OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 553
így kopaszodsz szaba? 😛HöriJa, sajnos eléggé fogy a hajam halántékon. De annyira nem zavar.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Semmit, rajtam kívül 30 ember nézte még kb. Egyébként valszeg ilyen esküvői szarok voltak, olvastam hogy manapság mindenki ufot lát ami valójában egy új esküvői divat, égi lámpás a neve. Meggyújtod és mint a héliumos lufi elszáll.Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀JayBmennyit ittál? 😛 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀JayBmennyit ittál? 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀JayB
több mint 13 éve
minden kétséget kizáróan meteorológiai ballon volt
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀
több mint 13 éve
És aki az egészet kitalálta:😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
szaba
10 553
Jó lett.Amúgy vicces, pont tegnap gondoltam rá, majd jövőhéten meglesz az is 😊
A rajtkő még nem ihletett meg? 😊xrace77
több mint 13 éve
Felrobbant a csatorna az épület mellett. Nem kicsit volt para, kiba nagy épületrengés, zaj, füst és por. Komolyan azt hittem valami komoly. "Csak" a csatornafedelek repültek le, egyik beleállt az egyik manager autójába, kb 3 mp-ig volt levegőben. Szerencsére senki nem volt kint. Sűrített levegős vezeték durrant el.
több mint 13 éve
Nem voltam, de ha igényled ettől függetlenül küldök véleményt. 😊ilyenen volt már valaki? 😊fetomynem lepne meg ha Sobri lett volna, és természetesen egy ex chatedra véleménye is lenne hozzá 😀petey
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/01/momentum_6Planking, nobádikenákroszit, meg a jelenlegi nyáreleji hepinesz.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Feltöltöttem face-re egy plankingoló képet magamról, állat vagyok? 😀
több mint 13 éve
A távolsági busz Veszprémből hazafele mellette állt meg.azt nem én raktam oda 😀 honnan tudod, hogy ott volt? 😀fetomytegnap nálunk is volt -igaz jég nem-, ki is mentem az udvarra 😀 úgyis ment a rádióban Rihanna Umbrella című száma, gondoltam én is elázok...fetomyTegnap más is volt Székesfehérváron, pl. egy hatalmas műfasz a buszpályaudvar nyolcas kocsibeállója melletti plexi várófülke tetején.vadibandi
több mint 13 éve
port.hu eurosport2, keresd a hibáKATFogadjunk, hogy nem ismétlés hanem élő 😀
0:30
Arena Futball (ism.)
Arena Futball Liga, USA, Kansas City Wizards (Amerikai Egyesült Államok) - Utah (Afganisztán)Höri
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
port.hu eurosport2, keresd a hibáKAT0:30
Arena Futball (ism.)
Arena Futball Liga, USA, Kansas City Wizards (Amerikai Egyesült Államok) - Utah (Afganisztán)
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ezt most találtam:Én tegnap nézegettem Howard twitterét, de akkor még nem vágtam le, hogy ez ilyen tradícióval bír. Nagyon is jó dolog, valljuk be. 😛
http://eye-on-basketball.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22748484/30318324
Gyorsan összeraktam h itt is erről van szó 😀Bébé
több mint 13 éve
Ezt most találtam:http://eye-on-basketball.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22748484/30318324
Gyorsan összeraktam h itt is erről van szó 😀
több mint 13 éve
Plankingelni fogok most nyáron, úgy döntöttem 😀szabavízben?petey
😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Von Miller😀