OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
 videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-kutyagumit-nezzuk-parlament-helyett-origo-video-budapest-bfbG0UFF6mD4rbEq?start=144.52

nem vagyok pesti, egy kivételével mégis tudtam az összeset 😊
nézzetek fel néha!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
 helyesiras.mta.hu/jjncaa
Azért az nagyon nagy, hogy "Széchényit" írja ki a neveknél első találatnak.. 😊 (még ha használják is más embereknél ebben a formában, azért nem ez lenne a tipikus írásmód, ami nekem beugrik 😛)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
 helyesiras.mta.hu/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.szaba
keresés: internethasználat Magyarország
első találat:  www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=it_net_user_p2&idim=country:HUN&dl=hu&hl=hu&q=internethaszn%C3%A1lat%20magyarorsz%C3%A1g

---
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.szaba
nőtt

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 290
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!

Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛dande
gratulálok!davemayer
Köszönjük!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!

Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛dande
gratulálok!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 398 — Így remélem megfelelek nektek.....

Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛
több mint 12 éve
😊

cityroom.blogs.nytimes.com/2013/05/10/a-jay-z-sighting-in-1939-harlem/

---
több mint 12 éve
National Geographic Traveler Magazine: 2013 Photo Contest
 www.boston.com/bigpicture/2013/05/national_geographic_traveler_m_1.html

---
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tényleg jó az angolja.szaba
meg a lábaidavemayer
nemcsak a lábai jók, az egész nő kb. tökéletes. csak nincs reflektorfényben, mint a seggbuta modellek.slowmotion
nekem régóta tetszik, kb akkor hallottam róla először amikor a Kémjátszmát forgatták, akkor már Olaszországból jött haza azt hiszem. Múltkor olvastam vele egy interjút, tényleg értelmesnek tűnik.davemayer
Kár, hogy Craig nem volt valami nagy formában és nem sikerült többet kihozni az interjúból - nem nagyon voltak egy hullámhosszon. Jó kis iparosmunka, de nem volt benne semmi plusz, amiért annyira lehet szeretni az ő interjúit. Majd a következő alkalommal!DoM
Ryan Seacrest után ne csodáld, hogy Ferguson energiái kicsit meg voltak csappanva.

Egyébként tényleg jó arc a pasas. Annyira nem mainstream a humora, nem véletlenül kezdődik a műsora ottani idő szerint éjjel fél 1kor...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
meg a lábaidavemayer
nemcsak a lábai jók, az egész nő kb. tökéletes. csak nincs reflektorfényben, mint a seggbuta modellek.slowmotion
nekem régóta tetszik, kb akkor hallottam róla először amikor a Kémjátszmát forgatták, akkor már Olaszországból jött haza azt hiszem. Múltkor olvastam vele egy interjút, tényleg értelmesnek tűnik.davemayer
Kár, hogy Craig nem volt valami nagy formában és nem sikerült többet kihozni az interjúból - nem nagyon voltak egy hullámhosszon. Jó kis iparosmunka, de nem volt benne semmi plusz, amiért annyira lehet szeretni az ő interjúit. Majd a következő alkalommal!
több mint 12 éve
meg a lábaidavemayer
nekem régóta tetszik, kb akkor hallottam róla először amikor a Kémjátszmát forgatták, akkor már Olaszországból jött haza azt hiszem. Múltkor olvastam vele egy interjút, tényleg értelmesnek tűnik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 307 — Cowboys fan
meg a lábaidavemayer
nemcsak a lábai jók, az egész nő kb. tökéletes. csak nincs reflektorfényben, mint a seggbuta modellek.
több mint 12 éve
meg a lábai

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 290
Tényleg jó az angolja.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis pozitív PR Magyarországnak - ránk fér.

Különben is ritka vendég egy magyar egy amerikai mainstream late night showban. Az akkori amerikai magyar nagykövet, Simonyi András Colbertes fellépéseit("Chuck Norris híd") leszámítva nem is emlékszem, hogy valakit meghívtak volna ilyesmire az elmúlt pár évben.
több mint 12 éve
lamix 1
 hu.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_XXIV Erre az eseményre készült NFL-s kabát mit érhet ?
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
A hosszú élet titka... (és még sportolni se kell hozzá):
 napiszarka.info/2013/04/29/tovabb-el-a-ferfiha-melleket-nezeget/
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Sokan a biztonságon /protektoros dzseki, csizma stb./akarnak spórolni.Én is sok motorost látok száguldani bőven 100 fölött többmillás vason, susimelegítőben, ami egy esetleges bukáskor szépen beleolvadna a bőrébe.Ja, és a fényesre krómozott rohamsisak sem véd túlságosan!
több mint 12 éve
Több mint 700 embert öltek meg Irakban áprilisban, 2008-ben volt legutóbb ilyen magas a halottak száma.

