OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Ehhez a repülőgépes szerencsétlenséghez és témába is vág olyan szempontból hogy szintén baleset.Tegnap az egész családdal (barátnőm,muter,fater,nővérem,sógor jelölt,én) május 1-re való tekintettel,meg mert nem nagyon tudjuk mikor lesz rá újra lehetőségünk,elutaztunk egészen Lilafüredig,onnan át Bükkszentkeresztere,egy kis túrázás,majd a Szépasszony völgy,onnan meg haza Szoboszlóra. Kánikula volt nem kell mondani hogy a motorosok teljesen elleptek mindent. A döntő többség tudott normálisan viselkedni,gyorsan is lehet ésszel menni,a hegyi utakon is nagyszerű volt gyönyörködni a szebbnél szebb gépcsodákban,a fullsport(sokszor át is alakított) gépektől a supermoto-kon kereszteül a batár nagy chopperekig.Persze nem maradhatott el a motoros társadalom azon rétege sem akik miatt az egész közösség meg van bélyegezve. Nem részletezem mindenki találkozott már ilyen aszfalt idiótákkal,nem is ez a mondandóm lényege.Egész nap minden egyes alkalommal amikor egy-egy ilyen elszáguldott mellettünk annyira az járt a fejemben hogy valamelyiket még meg fogjuk pillantani fekete takaróval egy pár kilóméterrel arrébb.Ez meg is történt. Visszafelé jöttünk már Füzesabony után a 33-ason,már sötétedett amikor messziről láttuk a kék fényeket. A kereszteződésben egy autó állt mindenfelé alkatrészek,bár magán az autón nem láttam komolyabb sérülést,az autótól kb 50 méterre egy már csak fémhulladékká roncsolódott motorcsonk,az első kerékből meg a villából maradt valamennyi.. Ahogy tereltek el minket mellettük,a szerencsétlen srácnak ott hevertek mindenfelé a testrészei,azokat fényképezték a rendőrök. A szalagkorlátnál állt három férfi akiket szerintem éppen kihallgattak,nem tudom hogy melyikük lehetett a sofőr,a többi csak szemtanú vagy nem tudom,de biztos hogy mindent láttak mert teljesen készen voltak. Gondolom nem kell mondani mennyire nyomta le a társaság hangulatát a hazaút további részére.
Nem tudom ki volt a hibás,nem állítom hogy a motoros,vagy hogy a fentebb említettek közé tartozott volna. Mondjuk az biztos hogy nem nyolcvannal találta el a kocsit hanem kb a duplájával... Nem vagyok egy moralizálós fajta de ilyenkor belegondol az ember hogy mekkora bődületes nagy baromság így vezetni.Mint mondtam nem tudom hogy itt ki volt a hibás de az biztos hogy két család életét tette tönkre.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
...és út közben vitt magával mindent? azért hetven tonna vas ha elszabadul...Egy tank elszabadult és az csúszott hátra.Tocaaztabüdöskurvafaszbagondolkoztam, hogy mi lehetett a hiba oka, mert ekkora állásszöggel még vadászgépek sem bírják túl sokáig.
JayB
én simán el tudnám képzelni, hogy nem megfelelően lett rögzítve a rakomány, aztán felszálláskor minden hátracsúszott, és elment a balansz.slowmotion
több mint 12 éve
De én úgy érzem hétfő van, viszont holnap meg péntek 😊Ez a tegnapi nap nagyon gonosz szerda volt. Az ember azt hitte szombat van, de vasárnap volt...Black_AdderDe legalább, ma NEM hétfő van!laccoo74

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ez a tegnapi nap nagyon gonosz szerda volt. Az ember azt hitte szombat van, de vasárnap volt...Black_AdderDe legalább, ma NEM hétfő van!
több mint 12 éve
Ez a tegnapi nap nagyon gonosz szerda volt. Az ember azt hitte szombat van, de vasárnap volt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Egy tank elszabadult és az csúszott hátra.aztabüdöskurvafaszbagondolkoztam, hogy mi lehetett a hiba oka, mert ekkora állásszöggel még vadászgépek sem bírják túl sokáig.
JayB
én simán el tudnám képzelni, hogy nem megfelelően lett rögzítve a rakomány, aztán felszálláskor minden hátracsúszott, és elment a balansz.slowmotion
több mint 12 éve
A kommentek között is írta ezt valaki. Simán előfordulhat :/aztabüdöskurvafaszbagondolkoztam, hogy mi lehetett a hiba oka, mert ekkora állásszöggel még vadászgépek sem bírják túl sokáig.
JayB
több mint 12 éve
aztabüdöskurvafaszbagondolkoztam, hogy mi lehetett a hiba oka, mert ekkora állásszöggel még vadászgépek sem bírják túl sokáig.
JayB
én simán el tudnám képzelni, hogy nem megfelelően lett rögzítve a rakomány, aztán felszálláskor minden hátracsúszott, és elment a balansz.
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/nba/2013/04/30/en-egy-36-eves-nba-center-es-meleg-vagyok/Nem unalmas már?
Az NBA -ben már elkezdték!Manti fiam, te nem akarsz mondani valamit?laccoo74
több mint 12 éve
death to bullshityummie.blog.hu/2013/04/25/death_to_bullshit
itt a videó hozzá:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hipszter szótár: www.theawl.com/2013/04/the-complete-glossary-of-hipster-hallmarks
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/nba/2013/04/30/en-egy-36-eves-nba-center-es-meleg-vagyok/Az NBA -ben már elkezdték!Manti fiam, te nem akarsz mondani valamit?
több mint 12 éve
Mert kiskorú vagy. 😊Sobri JóskaA teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :SVrijbloed
eduline.hu/felnottkepzes/2013/4/25/Teszteld_hany_eves_vagy_Harvard_teszt_IM6C2Q#utmDzsokijuing
Tegnap 23-ra emelték 18-ról?😀 Jó tudni. 😀Mert kiskorú vagy. 😊Sobri JóskaA teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :SVrijbloed
eduline.hu/felnottkepzes/2013/4/25/Teszteld_hany_eves_vagy_Harvard_teszt_IM6C2Q#utmDzsokijuing
Amúgy utána betöltött nekem is... 😀
több mint 12 éve
nekem 29-t (túl vagyok fejlődve....)A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem plusz 20-at adott. (?)BMG
több mint 12 éve
A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem plusz 20-at adott. (?)
több mint 12 éve
Mert kiskorú vagy. 😊A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :SVrijbloed
több mint 12 éve
A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :S
több mint 12 éve

Jó lenne legalább egyszer magyar stadionról is ilyen felvételt látni.
több mint 12 éve
A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊eduline.hu/felnottkepzes/2013/4/25/Teszteld_hany_eves_vagy_Harvard_teszt_IM6C2Q#utm
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Amerikai bíró nem szarozik:
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem tudom fizikán miért nem ilyen videókkal tanulmányoztuk az űrt, kurva jó, érdemes a többi részt is megnézni 😊több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.vintag.es/2012/12/beautiful-color-photos-of-hungary-in.html?spref=bl