Bowldog Hálaadást!

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
én minden nap hálát adok a sorsnak h GM lehetek
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Nem lehet bekerülni.

Egy titkos bölcs tanács összeül ha valaki lemond és felkér 1-1 felhasználót a munkára. Tehát kvázi annyi a lényeg, hogy hosszú ideig, folyamatosan okosnak kell lenni a fórumon ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezzen az ember postaládájába az invitáló PM.Höri
azért ez nem akármilyen érzés lehet ez nektek... 😊Zsoca
Hát ez nem is az 😛
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Nem lehet bekerülni.

Egy titkos bölcs tanács összeül ha valaki lemond és felkér 1-1 felhasználót a munkára. Tehát kvázi annyi a lényeg, hogy hosszú ideig, folyamatosan okosnak kell lenni a fórumon ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezzen az ember postaládájába az invitáló PM.Höri
azért ez nem akármilyen érzés lehet ez nektek... 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem lehet bekerülni.

Egy titkos bölcs tanács összeül ha valaki lemond és felkér 1-1 felhasználót a munkára. Tehát kvázi annyi a lényeg, hogy hosszú ideig, folyamatosan okosnak kell lenni a fórumon ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezzen az ember postaládájába az invitáló PM.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Nem tudtam hova írni, ezért itt kérdezem meg 😊. Több online madden ligában is benne voltam már, de maga a menedzselgetős rész jobban tetszik mint a játék maga, így már többször is gondoltam rá, hogy valami komolyabb fantasy vagy sim ligát kellene kipróbálnom.
Látom, hogy itt bowl.hu-n van manager játék, ahol szerződésektől kezdve mindent kell variálni, amit én eléggé szeretek. Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
1.Mit kell tenni, hogy jelentkezhessek/bekerüljük esetleg egy csapathoz mint GM?
2.Maga a liga menete hogy zajlik, az addig tiszta, hogy csapatot kell összeállítani a GM szabályzat szerint leírtak alapján, de kérdésem arra irányul, hogy gondolom van valami pontozási rendszer, ez IRL szerinti fantasy alapú, vagy valamilyen programmal simelik?

Remélem nem írtam sok sületlenséget, csak érdekel az egész dolog, csak még a háttérinformációim nincsenek meg hozzá 😊 .

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
És az antióchiai szent kézigránát?
X-Akták kapitális fail: szent Ignác a Bibliában....szaba
Antiochiai Szent Ignác simán benne lehetett. És ezek szerint akkor benne is van 😀eaglesmcnabb
Elkeserítelek, ő sincs benne.szaba

több mint 13 éve
Antiochiai Szent Ignác simán benne lehetett. És ezek szerint akkor benne is van 😀eaglesmcnabb
Elkeserítelek, ő sincs benne.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Antiochiai Szent Ignác simán benne lehetett. És ezek szerint akkor benne is van 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
X-Akták kapitális fail: szent Ignác a Bibliában....
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 278 — Saturday Night Lights
volt már?
http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2JC6
nyíltan kommunista oldalon a bankokról cikket olvasni olyan, mintha a kuruc.info-n keresnél egy hiteles szociológiai elemzést a magyarországi romahelyzetről

az egyik szerkesztő kommentje egy másik oldalon: "A Facebook is csak ássa, ássa a kapitalizmus sírját. Természetesen nem a FB fogja megbuktatni a tőkés rendet, de a közösségépítési mechanizmus, technológia megteremtésével fegyvert ad a munkásosztály kezébe."

hahahaJJ
Mondjuk tőkés oldalon sem maradt túl sok ütős érv a rendszer védelmében.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
volt már?
http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2JC6
nyíltan kommunista oldalon a bankokról cikket olvasni olyan, mintha a kuruc.info-n keresnél egy hiteles szociológiai elemzést a magyarországi romahelyzetről

az egyik szerkesztő kommentje egy másik oldalon: "A Facebook is csak ássa, ássa a kapitalizmus sírját. Természetesen nem a FB fogja megbuktatni a tőkés rendet, de a közösségépítési mechanizmus, technológia megteremtésével fegyvert ad a munkásosztály kezébe."

hahaha

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt már?
http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2
több mint 13 éve
meg mert én Szegedre járok, de ez másodlagos.Höri
szegeden is van könyvtárszak? huhh, hát ha én ezt tudom, lehet hogy nem is pestre jelentkezek suliba anno... mindegy, akkor majd add át üdvözletem baráthnénak, biztos ő fogja tartani nálatok is a legszopatósabb tantárgyatJJ
van ám még Pécsen is. az Eltére nem is jelentkeztem 😀Höri
pécset meg debrecent vágtam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
na a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJ
szegeden is van könyvtárszak? huhh, hát ha én ezt tudom, lehet hogy nem is pestre jelentkezek suliba anno... mindegy, akkor majd add át üdvözletem baráthnénak, biztos ő fogja tartani nálatok is a legszopatósabb tantárgyatJJ
van ám még Pécsen is. az Eltére nem is jelentkeztem 😀

több mint 13 éve
na a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJ
szegeden is van könyvtárszak? huhh, hát ha én ezt tudom, lehet hogy nem is pestre jelentkezek suliba anno... mindegy, akkor majd add át üdvözletem baráthnénak, biztos ő fogja tartani nálatok is a legszopatósabb tantárgyat

---
több mint 13 éve
meg mert én Szegedre járok, de ez másodlagos.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Név elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.szaba
pestiektől/dunántúliaktól sajnos gyakran lehet hallani, nekem is bassza a fülem/szemem :/
több mint 13 éve
Név elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.szaba
nagyon megokosodtál a nyáron, úgy látomJJ
Ja, bár a te elméd ragyogása még mindig vakító 😊
több mint 13 éve
nagyon megokosodtál a nyáron, úgy látom

---
több mint 13 éve
Név elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.
több mint 13 éve
na a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊

---
több mint 13 éve
A 20:30 itt az ugye 2:30 PM ET zonában?gamerkr
Yep
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A 20:30 itt az ugye 2:30 PM ET zonában?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nálam is, szóval valószínű, hogy a probléma az Ön készülékében van sajnos.Gabesz92
Az akkor király. Azt dobja ki, hogy a weblap jelenleg nem elérhető/ xy nem tudja megnyitni a weblapot..Rettenettabornok
milyen böngésző?kristof
Chromeval kezdtem, aztán Explorer a végére Mozilla. Mindegyinél ugyan ez..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nálam megy.Atari
Nálam is, szóval valószínű, hogy a probléma az Ön készülékében van sajnos.Gabesz92
Az akkor király. Azt dobja ki, hogy a weblap jelenleg nem elérhető/ xy nem tudja megnyitni a weblapot..Rettenettabornok
milyen böngésző?