2013 áprilisa volt a legvéresebb honlap Irakban 2008 júniusa óta az ENSZ összesítése szerint. Áprilisban 712 embert öltek meg, akik közül 595-en voltak civilek. A legtöbb embert Bagdadban ölték meg, itt 211 ember halt meg, 486 pedig megsérült különböző támadásokban. Az elmúlt két hét bombarobbantásaiban több mint kétszázan vesztették életüket.

beteg ez a világ

---
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
kurvára remélem hogy ha felnő a gyerekem nem akar majd motorozni...
már a friss jogsis autóvezetést is rohadt veszélyesnek gondolom,
mert 18-20 körül még mindenki képes hülyeségeket csinálni, de a motor az egy agyrém komolyanyooker
én szerintem szólok neki, hogy előbb 5 év balesetmentes vezetés négy keréken (nem quad!), aztán esetleg jöhet a motor.
annyi idő alatt jó eséllyel meglátja, hogyan viselkednek az emberek az utakon, és ezt hasznosítani tudja két keréken is.

slowmotion
persze! ha mindenáron szeretne akkor nyilván valahogy így, de mivel az égvilágon semmi nem védi a motorost ezért ha baj van ( akár más hibájából is ugye). akkor az nagy...

a védőruháról , meg annak elhagyásáról csak annyit hogy a múltkor hallottam a rádióban egy interjút valami dokival, aki mesélte hogy hány műtét kell sokszor ahhoz hogy pl. egy lábfej kezdjen hasonlítani egy picit az eredetire amennyiben tornacipőt vagy ilyesmit viselt a motoros...
amúgy mintha most akarnának hozni valami törvényt hogy a bukón kívül egyéb dolgok is (csizma,ruha ) is kötelezőek legyenek
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 307 — Cowboys fan
mert 18-20 körül még mindenki képes hülyeségeket csinálni, de a motor az egy agyrém komolyanyooker
én szerintem szólok neki, hogy előbb 5 év balesetmentes vezetés négy keréken (nem quad!), aztán esetleg jöhet a motor.
annyi idő alatt jó eséllyel meglátja, hogyan viselkednek az emberek az utakon, és ezt hasznosítani tudja két keréken is.

Ehhez a repülőgépes szerencsétlenséghez és témába is vág olyan szempontból hogy szintén baleset.Tegnap az egész családdal (barátnőm,muter,fater,nővérem,sógor jelölt,én) május 1-re való tekintettel,meg mert nem nagyon tudjuk mikor lesz rá újra lehetőségünk,elutaztunk egészen Lilafüredig,onnan át Bükkszentkeresztere,egy kis túrázás,majd a Szépasszony völgy,onnan meg haza Szoboszlóra. Kánikula volt nem kell mondani hogy a motorosok teljesen elleptek mindent. A döntő többség tudott normálisan viselkedni,gyorsan is lehet ésszel menni,a hegyi utakon is nagyszerű volt gyönyörködni a szebbnél szebb gépcsodákban,a fullsport(sokszor át is alakított) gépektől a supermoto-kon kereszteül a batár nagy chopperekig.Persze nem maradhatott el a motoros társadalom azon rétege sem akik miatt az egész közösség meg van bélyegezve. Nem részletezem mindenki találkozott már ilyen aszfalt idiótákkal,nem is ez a mondandóm lényege.Egész nap minden egyes alkalommal amikor egy-egy ilyen elszáguldott mellettünk annyira az járt a fejemben hogy valamelyiket még meg fogjuk pillantani fekete takaróval egy pár kilóméterrel arrébb.

