OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Ennek a rendezését majd Putyin bevállalja.És az amerikaiak bőszen támogatják, ha ő rohanja le a Kaukázust.
több mint 12 éve
főleg, hogy Csecsenföldön kevés az olaj 😊Oroszok környékét véletlen sem fogják bántani 😊Tocaa szeptember 11-i elkövetők meg szaúdiak voltak, aztán mégsem rohanták le a királyságot.nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Amadeus91Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
Obama most jött ki Afganisztánból, nem hiszem, hogy bevállalna egy ugyanolyat.slowmotion
több mint 12 éve
Oroszok környékét véletlen sem fogják bántani 😊a szeptember 11-i elkövetők meg szaúdiak voltak, aztán mégsem rohanták le a királyságot.nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Amadeus91Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
Obama most jött ki Afganisztánból, nem hiszem, hogy bevállalna egy ugyanolyat.slowmotion
több mint 12 éve
a szeptember 11-i elkövetők meg szaúdiak voltak, aztán mégsem rohanták le a királyságot.nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Amadeus91Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
Obama most jött ki Afganisztánból, nem hiszem, hogy bevállalna egy ugyanolyat.
több mint 12 éve
nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
több mint 12 éve
Mondjuk a nagy biztonsági szakértők izzadhattak rendesen, mikor csak annyi volt az első hírekben, hogy orosz állampolgárok voltak. Elvégre ők kijelentették biztosan, hogy vagy valami amerikai őrült vagy egy arab terrorista volt. Végül legalább az iszlám vallás stimmelt.Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
több mint 12 éve
Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem is ez van csak eggyel régebbi kiadás UE32EL6100 😊 Szintén meleg szívvel ajánlom.JJ: a netnek nincs köze az allshare-hez szerintem. Esetleg a routerednek, bár szerintem a régebbieknek is bírnia kéne (nekem wifin is akadás nélkül mennek a HD filmek).
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
nekem ilyen van, tudom ajánlaniwww.ledtvfutar.hu/3D-TV/Samsung-3D-TV/32%E2%80%B3-82-cm-Samsung-3D-LED-TV/UE32ES6100-Samsung-Full-HD-3D-Smart-LED-TV.html
sajnos a netem fos, azért az allshare nem játszik, de beszereztem egy hdmi kábelt, így egyszerűen a pécével is össze tudom kötni a tévét, és mennek rajta a 3d-s filmek is elég szépen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Plazmát egyébként se vegyél szerintem, bár állítólag picit szebb a megjelenítés (főleg a színek), viszont hajlamos beégni a kép és 60000 wattot eszik.Mondjuk az az 1024*768 az jó nagy baromság lehet, 4:3-as felbontás egy 16:9-es tévén 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
nem vagyok vmi expert tv ügyekben. Mennyire lehet jó ez a tv?Felbontásd nézd , mondjuk itt a Euronicson kurva keveset írnak az tuti kamu. 1366x768 láttam hozzá ez HD ready, ha 1920x1080 lenne az lenne a full hd.
euronics.vko.hu/televizio/3d_televizio/samsung_ps51e490b1wxxh-p17529.html
Néhol azt olvasom, hogy full hd, de vhol már sikerült belefutnom hd ready-ként. Aztán az nem lenne mind1...Habi
Ha Full-hd 3d tv-t szeretnél, itt keresgess. www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/f:full-hd,3d-tv-igen/
Kicsit kisebbek már vannak elfogadható áron.
több mint 12 éve
nem vagyok vmi expert tv ügyekben. Mennyire lehet jó ez a tv?euronics.vko.hu/televizio/3d_televizio/samsung_ps51e490b1wxxh-p17529.html
Néhol azt olvasom, hogy full hd, de vhol már sikerült belefutnom hd ready-ként. Aztán az nem lenne mind1...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ha vki tud vmi frankó kiadó szobát Pesten (lehetőleg olyan helyen ahol jó a közlekedés) az legyen kedves keressen meg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Országimázs a XXI. században:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
nem csak segít, ha viszket a f*szod/muffod*, de még az orrodat is tisztíccsa?lassan piacra fog kerülni a mentolos koton is - és majd a reklámban (úgy mint a fogkefe reklámokban) egy csini szőke csaj a tükör előtt mutatja hogy kell használni...davemayerAzért a felszippantott koton se rossz.na ja, ha extra síkosított, akkor biztos könnyebben veszed utána a levegőt...slowmotion
Ha nem próbáltad, nem tudhatod. 😉Sobri Jóska
*megfelelő válasz aláhúzandó
több mint 12 éve
lassan piacra fog kerülni a mentolos koton is - és majd a reklámban (úgy mint a fogkefe reklámokban) egy csini szőke csaj a tükör előtt mutatja hogy kell használni...Azért a felszippantott koton se rossz.na ja, ha extra síkosított, akkor biztos könnyebben veszed utána a levegőt...slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azért a felszippantott koton se rossz.na ja, ha extra síkosított, akkor biztos könnyebben veszed utána a levegőt...
több mint 12 éve
Azért a felszippantott koton se rossz.Ha nem próbáltad, nem tudhatod. 😉
több mint 12 éve
A saját testével miért ne csinálhatna azt, amit akar?Sobri JóskaSenki nem azt mondta, hogy ne csinálhatna azt amit akar. Azt mondjuk, hogy ez hülyeség.Ez pedig nem befolyásolja azt, hogy mindenki azt csinál amit akar.
Az általad linkeld dolgok azért tartoznak szerintem más kategóriába egyébként, mert azoknak mind célja van. A testépítőnek, a testmódosítónak, de még egy átbulizott éjszakának is több értelme van mint felszippantani egy kotont, és felrakni youtube-ra 😀
szerk.: Persze tudom, itt meg el lehetne elmélkedni és filozofálni az élet értelmén stb... 😀
több mint 12 éve
Ha ennyire kiakadtok ezen, akkor mondjuk ez mitől konformabb?|
| Vagy ez?

Vagy ez?

A saját testével miért ne csinálhatna azt, amit akar?
több mint 12 éve
Ez már szánalmas:Afrikában meg nincs elég koton, és terjednek az ilyen fincsi dolgok az emberek között...
www.hir24.hu/netturi/2013/04/17/ovszerszippantas-az-uj-netes-orulet/danyly
kör közepén szabad orrlyuk befog, gyomorszájba belebasz, hadd tüdőzze le a kis takonygombóc...
de előtte azért elmagyaráznám a kiccsávónak, hogy azért jöhetett létre ő, mint kezdetleges életforma, mert már az apja is annyira idióta volt, hogy nem tudta, mire való az esőköpeny...
több mint 12 éve
komolyan vártam hogy egy sörétes puska csöve beúszik jobbról a végén... elképesztő mennyi idejük van ezeknek a gyökereknek.Ez már szánalmas:...és akkor vannak, akik csodálkoznak, ha azt mondom hogy az ember a Föld legelbaszottabb faja. :-/ Az ilyen minek él, de komolyan?Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez már szánalmas:...és akkor vannak, akik csodálkoznak, ha azt mondom hogy az ember a Föld legelbaszottabb faja. :-/ Az ilyen minek él, de komolyan?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Ez már szánalmas:www.hir24.hu/netturi/2013/04/17/ovszerszippantas-az-uj-netes-orulet/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
háámszázeze' haaminceze' litér vizbül veszi ki vagy nem tudom. teccikéteni?kérem kapcsojja ki!