OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 553
X-Akták S1E08-ban egy őrült Chargers fan is szerepel, wow. 😊
több mint 13 éve
kedves szegedi testvéreim,Költözz be Döméhez, pörögne a GM game!
ha valaki tud valami olcsó albérletet, vagy azt akarja, hogy oda költözzek hozzá, az írjon, mert momentán sehová se tudok menni.
thxHöri
több mint 13 éve
Android és iPhone (?) használóknak tudom ajánlani az NFL '11 alkalmazást, nekem nagyon tetszik 😊adam8Valóban kurva jó, köszi a tippet.
több mint 13 éve
kedves szegedi testvéreim,ha valaki tud valami olcsó albérletet, vagy azt akarja, hogy oda költözzek hozzá, az írjon, mert momentán sehová se tudok menni.
thx
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Android és iPhone (?) használóknak tudom ajánlani az NFL '11 alkalmazást, nekem nagyon tetszik 😊
több mint 13 éve
😊 Troy Polamalu-The History Teacher ha megfog engem érdekelSpyIlyen Polamalum van:
Kérném, hogy ide írjátok a sig kéréseket:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=294178#p294178
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Spy
2 337
😊 Troy Polamalu-The History Teacher ha megfog engem érdekel
több mint 13 éve
Ha valaki frissíteni szeretné ruhatárát (aláírás, avatar) várjuk szeretettel. Én is ráérek pár kérést teljesíteni (főként egy emberest) és szerintem a többiek se zárkóznak el. Ha valaki több műből szeretne amerikai focis aláírást választani, annak pedig ajánlom a Sig Battle-t.Chris Hoke - Soul of Deffensive Line
A dizájn részleg hirdetését látták 😊Matthew99
vagy csak sima Brett Keisel's Beard
esetleg Heyward-Hood NewEnd's
ammelikhez kedvet tecc éerzni
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
OTP Bank Nyrt. 😀 😀 😀 Középkorú kedves nő a pultban, ügyintézés lemegy rendben.
A végén jön a szokásos "tervez-e megtakarítást és ha igen milyen hosszú időre és ezeket a lehetőségeket tudjuk ajánlani" blablabla.
Persze nem tudott mit kezdeni azzal, hogy egyáltalán nem versenyképesek az öszvér ajánlataikkal meg a bónuszkamataik is az új vagy/(de lehetőleg)és jól kereső ügyfelekre vannak kitalálva.
(Gondolom munkaköri kötelessége, hogy megpróbáljon meggyőzni.)
Ott röhögtem el magam, amikor az értékpapírszámlanyitásról beszélt meg arról, hogy két darab 800 forintos féléves számlavezetési díjat elenged az OTP, DE...
...az értékpapírszámlán levő tőke 0,11 %-a marad mint számlavezetési díj.
Én: - "Tehát minél több pénzt takarítok meg az értékpapírszámlámon, annál nagyobb összegre büntet engem az OTP Bank."
Ő: - "Ez igazából nem büntetés..."
Én: - "Hölgyem, Önök egy bank, aminek az az érdeke, hogy tőkét gyűjtsön, nem?"
Ő: - "Hát, ez a szabály..."
Ezután már ne próbálkozott mással...
Továbbra sem győztek meg róla, hogy náluk kellene pénzt gyűjtenem.
De legalább idióta helyzetbe tudja hozni ez a remek cég a dolgozóit... 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ha valaki frissíteni szeretné ruhatárát (aláírás, avatar) várjuk szeretettel. Én is ráérek pár kérést teljesíteni (főként egy emberest) és szerintem a többiek se zárkóznak el. Ha valaki több műből szeretne amerikai focis aláírást választani, annak pedig ajánlom a Sig Battle-t. A dizájn részleg hirdetését látták 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
ET + 6 óra= Idő itt?jah
Ebbe a sz.rba mindig belefutok.catattack
több mint 13 éve
Kéne egy focis téma Sig battle-re. Ebbe a topicba kéne betolni a sigre kívánt alany nevét. Természetesen "érkezési sorrend" dönt, tehát ha több javaslat is érkezik akkor a hamarabb postolt a nyerő.Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Valaki nem tud egy olyan oldalt, ahol elő lehet fizetni stream-re, és lehet nézni NFL, NCAAF, MLB meccseket? Ebből minimum kettő liga kéne, csak jó lenne, ha mindig tudnék garantáltan esetleg jó minőségben meccseket nézni főként kedvenc csapatokat, az meg jó kis extra, ha netán felvételről is lehet nézni.fetomylive247 dot tv
50 dolcsi fél évre, és ezért mindent megkapsz, amit akarsz, és még kétszer annyit.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Valaki nem tud egy olyan oldalt, ahol elő lehet fizetni stream-re, és lehet nézni NFL, NCAAF, MLB meccseket? Ebből minimum kettő liga kéne, csak jó lenne, ha mindig tudnék garantáltan esetleg jó minőségben meccseket nézni főként kedvenc csapatokat, az meg jó kis extra, ha netán felvételről is lehet nézni.
