OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
a yammnál hiába jön új twít, nem írja ki. a webes meg 10 másodpercenként nekiáll frissülninálatok is megbolondult a twitter?HöriNekem nem tűnt fel semmi. Mi a probléma nálad?Schleck
több mint 13 éve
nálatok is megbolondult a twitter?HöriNekem nem tűnt fel semmi. Mi a probléma nálad?
több mint 13 éve
Miben különbözik rendszer szinten a svéd létező szocializmus a (szociális) kapitalizmustól-piacgazdaságtól?Azért ezzel vitáznék. Svédországban igen jól halad(t eddig) a létező szocializmus építése, szóval lenne használható alternatíva.DzsokijuingEzt Churchill a demokráciára mondta és nem a kapitalizmusra.DzsokijuingJa. De végiggondolva az eddigi rendszereket ide is passzol.Sobri Jóska
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Én is! 😊Megláttam. 😊egy jó hónapja olvastam a több oldalon keresztül történő vitázást. na itt egy cikk, hogy sport-e a póker.csak Sobri meg ne lássa... 😊Divat
http://hu.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/Lehet-sport-a-p%C3%B3ker-_50598/Zsoca
Én ezt az oldalt alapvetően komolytalannak tartom, igazi fishmaker site, amelynek effektív haszna van a sok kezdő beintegrálásából a pókerba, DE ez a cikk alapvetően nem rossz, mégha arra a következtetésre is jut, hogy a póker nem sport. Igazából a vita nem a póker sport vagy nem sport törésvonal mentén zajlott, mert ez csak definíció kérdése. Ha A definició a helyes akkor sport, ha B, akkor meg nem sport, ezt szerintem mindenki elfogadta.
A valós vitának az volt az alapja, hogy szerencsealapú sport/játék/bármi e a póker, és ezügyben ez a cikk is - mint ahogy mindegyik, amit legalább részben értők írtak - egyértelmű, vagyis, hogy a póker alapvetően képességalapú sport/játék/bármi, és a szerencse szerepe tettenérhető, de nem döntő a végkimenetelt illetően.Sobri Jóska
Olvasd el még egyszer, nem jutottak az általad vélt következtetésre. Sőt! Viszont és cserébe a cikk tele van ellentmondással, félre- és belemagyarázással, szóval alapvetően rossz cikk. Így teljesítheti azt a célját, hogy "effektív haszna van a sok kezdő beintegrálásából a pókerba". Beetető cikk a "Csak rajtad múlik, hogy mennyire jutsz a pókerben" kategóriában.
Ne kezdjük újra! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Haladt eddig, ez a lényeg. Amíg a valós problémákat kvázi kivül lehetett tartani a rendszeren, addig működgetett.Ja. De végiggondolva az eddigi rendszereket ide is passzol.Sobri JóskaAzért ezzel vitáznék. Svédországban igen jól halad(t eddig) a létező szocializmus építése, szóval lenne használható alternatíva.Dzsokijuing
De most, hogy az egész világ lassan összeáll egy globális rendszerré (lassan, de biztosan), felszínre kerül a svédországihoz hasonló rendszerek tarthatatlansága.
Vitázhatunk, de a valóságon nem igazán lehet, abban meg biztos egyetértenénk, hogy minek nem kéne történnie, de ha az történik, feltartóztathatatlanul, az megint csak nem igazán enged teret a vitának.Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Haladt eddig, ez a lényeg. Amíg a valós problémákat kvázi kivül lehetett tartani a rendszeren, addig működgetett.Azért ezzel vitáznék. Svédországban igen jól halad(t eddig) a létező szocializmus építése, szóval lenne használható alternatíva.DzsokijuingEzt Churchill a demokráciára mondta és nem a kapitalizmusra.DzsokijuingJa. De végiggondolva az eddigi rendszereket ide is passzol.Sobri Jóska
De most, hogy az egész világ lassan összeáll egy globális rendszerré (lassan, de biztosan), felszínre kerül a svédországihoz hasonló rendszerek tarthatatlansága.
Vitázhatunk, de a valóságon nem igazán lehet, abban meg biztos egyetértenénk, hogy minek nem kéne történnie, de ha az történik, feltartóztathatatlanul, az megint csak nem igazán enged teret a vitának.
több mint 13 éve
Megláttam. 😊egy jó hónapja olvastam a több oldalon keresztül történő vitázást. na itt egy cikk, hogy sport-e a póker.csak Sobri meg ne lássa... 😊Divat
http://hu.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/Lehet-sport-a-p%C3%B3ker-_50598/Zsoca
Én ezt az oldalt alapvetően komolytalannak tartom, igazi fishmaker site, amelynek effektív haszna van a sok kezdő beintegrálásából a pókerba, DE ez a cikk alapvetően nem rossz, mégha arra a következtetésre is jut, hogy a póker nem sport. Igazából a vita nem a póker sport vagy nem sport törésvonal mentén zajlott, mert ez csak definíció kérdése. Ha A definició a helyes akkor sport, ha B, akkor meg nem sport, ezt szerintem mindenki elfogadta.
