NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A szolidaritás 😀
"http://www.mozilla.com/hu/firefox/

ez a négy pont nulla. asszem többet nem is kell írnom. jah terjesszétek a hírt. lehet viszek szórólapokat GTK soknak hogy azok is tájékozódjanak valahonnan."
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
gy van, Bp nagyon király. még az 5. ker-ben Egyetem tér és környéke, ami elképesztő jól néz ki, és folyamatosan újítanak ott mindent. imádok nyáron arrafele dögleniSzobi22
Csak azt botoznám meg aki azzal a simára csiszolt kamumárvánnyal takarta le a teret, mert mikor ráesett a hó 2m/perc volt a csúszkálási sebességünk 😀Hanni
ne is mond 😀 a gördeszkapark az egyetem előtt sem volt nyerő ötlet...
ellenben tényleg jól néz ki 😊
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
gy van, Bp nagyon király. még az 5. ker-ben Egyetem tér és környéke, ami elképesztő jól néz ki, és folyamatosan újítanak ott mindent. imádok nyáron arrafele dögleniSzobi22
Csak azt botoznám meg aki azzal a simára csiszolt kamumárvánnyal takarta le a teret, mert mikor ráesett a hó 2m/perc volt a csúszkálási sebességünk 😀
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
persze hogy nem fog megvalósulni. Mondjuk én így is nagyon szeretem BP-t. Azért tényleg vannak biztató jelek. Csak az a kurva politika ne lenne ami elbassza a jó dolgokat...

Szerintem életemben nem sétáltam végig azelőtt az október 6. utcán, meg a szabadság téren sem voltam szinte soha, de mióta megcsinálták nagyon szivesen megyek arra. A március 15. tér is fasza lett. A margit-híd is jól fog kinézni, feltéve ha valaha kész lesz. Mondjuk remélem a Jászait is rendbehozzák egyúttal.

Persze nem csak ezeket bírom. Aki bőszen utálkozik állandóan pest szarsága miatt, az egyszer vegye a fáradságot és sétáglasson a full belvárosban nyáron (kiskörúton belül éjszaka)haromt
"Budapest nyáron sokkal..." 😊 Legjobb dolog, +30 fok, kék ég, trikó+short és jöhet a város, egészen hajnali kettőig csak bent lófrálsz... hmm alig várom idén is :cool:

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
persze hogy nem fog megvalósulni. Mondjuk én így is nagyon szeretem BP-t. Azért tényleg vannak biztató jelek. Csak az a kurva politika ne lenne ami elbassza a jó dolgokat...

Szerintem életemben nem sétáltam végig azelőtt az október 6. utcán, meg a szabadság téren sem voltam szinte soha, de mióta megcsinálták nagyon szivesen megyek arra. A március 15. tér is fasza lett. A margit-híd is jól fog kinézni, feltéve ha valaha kész lesz. Mondjuk remélem a Jászait is rendbehozzák egyúttal.

Persze nem csak ezeket bírom. Aki bőszen utálkozik állandóan pest szarsága miatt, az egyszer vegye a fáradságot és sétáglasson a full belvárosban nyáron (kiskörúton belül éjszaka)haromt
gy van, Bp nagyon király. még az 5. ker-ben Egyetem tér és környéke, ami elképesztő jól néz ki, és folyamatosan újítanak ott mindent. imádok nyáron arrafele dögleni

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://varosban.blog.hu/2011/03/22/budapest_lehet_a_legmenobb_varos_a_tersegben

fullfull
kár h sose lesz ilyen 😕gabtsi

Persze nem csak ezeket bírom. Aki bőszen utálkozik állandóan pest szarsága miatt, az egyszer vegye a fáradságot és sétáglasson a full belvárosban nyáron (kiskörúton belül éjszaka)
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Keresek egy képet a neten, de nem tudok ráakadni. A lényeg, hogy a képen METAL stílusok vannak, hogy és ilyen nyilak mellett vannak kérdések, vicces szinten, pl. hogy "A zenekarod tud egyáltalán zenélni" Ha nem, akkor a te stílusod a Nu Metal. 😛 😂

