OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az akkor király. Azt dobja ki, hogy a weblap jelenleg nem elérhető/ xy nem tudja megnyitni a weblapot..Nálam is, szóval valószínű, hogy a probléma az Ön készülékében van sajnos.Gabesz92Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhető a gmail? Vagy csak nálam szarakodik?RettenettabornokNálam megy.Atari
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂büszke vagyok magamra, megcsináltam életem első 9gag bejegyzését 😀csak egy megjegyzés:
http://9gag.com/gag/221017/.brk
a feel myself annyit tesz hogy vered magadnak.
how i feel és kész.briareos
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Nálam is, szóval valószínű, hogy a probléma az Ön készülékében van sajnos.Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhető a gmail? Vagy csak nálam szarakodik?RettenettabornokNálam megy.Atari
több mint 13 éve
Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhető a gmail? Vagy csak nálam szarakodik?RettenettabornokNálam megy.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhető a gmail? Vagy csak nálam szarakodik?
több mint 13 éve
büszke vagyok magamra, megcsináltam életem első 9gag bejegyzését 😀csak egy megjegyzés:
http://9gag.com/gag/221017/.brk
a feel myself annyit tesz hogy vered magadnak.
how i feel és kész.
több mint 13 éve
.brk
1 890
büszke vagyok magamra, megcsináltam életem első 9gag bejegyzését 😀http://9gag.com/gag/221017/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
huhúú jövőre lesz új amerikai osztálytársam aki ráadásul Vols szurkoló (pedig ohio-i, wtf?) csak azért nem a make love-ba ment, mert nem jó csaj 😀 de azért nagyon kíváncsian várom 😊
több mint 13 éve
vagy haverom, akivel szeptemberben megyek kiVan itt az oldalon olyan, aki külföldön él és nem ilyen pár hónapos, 1 éves időtartamra, hanem stabilan? Elsősorban USA érdekel de más is játszik.fetomyHelmut 😊 Ő amerikáner. Régóta.szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 553
Van itt az oldalon olyan, aki külföldön él és nem ilyen pár hónapos, 1 éves időtartamra, hanem stabilan? Elsősorban USA érdekel de más is játszik.fetomyHelmut 😊 Ő amerikáner. Régóta.
több mint 13 éve
Van itt az oldalon olyan, aki külföldön él és nem ilyen pár hónapos, 1 éves időtartamra, hanem stabilan? Elsősorban USA érdekel de más is játszik.
több mint 13 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a bowl.hu külön mailfiókját bütyköltem, mikor megláttam a "profil létrehozása" funkciót, gondoltam még jól is jöhetel se merem mesélni, hogy milyen hülyeséget csinált velem tegnap a gmail 😀 😂JJMeséld nyugodtan. 😊 De az e-mailek megjönnek rá.vassadi
abszolút nem éreztem semmilyen veszélyt, mert a nemnél a férfi és a nő mellett az egyéb opció is választható volt, így teljesen abban a hitben, hogy ezt pont a cégeknek találták ki, ezt adtam meg, illetve születési dátumnak az nfl.hu létrejöttének időpontját, 2004. november 26-át
a továbbra kattintva viszont egy üzenet fogadott, mely szerint mivel nem vagyok még 13 éves, a google azonnal letiltja a fiókot, míg nem igazalom valahogy ennek ellenkezőjét... ezt úgy sikerült aztán gyorsan megoldani, hogy egy megadott számlaszámra 0.3 dollárt kellett elutalnom, és inkább nem erőltettem tovább a profil létrehozását...
---
több mint 13 éve
vassadi
15 617
el se merem mesélni, hogy milyen hülyeséget csinált velem tegnap a gmail 😀 😂JJMeséld nyugodtan. 😊 De az e-mailek megjönnek rá.
több mint 13 éve
el se merem mesélni, hogy milyen hülyeséget csinált velem tegnap a gmail 😀 😂indamailMexAkkor lehet, hogy azzal van a gond. Gmail a biztos.vassadi
---
több mint 13 éve
indamailÜdv!Milyen e-mail fiókod van?vassadi
A tyt valamiért nem küldi el nekem az e-mailemhez tartozó adatokat (bár határozottan emlékszem a loginomra és a passomra is, de nem enged be és nem lettem törölve), ha esetleg ez másnak is probléma volt és megoldotta vagy csak simán tud rá megoldást legyen szívesen jelezzen nekem. Előre is köszönöm!Mex
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Üdv!Milyen e-mail fiókod van?
