OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
a nő is hegymászó, ettől függetlenül ez így akkor sem normálisValami ilyesmi érzésem volt. Talán várta is. A nagyobbik gyereknek a halál fogalmát is elmagyarázta.Matthew99Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...Matthew99Megkönnyebbült?szaba
azzal sincs baj, ha valaki kurvázik, csak ne házasságban és/vagy gyerekkel tegye, de ilyen a fanatizmus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Valami ilyesmi érzésem volt. Talán várta is. A nagyobbik gyereknek a halál fogalmát is elmagyarázta.Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...Matthew99Megkönnyebbült?szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Azt mondjuk fel nem fogom ésszel, hogy mi lájkolni való van egy facebook oldalon azon a híren, hogy két ember vélhetően életét vesztette hegymászás közben.BostonNem a hír tartalmát hanem a hír megosztását lájkolták szvsz! De lehet csak naív vagyok! 😛

több mint 12 éve
Azt mondjuk fel nem fogom ésszel, hogy mi lájkolni való van egy facebook oldalon azon a híren, hogy két ember vélhetően életét vesztette hegymászás közben.BostonIntuitíve sejthető, hogy ez esetben a like gomb megnyomás nem a "Hurrá, hát ez kurvajó" emóciót igyekszik kifejezni, hanem inkább az együttérzés egy jele lehet.
több mint 12 éve
Azt mondjuk fel nem fogom ésszel, hogy mi lájkolni való van egy facebook oldalon azon a híren, hogy két ember vélhetően életét vesztette hegymászás közben.
Do your job
több mint 12 éve
Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...Matthew99Megkönnyebbült?
több mint 12 éve
Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
A lábáról annyit, hogy az orvosok tanácsa ellenére amputáltatta, csupán le kellett volna mondania a hegymászásról... Neki ez volt az élete, lelke rajta, de a két gyermeke (2 és 4 évesek) nem ezt érdemelte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azt mondták valahol hogy kb. minden 3. ember meghal aki ezt a csúcsotsport.hir24.hu/expedicio/2013/05/22/eross-zsolt-es-kiss-gabor-eltunt/laccoo74Most erre mit lehet mondani. Eddig csak kereste most meg is találta... Én a családját sajnálom.Matthew99
megmássza...
sokadik ilyen hegye volt kb ilyen esélyekkel ! tényleg várható volt!
kurva nagy marhaság ez az ilyen hegymászás!
kapott sok jelet hogy abba kéne hagyni ( a lába, szép család) de nem...
ez megint valami karma dolog lesz....
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/expedicio/2013/05/22/eross-zsolt-es-kiss-gabor-eltunt/laccoo74Most erre mit lehet mondani. Eddig csak kereste most meg is találta... Én a családját sajnálom.

több mint 12 éve
olvastam, hogy többen is készülnek a nyáron az USA-ba, nekik különösen érdemes ezt elolvasni 😊www.origo.hu/nagyvilag/20130521-riport-az-amerikai-kozlekedesi-kulturarol-a-gyalogos-autos-kerekparos-kozlekedesrol.html

---
több mint 12 éve
Lovecraft és/vagy Cthulhu hívő lego-fanoknak 😀io9.com/5924011/these-cthulhu-lego-sets-will-drive-you-insane-with-little-plastic-bricks
több mint 12 éve
index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tette_az_ember_a_folddel_30_ev_alatt/ilyen témában ez a film (1983-ból) , nálam verhetetlen
Csak egy kis érdekesség...laccoo74
www.port.hu/koyaanisqatsi_-_kizokkent_vilag_koyaanisqatsi/pls/w/films.film_page?i_film_id=57190
itt meg is tekinthető : vimeo.com/21922694
több mint 12 éve
Gyermekeim második apja, Örökös Magyar Bajnok, kiváló edzőjük, legjobb barátom, KÁROLYI ÁKOS már nincs közöttünk. A magyar tollaslabda ikonikus alakja volt. Pécsett a tollaslabdázás atyja volt. 4 nappal a halála előtt még Németországban az egyik legrangosabb ifjusági tornán kihozott a lányomból egy ezüstérmet. A Bodensee Jugendturnier döntője volt az utolsó mérkőzése.Nagyon fiatalon ment el!Őszinte részvétem a családjának, és a sporttársainak!
Ez a kép nagyon jellemző volt rá. Soha nem mondja már a fiamnak "Szép volt törpe, leszedted"
Nyugodjon békében!
www.hajdupress.hu/hirek/cikk/28867-gyasz--40-evesen-elhunyt-karolyi-akos
multialarmse.hu/index.php/hu/diverdoc
több mint 12 éve
index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tette_az_ember_a_folddel_30_ev_alatt/Csak egy kis érdekesség...
több mint 12 éve
Gyermekeim második apja, Örökös Magyar Bajnok, kiváló edzőjük, legjobb barátom, KÁROLYI ÁKOS már nincs közöttünk. A magyar tollaslabda ikonikus alakja volt. Pécsett a tollaslabdázás atyja volt. 4 nappal a halála előtt még Németországban az egyik legrangosabb ifjusági tornán kihozott a lányomból egy ezüstérmet. A Bodensee Jugendturnier döntője volt az utolsó mérkőzése.Ez a kép nagyon jellemző volt rá. Soha nem mondja már a fiamnak "Szép volt törpe, leszedted"
Nyugodjon békében!
www.hajdupress.hu/hirek/cikk/28867-gyasz--40-evesen-elhunyt-karolyi-akos
multialarmse.hu/index.php/hu/

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
samp mezes, lions sapkás és grumpy cat 😛😀 csak a végén láttam hogy ott rakott le, az országot persze kitaláltam.és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊slowmotionnekem is!Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀eaglesmcnabb
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó
szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...sapka
de a samp mezes, lions sapkás manusból tudhattam volna hogy hol vagyok...eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
😀 csak a végén láttam hogy ott rakott le, az országot persze kitaláltam.és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊slowmotionnekem is!Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀eaglesmcnabb
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó
de a samp mezes, lions sapkás manusból tudhattam volna hogy hol vagyok...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ájnye, te, minek neki lázálom, elég volt meglátnia Bazzát!és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊slowmotionnekem is!Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀eaglesmcnabb

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊nekem is!Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
nekem is!Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!