OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
én minden nap hálát adok a sorsnak h GM lehetek
több mint 13 éve
szaba
10 553
Hát ez nem is az 😛Nem lehet bekerülni.azért ez nem akármilyen érzés lehet ez nektek... 😊Zsoca
Egy titkos bölcs tanács összeül ha valaki lemond és felkér 1-1 felhasználót a munkára. Tehát kvázi annyi a lényeg, hogy hosszú ideig, folyamatosan okosnak kell lenni a fórumon ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezzen az ember postaládájába az invitáló PM.Höri
több mint 13 éve
Nem lehet bekerülni.azért ez nem akármilyen érzés lehet ez nektek... 😊
Egy titkos bölcs tanács összeül ha valaki lemond és felkér 1-1 felhasználót a munkára. Tehát kvázi annyi a lényeg, hogy hosszú ideig, folyamatosan okosnak kell lenni a fórumon ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezzen az ember postaládájába az invitáló PM.Höri
több mint 13 éve
Nem lehet bekerülni.Egy titkos bölcs tanács összeül ha valaki lemond és felkér 1-1 felhasználót a munkára. Tehát kvázi annyi a lényeg, hogy hosszú ideig, folyamatosan okosnak kell lenni a fórumon ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezzen az ember postaládájába az invitáló PM.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Nem tudtam hova írni, ezért itt kérdezem meg 😊. Több online madden ligában is benne voltam már, de maga a menedzselgetős rész jobban tetszik mint a játék maga, így már többször is gondoltam rá, hogy valami komolyabb fantasy vagy sim ligát kellene kipróbálnom. Látom, hogy itt bowl.hu-n van manager játék, ahol szerződésektől kezdve mindent kell variálni, amit én eléggé szeretek. Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
1.Mit kell tenni, hogy jelentkezhessek/bekerüljük esetleg egy csapathoz mint GM?
2.Maga a liga menete hogy zajlik, az addig tiszta, hogy csapatot kell összeállítani a GM szabályzat szerint leírtak alapján, de kérdésem arra irányul, hogy gondolom van valami pontozási rendszer, ez IRL szerinti fantasy alapú, vagy valamilyen programmal simelik?
Remélem nem írtam sok sületlenséget, csak érdekel az egész dolog, csak még a háttérinformációim nincsenek meg hozzá 😊 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
És az antióchiai szent kézigránát?Elkeserítelek, ő sincs benne.szabaX-Akták kapitális fail: szent Ignác a Bibliában....szabaAntiochiai Szent Ignác simán benne lehetett. És ezek szerint akkor benne is van 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
szaba
10 553
Elkeserítelek, ő sincs benne.X-Akták kapitális fail: szent Ignác a Bibliában....szabaAntiochiai Szent Ignác simán benne lehetett. És ezek szerint akkor benne is van 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
X-Akták kapitális fail: szent Ignác a Bibliában....szabaAntiochiai Szent Ignác simán benne lehetett. És ezek szerint akkor benne is van 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 553
X-Akták kapitális fail: szent Ignác a Bibliában....
több mint 13 éve
Mondjuk tőkés oldalon sem maradt túl sok ütős érv a rendszer védelmében.volt már?nyíltan kommunista oldalon a bankokról cikket olvasni olyan, mintha a kuruc.info-n keresnél egy hiteles szociológiai elemzést a magyarországi romahelyzetről
http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2JC6
az egyik szerkesztő kommentje egy másik oldalon: "A Facebook is csak ássa, ássa a kapitalizmus sírját. Természetesen nem a FB fogja megbuktatni a tőkés rendet, de a közösségépítési mechanizmus, technológia megteremtésével fegyvert ad a munkásosztály kezébe."
hahahaJJ
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
volt már?nyíltan kommunista oldalon a bankokról cikket olvasni olyan, mintha a kuruc.info-n keresnél egy hiteles szociológiai elemzést a magyarországi romahelyzetről
http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2JC6
az egyik szerkesztő kommentje egy másik oldalon: "A Facebook is csak ássa, ássa a kapitalizmus sírját. Természetesen nem a FB fogja megbuktatni a tőkés rendet, de a közösségépítési mechanizmus, technológia megteremtésével fegyvert ad a munkásosztály kezébe."
hahaha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt már?http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2
több mint 13 éve
pécset meg debrecent vágtamvan ám még Pécsen is. az Eltére nem is jelentkeztem 😀Hörimeg mert én Szegedre járok, de ez másodlagos.Höriszegeden is van könyvtárszak? huhh, hát ha én ezt tudom, lehet hogy nem is pestre jelentkezek suliba anno... mindegy, akkor majd add át üdvözletem baráthnénak, biztos ő fogja tartani nálatok is a legszopatósabb tantárgyatJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
van ám még Pécsen is. az Eltére nem is jelentkeztem 😀szegeden is van könyvtárszak? huhh, hát ha én ezt tudom, lehet hogy nem is pestre jelentkezek suliba anno... mindegy, akkor majd add át üdvözletem baráthnénak, biztos ő fogja tartani nálatok is a legszopatósabb tantárgyatJJna a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJmeg mert én Szegedre járok, de ez másodlagos.Höri
több mint 13 éve
szegeden is van könyvtárszak? huhh, hát ha én ezt tudom, lehet hogy nem is pestre jelentkezek suliba anno... mindegy, akkor majd add át üdvözletem baráthnénak, biztos ő fogja tartani nálatok is a legszopatósabb tantárgyatna a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJmeg mert én Szegedre járok, de ez másodlagos.Höri
---
több mint 13 éve
na a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJmeg mert én Szegedre járok, de ez másodlagos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Név elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.szabapestiektől/dunántúliaktól sajnos gyakran lehet hallani, nekem is bassza a fülem/szemem :/
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ja, bár a te elméd ragyogása még mindig vakító 😊nagyon megokosodtál a nyáron, úgy látomJJna a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJNév elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.szaba
több mint 13 éve
nagyon megokosodtál a nyáron, úgy látomna a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJNév elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.szaba
---
több mint 13 éve
szaba
10 553
na a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊JJNév elé névelőt rakni bántó. Nick elé is. 😕 😊 Nem támadás, csak úgy mondom.
több mint 13 éve
na a nagy találkozás a hörivel a könyvtárszakon egyelőre elmarad, mert hivatalosan is passzív vagyok erre a félévre 😊
---
több mint 13 éve
A 20:30 itt az ugye 2:30 PM ET zonában?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chromeval kezdtem, aztán Explorer a végére Mozilla. Mindegyinél ugyan ez..milyen böngésző?kristofNálam is, szóval valószínű, hogy a probléma az Ön készülékében van sajnos.Gabesz92Az akkor király. Azt dobja ki, hogy a weblap jelenleg nem elérhető/ xy nem tudja megnyitni a weblapot..Rettenettabornok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
milyen böngésző?Az akkor király. Azt dobja ki, hogy a weblap jelenleg nem elérhető/ xy nem tudja megnyitni a weblapot..RettenettabornokNálam megy.AtariNálam is, szóval valószínű, hogy a probléma az Ön készülékében van sajnos.Gabesz92