OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Aquamant még bírom is 😛 Asszem ma még profilt változtatok. 😀szaba
Csináljak hozzá siget?Matthew99
Ebből: 😀
Rataxes
Inkább erre gondoltam:

😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Csináljak hozzá siget?Matthew99
Ebből: 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Csináljak hozzá siget?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Aquamant még bírom is 😛 Asszem ma még profilt változtatok. 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Danna - Wonder Woman. Na, egy női karakter, felüdülés. Danna mellett ugyan vannak még elvétve női userek, de igazán aktívnak ő mondható, főleg igaz ez a twitterre. Így ő lesz Wonder Woman. Mivel tudom, hogy nem tudja, ki ő, ezért most mondom neki, hogy nézzen utána. (Danna, nézz utána 😊 ). Arról nincs tudomásom, hogy Dannának van-e ostora, ha van, akkor a hasonlóság teljes és tökéletes.shawnka
hiányolom a leírásból az Adrianne Palicki be nem rendelt pilot megemlítését 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez de király 😀 Hát távköszi konq 😀 Egyébként jobban passzol az, mint gondolnád.. ;D
A sárga öltönyt pedig csak azért nem kapod meg, mert hihetetlen szégyen, hogy elírtad az Isteni JuszUf nevét 😛😂
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Na, ennek örömére, és mert Shawnka is felhívta rá a figyelmet, új avatar 😀😀

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
így van,WE WANT KONQ!
nagyon király írás lett 😉

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/10/minden_tetejen

Első napom Amszterdamban.Maka
Jó lett a cliffhanger. 😂 Grat a verdához reptérre menet. Azért csak óvatosan az anyaggal.

Konqueror kolléga nyomatékos kérésére osztom meg veletek ezt az elveszett gyöngyszemet, amit januárban valamiért nem publikált. Viszont most eszébe jutott, és elküldte 😀

shawnka
Nekem nagyon tetszik. Látszik hogy agyalt rajta eleget. Lennének még ötleteim 1-2 emberre mint szuperhős alteregó (JJ- Mr. Fantastic pl. 😀)
Amúgy pedig remélem a maga által választott virtális száműzetése hamarosan véget ér (itt és a twitteren).We Want Konq!!! More then evör. De most komolyan, gyere vissza!
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
jejejejeje benne vagyok :cool: Captain 'Murica meg simán jó, úgyis amerikofil vagyok 😂
Szaba - aquaman párhuzam eléggé adja 😀
Meg deadpool is jó hogy bekerült, zseniális karakter 😀

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Konqueror kolléga nyomatékos kérésére osztom meg veletek ezt az elveszett gyöngyszemet, amit januárban valamiért nem publikált. Viszont most eszébe jutott, és elküldte 😀

"Íme egy mókás elmélkedés, hogy milyen képregényhősök/szuperhősök lehetnének bizonyos userek. Előre is köszönet illeti az elemzést inspiráló személyeket, külön kiemelve briareost, valamint a Colts-Jets wild card eredménykövető topikot. A legfontosabb gondolat pedig: no offense! Ne sértődjetek meg, ahogy én tenném, ha rólam lenne szó benne.

haromt - Hancock. Mindkettő alko...naaa, ne tegyünk elhamarkodott megjegyzéseket. Fogalmazzunk úgy, hogy szeretik az italt mindketten. Hancock nagy erővel bír, és az idők kezdete óta aktív hős, nos haromt is alapító tagja szeretett közösségünknek. Hancock kiemelkedően bunkó volt a filmben, nos, Tibire ez nem feltétlen jellemző, viszont azért a kiemelkedő butaság ellen fellép admin erejével (igen, a banra célzok). Magáról iwiw adatlapján ezt írta: "lusta, maximálisan haszontalan a társadalom számára" illetve egyik nyár előtt osztotta meg velünk tervét: "vedelek és szarok a világra...ja várjunk, ezt csinálom egész évben". Ezek után úgy érzem nem is kell többet mondanom. Még talán annyit, hogy Hancocknak ott volt az a szőke csaj a filmben, nos Tibinek is választhatunk egyet, mondjuk Erin Andrewst. Csak hogy örüljön. Éljen NBV. (Gondolkodtam még a Kedves vezetőn is Észak-Koreából, de az ő szuperképességeit eddig csak saját népe erősítette meg, így ezzel még kivárnék.)