A valós vitának az volt az alapja, hogy szerencsealapú sport/játék/bármi e a póker, és ezügyben ez a cikk is - mint ahogy mindegyik, amit legalább részben értők írtak - egyértelmű, vagyis, hogy a póker alapvetően képességalapú sport/játék/bármi, és a szerencse szerepe tettenérhető, de nem döntő a végkimenetelt illetően.
több mint 13 éve
egy jó hónapja olvastam a több oldalon keresztül történő vitázást. na itt egy cikk, hogy sport-e a póker.csak Sobri meg ne lássa... 😊
|
több mint 13 éve
egy jó hónapja olvastam a több oldalon keresztül történő vitázást. na itt egy cikk, hogy sport-e a póker. http://hu.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/Lehet-sport-a-p%C3%B3ker-_50598/
több mint 13 éve
a tegnapi volt az utolsó bejegyzés 😕http://www.learnsomethingeveryday.co.uk/
át kell váltanom az oatmealre 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azért ezzel vitáznék. Svédországban igen jól halad(t eddig) a létező szocializmus építése, szóval lenne használható alternatíva.Ja. De végiggondolva az eddigi rendszereket ide is passzol.Sobri JóskaCsak annyi, hogy nincs jobb.Sobri JóskaEzt Churchill a demokráciára mondta és nem a kapitalizmusra.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Ja. De végiggondolva az eddigi rendszereket ide is passzol.Ezt Churchill a demokráciára mondta és nem a kapitalizmusra.DzsokijuingMondjuk tőkés oldalon sem maradt túl sok ütős érv a rendszer védelmében.DzsokijuingCsak annyi, hogy nincs jobb.Sobri Jóska
több mint 13 éve
http://www.origo.hu/itthon/20110831-a-zebran-gazoltak-halalra-egy-idos-not-aszodon.html A leszakadt láb helyzetéből kilogikázva kurvára nem a zebrán ütötte el. Mondjuk gondolom nem 50-el ment.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
a lustaság csalhatatlan jele: mikor a monitor tetejére szálló legyet a kurzorral akarod elhessegetni 😀JJde a rohadékok nem ijednek meg tőle :/
több mint 13 éve
a lustaság csalhatatlan jele: mikor a monitor tetejére szálló legyet a kurzorral akarod elhessegetni 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem tudom hova kéne írni, talán itt jó lesz: twitteren írták, hogy tyt-n lesz szabad reg, amint visszaáll
több mint 13 éve
Ezt Churchill a demokráciára mondta és nem a kapitalizmusra.Csak annyi, hogy nincs jobb.Sobri Jóskanyíltan kommunista oldalon a bankokról cikket olvasni olyan, mintha a kuruc.info-n keresnél egy hiteles szociológiai elemzést a magyarországi romahelyzetrőlMondjuk tőkés oldalon sem maradt túl sok ütős érv a rendszer védelmében.Dzsokijuing
az egyik szerkesztő kommentje egy másik oldalon: "A Facebook is csak ássa, ássa a kapitalizmus sírját. Természetesen nem a FB fogja megbuktatni a tőkés rendet, de a közösségépítési mechanizmus, technológia megteremtésével fegyvert ad a munkásosztály kezébe."
hahahaJJ
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Igen végülis tavaly sem csak az eggyel rosszabb divmérleg miatt buktam a PO-t. 😛na meg persze sansz sincs a KC mellett a csoportgyőzelemre 😛StezÉn annak adok hálát, hogy a Raiders Döme kezében van! 😊Bruce😀
De a kiugrás még várat magára, még mindig szívom a JaMarcus-dolgot. 😀Döme
több mint 13 éve
Csak annyi, hogy nincs jobb.Mondjuk tőkés oldalon sem maradt túl sok ütős érv a rendszer védelmében.Dzsokijuingvolt már?nyíltan kommunista oldalon a bankokról cikket olvasni olyan, mintha a kuruc.info-n keresnél egy hiteles szociológiai elemzést a magyarországi romahelyzetről
http://tarfor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=433%3Aa-devizaalapu-hitelezes-jogtalansaga&catid=17%3Apolitika&Itemid=2JC6
az egyik szerkesztő kommentje egy másik oldalon: "A Facebook is csak ássa, ássa a kapitalizmus sírját. Természetesen nem a FB fogja megbuktatni a tőkés rendet, de a közösségépítési mechanizmus, technológia megteremtésével fegyvert ad a munkásosztály kezébe."
hahahaJJ
több mint 13 éve
na meg persze sansz sincs a KC mellett a csoportgyőzelemre 😛😀Aki nem, az nem is méltó rá.szabaÉn annak adok hálát, hogy a Raiders Döme kezében van! 😊Bruce
De a kiugrás még várat magára, még mindig szívom a JaMarcus-dolgot. 😀Döme
több mint 13 éve
😀Én annak adok hálát, hogy a Raiders Döme kezében van! 😊Bruceén minden nap hálát adok a sorsnak h GM lehetekbraxa88Aki nem, az nem is méltó rá.szaba
De a kiugrás még várat magára, még mindig szívom a JaMarcus-dolgot. 😀
több mint 13 éve
én meg annak, hogy rátaláltam erre a gyöngyszemrehárom részes, kalózkikötőből szedhető 1080p-s felbontásban, maga a csoda de tényleg
---
több mint 13 éve
Én annak adok hálát, hogy a Raiders Döme kezében van! 😊én minden nap hálát adok a sorsnak h GM lehetekbraxa88Aki nem, az nem is méltó rá.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 553
én minden nap hálát adok a sorsnak h GM lehetekbraxa88Aki nem, az nem is méltó rá.