok jó, de sajna páros programmal, és 1.5 hét múlva lejár, valaki akciósan nem venné meg tőlem? (Pesten személyesen is ledealelhetjük, vagy küldöm valami automatába)tenapod.shop/egy-feledhetetlen-nap
Poloska vagyok.
5 napja
Valahogy engem nem nagyon hívnak közvéleménykutatok fel, talán az elmúlt 5 évben 1 szer volt.Viszont az elmúlt két napban, valahogy instarol 2 közvélemény kutató kérdőív is szembe jött velem történet lapozás közben, egy IDEA, meg valami Atlasintel.
Az előző sokkal hosszabb volt mint a másik, és 30k Tesco kupont lehet nyerni .[ gondolom ha be regsiztralsz]
8 napja
ez mondjuk nem csak kognitív, hanem szocializációs kérdés is, de aki a fél kínai vegyipart az arca mögé szórja passzióból, az nálam már eleve az agyhalott kategóriát meríti kiMa már a full house nem ugyanaz, mint a te idődben.feltéve ha egyébként is kihívásokkal küzd értelmi képességek terén. ha nincs ilyen problémája, akkor 4 naposan full house-nál sem kerül ilyen helyzetbeHa te is tele vagy, akkor nehezen hozod meg ezt az egyszerű és logikus döntést.Mondjuk én személy szerint nem akkor akarnék a rendőrök előtt elütni valakit, amikor tele van kábszival a kocsi, dehát nem vagyunk egyformák. 😀Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is..."A rendőrök a helyszínen szondáztatták az elfogottakat, de egyelőre azt sem tudják, miért kezdett el menekülni az autós – egy-két személy pedig még szökésben van.
Amúgy annak a srácnak aki hátulról nyomott egy Brian Dawkinsra emlékeztető tackle-t a dagadékon, annak nagy respect!
index.hu/belfold/2026/02/27/autos-uldozes-rendorseg-bunozo-karambol-korut-budapest-hajsza-baleset/
dugo93
A helyszíni információink szerint a jármű átkutatása során kábítószert találtak az autóban."
Pedig nem ördöngősség összerakni a mozaikokat.
Őszentsége Sobri Jóska
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Ki tudja mi volt benne, abban mi volt, mennyire parázott be, mennyire volt eleve agyhalott, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
8 napja
Ma már a full house nem ugyanaz, mint a te idődben.feltéve ha egyébként is kihívásokkal küzd értelmi képességek terén. ha nincs ilyen problémája, akkor 4 naposan full house-nál sem kerül ilyen helyzetbeHa te is tele vagy, akkor nehezen hozod meg ezt az egyszerű és logikus döntést.Mondjuk én személy szerint nem akkor akarnék a rendőrök előtt elütni valakit, amikor tele van kábszival a kocsi, dehát nem vagyunk egyformák. 😀Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is..."A rendőrök a helyszínen szondáztatták az elfogottakat, de egyelőre azt sem tudják, miért kezdett el menekülni az autós – egy-két személy pedig még szökésben van.
Amúgy annak a srácnak aki hátulról nyomott egy Brian Dawkinsra emlékeztető tackle-t a dagadékon, annak nagy respect!
index.hu/belfold/2026/02/27/autos-uldozes-rendorseg-bunozo-karambol-korut-budapest-hajsza-baleset/
dugo93
A helyszíni információink szerint a jármű átkutatása során kábítószert találtak az autóban."
Őszentsége Sobri Jóska
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Ki tudja mi volt benne, abban mi volt, mennyire parázott be, mennyire volt eleve agyhalott, stb.
8 napja
feltéve ha egyébként is kihívásokkal küzd értelmi képességek terén. ha nincs ilyen problémája, akkor 4 naposan full house-nál sem kerül ilyen helyzetbeHa te is tele vagy, akkor nehezen hozod meg ezt az egyszerű és logikus döntést.Mondjuk én személy szerint nem akkor akarnék a rendőrök előtt elütni valakit, amikor tele van kábszival a kocsi, dehát nem vagyunk egyformák. 😀Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is..."A rendőrök a helyszínen szondáztatták az elfogottakat, de egyelőre azt sem tudják, miért kezdett el menekülni az autós – egy-két személy pedig még szökésben van.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
8 napja
Ha te is tele vagy, akkor nehezen hozod meg ezt az egyszerű és logikus döntést.Mondjuk én személy szerint nem akkor akarnék a rendőrök előtt elütni valakit, amikor tele van kábszival a kocsi, dehát nem vagyunk egyformák. 😀Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is..."A rendőrök a helyszínen szondáztatták az elfogottakat, de egyelőre azt sem tudják, miért kezdett el menekülni az autós – egy-két személy pedig még szökésben van.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
dugo93
8 napja
Mondjuk én személy szerint nem akkor akarnék a rendőrök előtt elütni valakit, amikor tele van kábszival a kocsi, dehát nem vagyunk egyformák. 😀Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is..."A rendőrök a helyszínen szondáztatták az elfogottakat, de egyelőre azt sem tudják, miért kezdett el menekülni az autós – egy-két személy pedig még szökésben van.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
8 napja
Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is..."A rendőrök a helyszínen szondáztatták az elfogottakat, de egyelőre azt sem tudják, miért kezdett el menekülni az autós – egy-két személy pedig még szökésben van.
dugo93
8 napja
Volt ma "szerencsém" látni ezt az üldözést. Sőt, kb 1 méterre ment el mellettem a kocsi mielőtt befordult a körútra. Saccra ment vagy százzal én meg háttal álltam, szóval járhattam volna rosszabbul is...Amúgy annak a srácnak aki hátulról nyomott egy Brian Dawkinsra emlékeztető tackle-t a dagadékon, annak nagy respect!
8 napja
Pásztó fekvése is nagyon jó. Felső-Mátra és szentpista közelsége is dob rajta. Csibe is verhetetlen. Világtól sincs már elzárva. 1 óra alatt Újpalotán van az ember.Nem hiába van ez az elnevezés Pásztó-Hasznos 😀😆
dawyd728
8 napja
dawyd728
4 123
Pásztó fekvése is nagyon jó. Felső-Mátra és szentpista közelsége is dob rajta. Csibe is verhetetlen. Világtól sincs már elzárva. 1 óra alatt Újpalotán van az ember.
8 napja
DehogynemPásztó (szerintem) a legjobb város Nógrád megyében.Győzike nem lájkolja 😊
nagylaza, főpohárnok
NB2
Evelin itt végzett kéttannyelvű gimit, amiért diplomata lehet
Meg a Csibébe jár ő is meg Zsolti is sütiért (többször futottunk velük össze már)
Poloska vagyok.
8 napja
Azért Salgóbánya már messze nem s'tórján, persze közig. szempontból oda tartozik, meg amúgy is egy kis falucska.Nálam a 2. Szécsény, a 3. Balassagyarmat. Bármilyen hihetetlen, Salgótarjánnak is vannak gyönyörű részei (pl. Salgóbánya), de ezt valószínűleg jobban tudod, mint én.Pásztó (szerintem) a legjobb város Nógrád megyében.Rétság lehet talán ebben a listában még, de az már majdnemhogy Pest megye.
nagylaza, főpohárnok
Meg mostmár Pásztó 50-55 perc Budapest full 4 sávon.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
8 napja
Mondjuk ő kimondani se tudja rendesen, úgyhogy mindegy is. 😀Pásztó (szerintem) a legjobb város Nógrád megyében.Győzike nem lájkolja 😊
nagylaza, főpohárnok
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."