több mint 13 éve
gamerkrnek írj pm-et, tegnap még mondta, hogy keresnek 2-3 embert 😉fetomyKöszi.
több mint 13 éve
Fantasy ligába van még valahova hely?sütigamerkrnek írj pm-et, tegnap még mondta, hogy keresnek 2-3 embert 😉
több mint 13 éve
Fantasy ligába van még valahova hely?
több mint 13 éve
Schleck: A dobókockát nem a lottóhoz hasonlították, nem is arra volt példa."minden valószínűségszámítási elv annál pontosabban válik be a gyakorlatban, minél nagyobb mintán végzik a tesztet"
Szimplán ezt a mondatot akarták a paraszti észnek lefordítani, ezért is került rögtön e mögé. Nem a lottót mintázzák a fej vagy írással, hanem csak a fenti mondatot "erősítik meg" vele.
több mint 13 éve
Így van Rata, így írták, így értelmeztem én is.Ez kb. olyan, mint a pókerben flipet játszani, amikor 100 zsetonnal szálsz rá egy kasszára, amiben már több, mint 100 zseton van, de nem ám csak 1 flipet, hanem rögtön több százezret, ahogy a szelvényekkel tették a cikkben, és így azonnal "kijön" a hosszútáv.
És ki is jött.
több mint 13 éve
Vsz. nem egészen... Itt arról van szó hogy a rolldown weeken idézem "hatból négy vagy öt szám eltalálásának az esélye ilyenkor már nagyobb, mint a szelvény ára, és a várható nyeremény közötti hányados". Tehát ha jól értelmezem már egy szelvény esetén is nagyobb a nyerési esélyed, mint a várható nyeremény/befektetett összeg aránya. Ez kb. olyan mintha Te fej vagy írást játszol, és több mint 2-szeres pénzt fizetnek Neked mondjuk a fejre, akkor megéri játszanod már egy feldobás esetén is... Viszont ha 10-szer fogadsz a fejre, akkor nagyobb az esély hogy bejön a nyeremény, mintha csak egyszer, hiszen 1 feldobásnál és 1 forint befektetésnél vagy nyersz 2 forint fölött, vagy bukod az 1 forintod, viszont 10 feldobásnál elméletileg 5-ször nyersz, és a 2 fölötti odszoddal már több a nyereményed mint a befektetett 10 forint. Minél többször dobod fel a pénzt, annál kisebb lesz a szórás a Sobri által említett 50-50%-hoz képest.... Szóval értelmezésem szerint teljesen helytálló a pénzfeldobásos példa... Persze ezt csak a paraszti logikámmal próbáltam átgondolni, szóval lehet hogy hülyeség... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
De nem jó példa, mert itt nem arról van szó. Itt inkább az van, hogy ha dobsz egy dobókockával, akkor több esélyed van eltalálni, ha 4 számot mondasz, mintha kettőt. Köze sincs a két dolognak egymáshoz.http://index.hu/tudomany/2011/08/03/matematikusok_fosztottak_ki_egy_amerikai_lottot/Ez a fej vagy írásos szöveg egy példa, ami segít megértetni az emberekkel, hogy minél többször kisérletezel mondjuk egy 50%-os valószínűségű eseménnyel, annál kisebb lesz a várható szórás az 50-50%-hoz képest. Én a szövegben helyénvaló, jó példának érzem. Nem hasonlat, példa.Sobri Jóska
Ez a fej vagy írásos szöveg meg miért kellett bele ebbe a cikkbe? Tök egyértelmű, hogy ehhez köze sincs a dolognak. Megnéztem, kb. ugyanazok a szabályai ennek is, mint a magyar hatoslottónak, szóval annyi történt, hogy több szelvényt töltöttek ki, hogy több lehetőséget fedjenek is le.Schleck