Ez meg is történt. Visszafelé jöttünk már Füzesabony után a 33-ason,már sötétedett amikor messziről láttuk a kék fényeket. A kereszteződésben egy autó állt mindenfelé alkatrészek,bár magán az autón nem láttam komolyabb sérülést,az autótól kb 50 méterre egy már csak fémhulladékká roncsolódott motorcsonk,az első kerékből meg a villából maradt valamennyi.. Ahogy tereltek el minket mellettük,a szerencsétlen srácnak ott hevertek mindenfelé a testrészei,azokat fényképezték a rendőrök. A szalagkorlátnál állt három férfi akiket szerintem éppen kihallgattak,nem tudom hogy melyikük lehetett a sofőr,a többi csak szemtanú vagy nem tudom,de biztos hogy mindent láttak mert teljesen készen voltak. Gondolom nem kell mondani mennyire nyomta le a társaság hangulatát a hazaút további részére.

Nem tudom ki volt a hibás,nem állítom hogy a motoros,vagy hogy a fentebb említettek közé tartozott volna. Mondjuk az biztos hogy nem nyolcvannal találta el a kocsit hanem kb a duplájával... Nem vagyok egy moralizálós fajta de ilyenkor belegondol az ember hogy mekkora bődületes nagy baromság így vezetni.Mint mondtam nem tudom hogy itt ki volt a hibás de az biztos hogy két család életét tette tönkre.Cowboykarcsi
másik dolog, amit nem értek, hogy ha még full motorosruhában is sokszor a motoregér húzza a rövidebben, akkor hogyan képesek egyesek egy szál bukósisakban mint védelmi felszerelésben motorra ülni. azt képzelik, hogy a rövidnadrág, a póló és az edzőcipő majd megvédi őket? (szándékosan nem írtam papucsot, pedig arra is képesek néhányan...)
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Ehhez a repülőgépes szerencsétlenséghez és témába is vág olyan szempontból hogy szintén baleset.Tegnap az egész családdal (barátnőm,muter,fater,nővérem,sógor jelölt,én) május 1-re való tekintettel,meg mert nem nagyon tudjuk mikor lesz rá újra lehetőségünk,elutaztunk egészen Lilafüredig,onnan át Bükkszentkeresztere,egy kis túrázás,majd a Szépasszony völgy,onnan meg haza Szoboszlóra. Kánikula volt nem kell mondani hogy a motorosok teljesen elleptek mindent. A döntő többség tudott normálisan viselkedni,gyorsan is lehet ésszel menni,a hegyi utakon is nagyszerű volt gyönyörködni a szebbnél szebb gépcsodákban,a fullsport(sokszor át is alakított) gépektől a supermoto-kon kereszteül a batár nagy chopperekig.Persze nem maradhatott el a motoros társadalom azon rétege sem akik miatt az egész közösség meg van bélyegezve. Nem részletezem mindenki találkozott már ilyen aszfalt idiótákkal,nem is ez a mondandóm lényege.Egész nap minden egyes alkalommal amikor egy-egy ilyen elszáguldott mellettünk annyira az járt a fejemben hogy valamelyiket még meg fogjuk pillantani fekete takaróval egy pár kilóméterrel arrébb.

Ez meg is történt. Visszafelé jöttünk már Füzesabony után a 33-ason,már sötétedett amikor messziről láttuk a kék fényeket. A kereszteződésben egy autó állt mindenfelé alkatrészek,bár magán az autón nem láttam komolyabb sérülést,az autótól kb 50 méterre egy már csak fémhulladékká roncsolódott motorcsonk,az első kerékből meg a villából maradt valamennyi.. Ahogy tereltek el minket mellettük,a szerencsétlen srácnak ott hevertek mindenfelé a testrészei,azokat fényképezték a rendőrök. A szalagkorlátnál állt három férfi akiket szerintem éppen kihallgattak,nem tudom hogy melyikük lehetett a sofőr,a többi csak szemtanú vagy nem tudom,de biztos hogy mindent láttak mert teljesen készen voltak. Gondolom nem kell mondani mennyire nyomta le a társaság hangulatát a hazaút további részére.

Nem tudom ki volt a hibás,nem állítom hogy a motoros,vagy hogy a fentebb említettek közé tartozott volna. Mondjuk az biztos hogy nem nyolcvannal találta el a kocsit hanem kb a duplájával... Nem vagyok egy moralizálós fajta de ilyenkor belegondol az ember hogy mekkora bődületes nagy baromság így vezetni.Mint mondtam nem tudom hogy itt ki volt a hibás de az biztos hogy két család életét tette tönkre.Cowboykarcsi
mert 18-20 körül még mindenki képes hülyeségeket csinálni, de a motor az egy agyrém komolyan