A tyt valamiért nem küldi el nekem az e-mailemhez tartozó adatokat (bár határozottan emlékszem a loginomra és a passomra is, de nem enged be és nem lettem törölve), ha esetleg ez másnak is probléma volt és megoldotta vagy csak simán tud rá megoldást legyen szívesen jelezzen nekem. Előre is köszönöm!Mex
több mint 13 éve
Üdv!A tyt valamiért nem küldi el nekem az e-mailemhez tartozó adatokat (bár határozottan emlékszem a loginomra és a passomra is, de nem enged be és nem lettem törölve), ha esetleg ez másnak is probléma volt és megoldotta vagy csak simán tud rá megoldást legyen szívesen jelezzen nekem. Előre is köszönöm!
több mint 13 éve
Azért ez egy nehéz kérdés. Ami undorító benne az-az pl. hogy hamis papírokat adott le az Apple a bíróságon mértekeben/arányokban hogy még jobban hasonlónak tűnjön. Egyébként gusztustalan amit a Samsung csinál de ettől még az aggreszív üzletpolitika ami azt próbálja bizonyítani hogy egy alapszabadalommal ami gyakorlatilag minden okostelefon alapja ők majd mindenkit lehúznak hááát necces. Mondjuk én Apple párti vagyok.Akkor én meg lehet egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy ebben semmi undorító nincsen. Legalábbis amennyit én tudok róla, nincs. Nem tudom mennyire ismered az iPhonet és a Samsung Galaxy szériákat. Nekem iPhone-om volt, tesómnak most valamelyik olcsóbb fajta Galaxyja van (Ace talán). Namost szerintem a Galaxy Ace úgy sacc/nagyjából 80%-ban ugyanaz, mint az iPhone... Az az egyik, hogy kinézetre gyakorlatilag 1on1 ugyanaz, de a belső része is k.vamód hasonlít. Kb. ha a Galaxyra rányomnának egy almát, aztán ráírnák, hogy iPhone 5 lehet az emberek 80%-a simán elhinné (mármint ha alapból így adták volna ki). Márpedig ha én kitalálok valamit, aztán rövid időn belül valaki csinál egy tök ugyanolyan cuccot más néven, és jól meggazdagodik belőle, akkor bizony én is jelezném, hogy azért álljon meg a menet.fetomyLemondott Steve Jobs.shawnkaCsak én érzem úgy, hogy ennek köze van a Samsung ellen folyó legtöbbek számára undorító jogi háborúnak?Schleck
Ráadásul ezek a gyártók perelnek mindenkit keresztbe/összevissza. Samsung egyik nagy beszállítója az Applenek így olcsóbb árakat is ki lehet sajtolni majd belőle. Amúgy néz meg egy régi Sasmungot meg az Iphone óta megjelenteket nem lehet nem látni a copyt.
több mint 13 éve
Akkor én meg lehet egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy ebben semmi undorító nincsen. Legalábbis amennyit én tudok róla, nincs. Nem tudom mennyire ismered az iPhonet és a Samsung Galaxy szériákat. Nekem iPhone-om volt, tesómnak most valamelyik olcsóbb fajta Galaxyja van (Ace talán). Namost szerintem a Galaxy Ace úgy sacc/nagyjából 80%-ban ugyanaz, mint az iPhone... Az az egyik, hogy kinézetre gyakorlatilag 1on1 ugyanaz, de a belső része is k.vamód hasonlít. Kb. ha a Galaxyra rányomnának egy almát, aztán ráírnák, hogy iPhone 5 lehet az emberek 80%-a simán elhinné (mármint ha alapból így adták volna ki). Márpedig ha én kitalálok valamit, aztán rövid időn belül valaki csinál egy tök ugyanolyan cuccot más néven, és jól meggazdagodik belőle, akkor bizony én is jelezném, hogy azért álljon meg a menet.Lemondott Steve Jobs.shawnkaCsak én érzem úgy, hogy ennek köze van a Samsung ellen folyó legtöbbek számára undorító jogi háborúnak?Schleck
több mint 13 éve
Igen csak te. Kb semmi köze nincs hozzá. Mostanában gyengélkedik csak névlegesen volt CEO. Ettől függetlenül ott lesz meg jó ideig a háttérben, csupán arra már nincs ereje hogy mindent ő irányitson.Lemondott Steve Jobs.shawnkaCsak én érzem úgy, hogy ennek köze van a Samsung ellen folyó legtöbbek számára undorító jogi háborúnak?Schleck
több mint 13 éve
Lemondott Steve Jobs.shawnkaCsak én érzem úgy, hogy ennek köze van a Samsung ellen folyó legtöbbek számára undorító jogi háborúnak?
több mint 13 éve
Lemondott Steve Jobs.
több mint 13 éve
azért ide se mennék kirándulnihttp://www.youtube.com/watch?v=ZmDhRvvs5Xw&feature=player_embedded