briareos - Iron Man. Szóbajött a karakter haromtnál is, de Hancock jobb választásnak bizonyult. Az ötletet maga briareos adta, aki így megkapja Iron Mant. Hogy miért? Nos, Tony Stark (ő Iron Man, ha esetleg nem tudná az olvasó) egyaránt nem veti meg sem az italt, sem a jó nők társaságát, főleg utóbbi szól briareos mellett. Plusz adalék, hogy mióta a Big Four egyik tagjának dolgozik, (ha avatar alapján briareos Darth Vader, akkor a főnök vajon maga Palpatine császár?) azóta szorgosan vasalja az ingeket. Érted? Iron Man? Ironing? Vasalás? Whatever, szerintem ennyire nem volt szar poén. A Vasember az első film végén felfedte kilétét, nos, Bria sem nagyon rejtegeti, hogy milyen egyéniség. De őt ezért tiszteli/szereti/rettegi/elismeri (nem kívánt rész törlendő) a fórum népe. Viszont ha ő szerepelt volna a Vasember 2-ben, akkor Scarlett Johansson is megkapta volna, ami jár neki.

Bazzani - Megatron. Bazzani Lions szurkoló, Megatron pedig Lions játékos. (ha nem tudod, kinek a beceneve, akkor nem olvasod az NFC North beharangozóimat, és ezért utállak). Megatron a Transformers elején lefagyasztott állapotában várta, hogy előtörhessen, Bazzani ugyanígy várja, hogy a Lions mikor válik playoff esélyes csapattá. Uhh, Lions a playoffban, ez volt eddig a legtermészetfelettibb gondolat. Jó, csak viccelünk, tagadhatatlan a Lions fejlődése. Ennél nagyobb örömöt csak gyermeke születése okozott Bazzaninak, ezúton is gratulálunk. Megatronnak pedig soha nem lesz gyereke. Mármint a robotnak. Calvinnek lehet.

fetomy - A Maszk. Tamásunk is jó ideje a közösség tagja. Esetében nyilvánvaló volt, hogy egy meglehetősen ambivalens (aki nem tudja mit jelent a szó, az nem figyelt irodalomórán) személyiség. Ennek alapján választottam alteregot is neki. Ő nem más, mint a Maszk. Fetomy képes arra, hogy egy percen belül írjon hozzászólást a gyűlölködőbe, és a make love topikba, ergo meglehetősen szeles érzelemvilággal megáldott egyéniség. A Maszk pedig hasonló, hiszen civilben ő Stanley Ipkiss (mily láma név, OMG), Loki maszkját magára öltve viszont elfolytott énje kerül napvilágra, és akkor semmi sem szent, még Tebow sem. Eddig ez a legkevésbé passzoló hasonlat, de mivel Troy Smith és Avril Lavigne sem mutatta szikráját sem a superhuman powernek, így marad a Maszk. És fetomyt is megnéznénk egy olyan sárga öltönyben, mint a filmben Jim Carreyt. Végszó: vesszen Juszuf Dajics!

Döme - Batman. Klubhovatartozás miatt egyértelmű. Mindkét karakternél érvényesül az alapszabály: Real men wears black. Döme a szegedi Denevérember, a Sötét Lovag, aki ugyanúgy beöltözik páncélba, mint Bruce Wayne, csak az ő Gothamje a magyar pályákon rejlik, ahol egyre-másra fejeli ki a népeket. Egyedül ami sántít, az az, hogy Döme kopasz, Batman pedig nem, de egyrészt a sisak/maszk alatt úgyse látszik, másrészt pedig a fórumot esetleg olvasó Bruce Waynenek üzenném: Minden férfi kopasz lesz egyszer, csak van, aki nem éri meg.

Pacman - Robin (nem Scherbatsky). Ha Döme Batman, akkor Pacman a sidekick, Robin. Hű tanítvány ő, aki kevésszer jelenik meg, akárcsak mostanában Pacman a fórumon. A hasonlat azért így is találó.

Höri - Superman. Nesze, örüljél. Superman egy másik bolygóról érkezett hozzánk, és Hörivel kapcsolatban is ez az ember érzése. Mindig, minden körülmények között online van, legtöbb hozzászólás és legtöbb karma birtokosa. Akárcsak Superman, aki azért szintén eléggé overpower jelenség. Azt ugyan továbbra sem értem, hogy Supermant miért nem ismerik fel szemüvegben, de lehet ez Hörivel is így lesz. Továbbá Clark Kent civilben újságíró, akárcsak Höri (lesz). A kék ruha is passzol (Duke, Colts).

szaba - Aquaman. Lételeme a víz, ahol ő a legjobb. Mégis, valami miatt sokszor froclizzák őt a fórumon. Ám aktív, nem adja fel, nem ő a legnépszerűbb, de mégis a közösség tagja. Minden egyes leírt szavam igaz Aquamanre is, szóval ez egy újabb egyértelmű választás.

