OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Önts hozzá vizet, forrald fel és öntsd a budiba...Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.HanniPesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniAdja magát, nem? 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
tudhattadvóna, hogy az öreg Szaddám a Kokát szereti 😊De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.sutianapnekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó
szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...sapka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.sutianapnekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó
szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
"Vas megyében elszabadult az állatbűnözés."index.hu/belfold/2013/05/15/szamarak_teptek_szet_egy_vasi_ferfit/
több mint 12 éve
De keresni nem ér 😀 Forgasd körbe a "kamerát", majd találd ki hol vagy... 😀III.JC6Persze... akkor már inkább kitakarítom a szobámat 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
De keresni nem ér 😀 Forgasd körbe a "kamerát", majd találd ki hol vagy... 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
21809 Úgy hogy a legnagyobb ~1900km volt Mexikóban. A második legnagyobb eltérés ~70km. A rekord eltérés 29 méter volt 😀
Frankó játék köszi, de most már dolgoznom is kellene 😂
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
A legjobb ha találsz boltot vagy feliratos kocsit, mondjuk legutóbb simán benéztem valami indianai fegyverkereskedő kocsija volt, perszehogyneafrászbahanem alaszkába, ecseszte az öszzes pontomat a kis rohadvány. De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.

több mint 12 éve
az országot eltalálni elég egyszerű, főleg ha van tábla, illetve magából a tájképből, de azt lehetetlenség, hogy annak az országnak melyik része... pl. olasz felirat, hatalmas nagy yacht a kikötőben, gondoltam szép nagy kikötő, beletippelem nápoly környékét, erre valami kis sziget Róma felett valamennyivel 😊azért kell hozzá kitartás, hogy legyen türelmed elég messzire menni, hogy találj valami táblát.
vagy tipikus lengyel táj, mondd meg hol pontosan 😀sapka
mondjuk én az előbb kínai írásjeleknek néztem a japán krikszkrakszokat, de hát néha ez is belefér. viszont volt olyan pálya, ahol huszonöt métert tévedtem, volt, ahol negyvenet 😊
de a legjobb az volt, ahol mentem az erdőn keresztül valami úton, balra valami tóféle, néha keresztutak meg száz méterenként egy ház. eljutottam egy főútig, tábla sehol, mondom akkor beleszúrok mondjuk Alabama közepébe, kit érdekel. tévedtem vagy 150 kilométert, de simán államon belül voltam 😊
ja, 23130.
de ez tényleg függőséget okoz, az tuti.
több mint 12 éve
az országot eltalálni elég egyszerű, főleg ha van tábla, illetve magából a tájképből, de azt lehetetlenség, hogy annak az országnak melyik része... pl. olasz felirat, hatalmas nagy yacht a kikötőben, gondoltam szép nagy kikötő, beletippelem nápoly környékét, erre valami kis sziget Róma felett valamennyivel 😊vagy tipikus lengyel táj, mondd meg hol pontosan 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!21282, Skóciának néztem Alaszka kanadai határ közeli részét. Hülye voltam, egy birka se volt a képen. 😀 Viszont két helyen voltam már.
www.geoguessr.com/sutianap
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
gondolom arra gondolt, hogy öntsd a lefolyóbaNincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.HanniPesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniAdja magát, nem? 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniAdja magát, nem? 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!négy pálya után 19767, de az utolsót nem kerestem végig, mert nem volt rá időm, sivatag közepéről meg időbe került volna kikeveredni.
www.geoguessr.com/sutianap
nem rossz játék, este megint benézek 😊
több mint 12 éve
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀III.JC6az nemszar, olyan húszezer felett mán jaó

több mint 12 éve
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!www.geoguessr.com/

több mint 12 éve
az újság megszűnt, a facebook oldaluk nem frissül, ha megnézed a főoldalukon a tabella és a szavazás is elég régi, de van egy-két srác, aki még lelkesen rakosgat ki cikkeketwww.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzetJesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.iktriad
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzetJesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74
több mint 12 éve
www.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzetKár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniHa van a közelben, akkor én egy benzinkútra vinném el a helyedben. Nem túl kellemes hatásai vannak a környezetre, ha csak kidobod a kukába.
több mint 12 éve
dolgozik valaki közületek könyvtárban?HöriDzsoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniAdja magát, nem? 😊
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.