OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 696 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezeken laptopba bedugós, havi 3-4ezer forintos neteken, amiket hirdetnek, szerintetek lehet nézni NFL-t, meg különféle streameket?
Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
meccs-, film- és sorozatnézéskor mindig popcorn szoktam zabálni, néha lelkiismeret-furdalásom is volt emiatt, egészen eddig
😀 😂

Scientific Proof That Popcorn Is Healthier Than Fruit and Vegetables

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszos
Ezt hívják időpocsékolásnak 😊
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."Rataxes
Ha feljebb olvasol, ezért kérdeztem hogy szabad-e csalni.. 😛 Viszont segíteni is szerettem volna, legalább annyit, hogy kitöltöm. Ha nem köll max kidobják... 😀apeszos
Én nekiálltam, de bevallom őszintén hogy amikor a Gilette-nél jártam és még csak 30 %-on volt a kitöltöttség feladtam :/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszos
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."Rataxes
Ha feljebb olvasol, ezért kérdeztem hogy szabad-e csalni.. 😛 Viszont segíteni is szerettem volna, legalább annyit, hogy kitöltöm. Ha nem köll max kidobják... 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...empty taxi
töltsd ki te 10szer és tolj rá egy bootstrappet 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka
magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...sapka
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka
JJ megmondta a frankót, ha ember lenne és teszem azt vmelyik haverodnak akarnád elmesélni h mégis mi jellemző rá, kb. erről szól a történet.

Madden hates me.
több mint 13 éve
magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...

több mint 13 éve
magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/

P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.empty taxi
Csalni lehet? 😀 Akkor kitöltöm.
több mint 13 éve
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)

több mint 13 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/

P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.

Madden hates me.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
állítson mindenki órát a fórumon is

profil/beállítások/időszámítás --> nyári időszámítás bepipálása
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzani
http://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor ittHöri
Ezt megnéztem és nincs (egyelőre), ezért reménykedtem hátha valaki tud valamit.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
http://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor itt

több mint 13 éve
délután kérdezd, a kézilabda topicban

---
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Csak nálam iszonyat lassú mostanság a wikipedia?
több mint 13 éve
...brrrr....Amadeus91
Amúgymeg haver, nem illene olyanra fogadást ajánlanod, aminek tudod a végkimenetelét 😛
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 525
Nem fogadok, mert nem tudok nyerni 😛 Mármint alapból nem tudok semmit nyerni sose, de meg most Tebow ellen fogadjak? Alapból bukó.

Másrészt pedig a no1 QB posztot nem megszerezni kell, hanem megtartani. Bőven benne van a pakliban, hogy Sancheznek megadja a kegyelemdöfést, hogy idehoztak mögé valakit, aki miatt 2 meccs után a fanok 90%-a nyomatja majd a "Sanchez szar, hol van már Tebow???" szövegeket, úgyhogy én pontosan azt gondolom, hogy ezt a terhet végképp nem fogja elbírni.

Inkább az a kérdés, hogy amikor Tebow fog kezdeni, meddig marad az, illetve mennyire bírja majd el a csapat. És amúgysem akarok Tebow ellen fogadni, mivel nem kívánok neki semmi rosszat. Max annyit, hogy lehetőleg kedvenc csapatomhoz ne menjen 😛fetomy
...brrrr....
több mint 13 éve
Nem fogadok, mert nem tudok nyerni 😛 Mármint alapból nem tudok semmit nyerni sose, de meg most Tebow ellen fogadjak? Alapból bukó.

Másrészt pedig a no1 QB posztot nem megszerezni kell, hanem megtartani. Bőven benne van a pakliban, hogy Sancheznek megadja a kegyelemdöfést, hogy idehoztak mögé valakit, aki miatt 2 meccs után a fanok 90%-a nyomatja majd a "Sanchez szar, hol van már Tebow???" szövegeket függetlenül attól, Sanchez hogyan játszik, úgyhogy én pontosan azt gondolom, hogy ezt a terhet végképp nem fogja elbírni.

Inkább az a kérdés, hogy amikor Tebow fog kezdeni, meddig marad az, illetve mennyire bírja majd el a csapat. És amúgysem akarok Tebow ellen fogadni, mivel nem kívánok neki semmi rosszat. Max annyit, hogy lehetőleg kedvenc csapatomhoz ne menjen 😛
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 525
Mert mi van szombaton?

Én nem is mondtam, hogy nem az. Annyit mondtam, hogy azért nem nevetséges feltételezés. Addig nem fogják összetöretni, amíg elhiszik, hogy meg tudják tanítani passzolni. Utána meg meglátjuk, bár tudom, objektív szemmel ez lehetetlen hogy megtörténjen 😊)fetomy
fogadjunk 1 üveg vodkában, hogy Tim Tebow a következő során megszerzi a No1 QB posztot a Jetsnél.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Menjetek át a Make Love topikba, de azonnal! 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