OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.Hanni
Adja magát, nem? 😊Sobri Jóska
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.Hanni
Önts hozzá vizet, forrald fel és öntsd a budiba...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.sutianap
nekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó

szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...sapka
tudhattadvóna, hogy az öreg Szaddám a Kokát szereti 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.sutianap
nekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó

szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
"Vas megyében elszabadult az állatbűnözés."
 index.hu/belfold/2013/05/15/szamarak_teptek_szet_egy_vasi_ferfit/

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
De keresni nem ér 😀 Forgasd körbe a "kamerát", majd találd ki hol vagy... 😀III.JC6
Persze... akkor már inkább kitakarítom a szobámat 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
De keresni nem ér 😀 Forgasd körbe a "kamerát", majd találd ki hol vagy... 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
21809

Úgy hogy a legnagyobb ~1900km volt Mexikóban. A második legnagyobb eltérés ~70km. A rekord eltérés 29 méter volt 😀
Frankó játék köszi, de most már dolgoznom is kellene 😂

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
A legjobb ha találsz boltot vagy feliratos kocsit, mondjuk legutóbb simán benéztem valami indianai fegyverkereskedő kocsija volt, perszehogyneafrászbahanem alaszkába, ecseszte az öszzes pontomat a kis rohadvány. De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 307 — Cowboys fan
az országot eltalálni elég egyszerű, főleg ha van tábla, illetve magából a tájképből, de azt lehetetlenség, hogy annak az országnak melyik része... pl. olasz felirat, hatalmas nagy yacht a kikötőben, gondoltam szép nagy kikötő, beletippelem nápoly környékét, erre valami kis sziget Róma felett valamennyivel 😊
vagy tipikus lengyel táj, mondd meg hol pontosan 😀sapka
azért kell hozzá kitartás, hogy legyen türelmed elég messzire menni, hogy találj valami táblát.
mondjuk én az előbb kínai írásjeleknek néztem a japán krikszkrakszokat, de hát néha ez is belefér. viszont volt olyan pálya, ahol huszonöt métert tévedtem, volt, ahol negyvenet 😊
de a legjobb az volt, ahol mentem az erdőn keresztül valami úton, balra valami tóféle, néha keresztutak meg száz méterenként egy ház. eljutottam egy főútig, tábla sehol, mondom akkor beleszúrok mondjuk Alabama közepébe, kit érdekel. tévedtem vagy 150 kilométert, de simán államon belül voltam 😊

ja, 23130.

de ez tényleg függőséget okoz, az tuti.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
az országot eltalálni elég egyszerű, főleg ha van tábla, illetve magából a tájképből, de azt lehetetlenség, hogy annak az országnak melyik része... pl. olasz felirat, hatalmas nagy yacht a kikötőben, gondoltam szép nagy kikötő, beletippelem nápoly környékét, erre valami kis sziget Róma felett valamennyivel 😊
vagy tipikus lengyel táj, mondd meg hol pontosan 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!
 www.geoguessr.com/sutianap
21282, Skóciának néztem Alaszka kanadai határ közeli részét. Hülye voltam, egy birka se volt a képen. 😀 Viszont két helyen voltam már.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.Hanni
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.Hanni
gondolom arra gondolt, hogy öntsd a lefolyóba
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 645 — Poloska confirmed
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.
több mint 12 éve
 www.geoguessr.com/sutianap
négy pálya után 19767, de az utolsót nem kerestem végig, mert nem volt rá időm, sivatag közepéről meg időbe került volna kikeveredni.
nem rossz játék, este megint benézek 😊
több mint 12 éve
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀III.JC6
az nemszar, olyan húszezer felett mán jaó

több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
 www.geoguessr.com/

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
 www.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzet
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74
Jesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.iktriad
az újság megszűnt, a facebook oldaluk nem frissül, ha megnézed a főoldalukon a tabella és a szavazás is elég régi, de van egy-két srác, aki még lelkesen rakosgat ki cikkeket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74
Jesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha van a közelben, akkor én egy benzinkútra vinném el a helyedben. Nem túl kellemes hatásai vannak a környezetre, ha csak kidobod a kukába.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
dolgozik valaki közületek könyvtárban?Höri
Dzsoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
dolgozik valaki közületek könyvtárban?

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Adja magát, nem? 😊

több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 645 — Poloska confirmed
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.