Joci - Green Lantern. Zöld. Fradi. Joci. Alap. Hungaric Man sajnos nem volt, így a IX. kerületiek fanatikusa a Zöldlámpást kapja. Green Lantern gyűrűvel nyomul, gyűrűje pedig Joci kedvenc csapatának, a Patriotsnak is van, újabb ráerőltetett párhuzamot pipálhatunk ki.

pc_x - Captain America. Jöjjön egy másik Hurrikán. Szóbakerült több név is. Gondoltam Viharra (filmben Ciklon) az X-Menből, mert hogy nevében viseli az X-et, és mert Hurricanes tag. Gondoltam Pókemberre, mert a házak felett repked, és PC köztudottan szereti a high-flyereket a WWE-ben. Mégis Captain Americát kapja, mert tudomásom szerint bírja őt, és az amerikai sportok nézésével sem áll hadilábon. Mondjuk jobban belegondolva ez itt mindannyiunkra igaz, szóval mindenki egy kicsit Amerika Kapitánynak érezheti magát. Érezze is, mondjuk 3-ra. 1,2,3! Megvolt? Zsír.

Danna - Wonder Woman. Na, egy női karakter, felüdülés. Danna mellett ugyan vannak még elvétve női userek, de igazán aktívnak ő mondható, főleg igaz ez a twitterre. Így ő lesz Wonder Woman. Mivel tudom, hogy nem tudja, ki ő, ezért most mondom neki, hogy nézzen utána. (Danna, nézz utána 😊 ). Arról nincs tudomásom, hogy Dannának van-e ostora, ha van, akkor a hasonlóság teljes és tökéletes.

Soldados - Deadpool. Soldi a szájkaratéról vált híressé, a szavak igazi mestere ő. Deadpool az X-Men univerzum egyik kevésbé ismert hőse, sajnos a filmben is meggyalázták őt, és egy elcseszett Baraka klónt csináltak belőle. Az eredeti képregényes Deadpool igen erős karakter volt, nos Soldi is erős fórumon, hiszen admin, és sokat, sok témába ír. És beszél. Sokat. Akárcsak Deadpool. (Amúgy ha Soldi írta volna ezt az irományt, akkor teljesen mindegy lenne, ki kicsoda, hiszen ő bármit képes megindokolni, ezért is nem kapott még szóbeli vizsgán soha egyest. Irigylésre méltó.)"
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/10/minden_tetejen

Első napom Amszterdamban.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Na hát ennyit a meghívókról. Tegnap még volt külön opció meghívni, kb. fél napig volt nyitva 😀 Viszont a megosztás alapú meghívás továbbra is működik.tenorx
Random időpontban nyitogatjak a meghívást majd zárják be. Ezzel két dolgot tesznek folyamatosan fentartjak a figyelmet ráadásul jelentősen növelik az adatbázisokat. Meglepődnek ha meg nem jo pár hétig ezt jatszanák.
Köszi a meghívót nekem meg jo volt .
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na hát ennyit a meghívókról. Tegnap még volt külön opció meghívni, kb. fél napig volt nyitva 😀 Viszont a megosztás alapú meghívás továbbra is működik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/tech/2011/06/29/elkeszult_a_google_facebookja/
itt egy kis ismertető a google csodájárol...
közbe nézem h szünetel a meghivozgatás... 😕
https://plus.google.com/up/start/?sw=1&type=st
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Gyorsan, viszonylag olcsón iPod Shuffle-hoz hol tudok hozzá jutni?
előre is köszi.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én simán igényeltem meghívót a google-tól, google+ szóra rákeresve úgyis kezdőképen tudsz, majd szólnak, ha lesz valami. Höri abban jobb, hogy általában a Google mindenből a legjobbat hozza ki, amibe belekezd 😀
több mint 13 éve
Valaki kipróbálhatja, én passzolom. Nekem most sikerült megosztással beregelni, eddig nem ment. Viszont megjelent a meghívás funkció az oldalon, szóval valószínűleg már open beta van, bár nekem még azt írta, hogy örüljek, hogy a google+t tesztelhetem 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Elméletileg egyébként már nem is kell a cucchoz meghívó, ettől mondjuk nem jött meg a kedvem ahhoz, hogy regisztráljak.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
oszt ez mit tud?

azon kívül, hogy még egy helyen be tudod jelölni ugyanazokat, akik a facebook falán halálra idegesítenek.

több mint 13 éve
jaaa, hát akkor ezen rajta kő lenni 😀 Ha nem nagy cucc, nekem is jöhet meghívó 😀
több mint 13 éve
A következő facebook 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Asszem közösségi oldalnak készül, facebook ellen 😀
több mint 13 éve
mi tököm az a gúgülplusz? 😮
több mint 13 éve
Valaki nem tudd egy google+ os meghívót/tartalommegosztást küldeni ?Toca
De, megpróbálok.
Ha valakinek még kell akkor írjon nekem PMben majd e-mailt.