OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...Matthew99
Megkönnyebbült?szaba
Valami ilyesmi érzésem volt. Talán várta is. A nagyobbik gyereknek a halál fogalmát is elmagyarázta.Matthew99
a nő is hegymászó, ettől függetlenül ez így akkor sem normális
azzal sincs baj, ha valaki kurvázik, csak ne házasságban és/vagy gyerekkel tegye, de ilyen a fanatizmus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...Matthew99
Megkönnyebbült?szaba
Valami ilyesmi érzésem volt. Talán várta is. A nagyobbik gyereknek a halál fogalmát is elmagyarázta.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Azt mondjuk fel nem fogom ésszel, hogy mi lájkolni való van egy facebook oldalon azon a híren, hogy két ember vélhetően életét vesztette hegymászás közben.Boston
Nem a hír tartalmát hanem a hír megosztását lájkolták szvsz! De lehet csak naív vagyok! 😛

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Azt mondjuk fel nem fogom ésszel, hogy mi lájkolni való van egy facebook oldalon azon a híren, hogy két ember vélhetően életét vesztette hegymászás közben.Boston
Intuitíve sejthető, hogy ez esetben a like gomb megnyomás nem a "Hurrá, hát ez kurvajó" emóciót igyekszik kifejezni, hanem inkább az együttérzés egy jele lehet.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Azt mondjuk fel nem fogom ésszel, hogy mi lájkolni való van egy facebook oldalon azon a híren, hogy két ember vélhetően életét vesztette hegymászás közben.

Do your job
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
 index.hu/tech/2013/05/22/elsullyed_a_spanyolok_uj_tengeralattjaroja/
😮

Do your job
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 290
Megkönnyebbült?
több mint 12 éve
Erőss felesége elég nyugodtan nyilatkozott a Tényeknek. Szerintem fel volt ő erre készülve, sőt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 216 — Csodabogár
Lufthansa Systemsnél dolgozik valaki innen?

több mint 12 éve
A lábáról annyit, hogy az orvosok tanácsa ellenére amputáltatta, csupán le kellett volna mondania a hegymászásról... Neki ez volt az élete, lelke rajta, de a két gyermeke (2 és 4 évesek) nem ezt érdemelte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
 sport.hir24.hu/expedicio/2013/05/22/eross-zsolt-es-kiss-gabor-eltunt/laccoo74
Most erre mit lehet mondani. Eddig csak kereste most meg is találta... Én a családját sajnálom.Matthew99
azt mondták valahol hogy kb. minden 3. ember meghal aki ezt a csúcsot
megmássza...
sokadik ilyen hegye volt kb ilyen esélyekkel ! tényleg várható volt!
kurva nagy marhaság ez az ilyen hegymászás!
kapott sok jelet hogy abba kéne hagyni ( a lába, szép család) de nem...
ez megint valami karma dolog lesz....
több mint 12 éve
 sport.hir24.hu/expedicio/2013/05/22/eross-zsolt-es-kiss-gabor-eltunt/laccoo74
Most erre mit lehet mondani. Eddig csak kereste most meg is találta... Én a családját sajnálom.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 sport.hir24.hu/expedicio/2013/05/22/eross-zsolt-es-kiss-gabor-eltunt/
több mint 12 éve
olvastam, hogy többen is készülnek a nyáron az USA-ba, nekik különösen érdemes ezt elolvasni 😊
 www.origo.hu/nagyvilag/20130521-riport-az-amerikai-kozlekedesi-kulturarol-a-gyalogos-autos-kerekparos-kozlekedesrol.html

---
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Lovecraft és/vagy Cthulhu hívő lego-fanoknak 😀
 io9.com/5924011/these-cthulhu-lego-sets-will-drive-you-insane-with-little-plastic-bricks
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
 index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tette_az_ember_a_folddel_30_ev_alatt/

Csak egy kis érdekesség...laccoo74
ilyen témában ez a film (1983-ból) , nálam verhetetlen

www.port.hu/koyaanisqatsi_-_kizokkent_vilag_koyaanisqatsi/pls/w/films.film_page?i_film_id=57190

itt meg is tekinthető :  vimeo.com/21922694
több mint 12 éve
Gyermekeim második apja, Örökös Magyar Bajnok, kiváló edzőjük, legjobb barátom, KÁROLYI ÁKOS már nincs közöttünk. A magyar tollaslabda ikonikus alakja volt. Pécsett a tollaslabdázás atyja volt. 4 nappal a halála előtt még Németországban az egyik legrangosabb ifjusági tornán kihozott a lányomból egy ezüstérmet. A Bodensee Jugendturnier döntője volt az utolsó mérkőzése.

Ez a kép nagyon jellemző volt rá. Soha nem mondja már a fiamnak "Szép volt törpe, leszedted"
Nyugodjon békében!

www.hajdupress.hu/hirek/cikk/28867-gyasz--40-evesen-elhunyt-karolyi-akos
 multialarmse.hu/index.php/hu/diverdoc
Nagyon fiatalon ment el!Őszinte részvétem a családjának, és a sporttársainak!
több mint 12 éve
 index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tette_az_ember_a_folddel_30_ev_alatt/

Csak egy kis érdekesség...
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gyermekeim második apja, Örökös Magyar Bajnok, kiváló edzőjük, legjobb barátom, KÁROLYI ÁKOS már nincs közöttünk. A magyar tollaslabda ikonikus alakja volt. Pécsett a tollaslabdázás atyja volt. 4 nappal a halála előtt még Németországban az egyik legrangosabb ifjusági tornán kihozott a lányomból egy ezüstérmet. A Bodensee Jugendturnier döntője volt az utolsó mérkőzése.

Ez a kép nagyon jellemző volt rá. Soha nem mondja már a fiamnak "Szép volt törpe, leszedted"
Nyugodjon békében!

www.hajdupress.hu/hirek/cikk/28867-gyasz--40-evesen-elhunyt-karolyi-akos
 multialarmse.hu/index.php/hu/

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
nekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó

szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...sapka
Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀eaglesmcnabb
és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊slowmotion
😀 csak a végén láttam hogy ott rakott le, az országot persze kitaláltam.
de a samp mezes, lions sapkás manusból tudhattam volna hogy hol vagyok...eaglesmcnabb
samp mezes, lions sapkás és grumpy cat 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
nekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó

😀 csak a végén láttam hogy ott rakott le, az országot persze kitaláltam.
de a samp mezes, lions sapkás manusból tudhattam volna hogy hol vagyok...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve

R.I.P. Mr Stokes!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
nekem is!

ájnye, te, minek neki lázálom, elég volt meglátnia Bazzát!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 307 — Cowboys fan
nekem is!

és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 124 — je suis poloska
nekem is!

Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!