Meg hasonlók. Remélem vágja valaki, hogy mire gondolok. Ez ilyen vicces milyen metal irányzat áll a legközelebb hozzád téma. 😂 😛
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://varosban.blog.hu/2011/03/22/budapest_lehet_a_legmenobb_varos_a_tersegben

fullfull
kár h sose lesz ilyen 😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nagyon durva összehasonlító képpárok a cunami előtti és utáni állapotokról
http://nol.hu/kulfold/dobbenetes_kepek_-_japan_a_cunami_elott_es_utan
a futballpályán fekvő halottak sora, a vasúti pályáról több tízméterre elsodort személyvagonok látványa, Natori - egészen döbbenetes

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
http://www.youtube.com/watch?v=HwbE3bPvzr4&feature=related
hehh 😊
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
mindenhol ott vagyok, hehe
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
vagy akkor már az is lehet, hogy ma mondták meg neki, mi az a konyha 😀

Na komolyan Mr. Hereman's, mit sikerült összehozni? 😊fetomy
Vendégek jöttek hozzánk, és bevállaltam a részemet én is 😀
Padlizsánkrém, illetve Sült Hurka-Kolbász szakács voltam, mondanom sem kell, mindkettő nagyon ízletesnek bizonyult 😛eaglesmcnabb
milyen padlizsankrem ? majonezes ?
hurka - kolbaszt sutni meg aztan roppant bonyolult. elmosni a tepsit belole a legmegeroltetobb feladat 😀
de ha ekkora gyakorlattal rendelkezel akkor grat. mas a sutot nem birja bekapcsolni 😊Fake
papíron majonézes de volt benne minden 😀, nem is vagyok egy nagy szakács ez tény, de akinek a hétköznapi konyhai tevékenysége kifullad a tükörtojás-vajas kenyér kombóban, annak biza ez is nagy dolog 😛
+ megsütni a padlizsánt udvaron nyílt lángon, nem is volt olyan rövidke feladat. Nem is beszélve hogy utána még dolgozzak be, és pucoljam a krumplit 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Francokat, a konyhában ebédelt... 😛apeszos

Padlizsánkrém, illetve Sült Hurka-Kolbász szakács voltam, mondanom sem kell, mindkettő nagyon ízletesnek bizonyult 😛eaglesmcnabb
milyen padlizsankrem ? majonezes ?
hurka - kolbaszt sutni meg aztan roppant bonyolult. elmosni a tepsit belole a legmegeroltetobb feladat 😀
de ha ekkora gyakorlattal rendelkezel akkor grat. mas a sutot nem birja bekapcsolni 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Padlizsánkrém, illetve Sült Hurka-Kolbász szakács voltam, mondanom sem kell, mindkettő nagyon ízletesnek bizonyult 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Na komolyan Mr. Hereman's, mit sikerült összehozni? 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Francokat, a konyhában ebédelt... 😛
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én piritósra tippelek 😛

több mint 13 éve
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊eaglesmcnabb
sikerült bekapcsolni a mikrót? 😀kristof
vagy a vajas-parizeres kenyérre rákerült pár szelet paradicsom is 😛😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊eaglesmcnabb
sikerült bekapcsolni a mikrót? 😀
több mint 13 éve
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
http://www.youtube.com/watch?v=HVWnTWGwVLc
biztos volt már linkelve. nem nézek minden topic-ot.(4 napja nem voltam, beszaladtam párba) óriási húzás az adidas-tól, hogy a Justice új album promóját is belekeverték. jó a zene, jó a reklám.

több mint 13 éve
Nem tudja valaki miért van az, hogy a facebukkék beleraknak a linkbe, pontosabban csak az én címsoromba egy #! -t, és amint ez megjelenik, hiába kattintok rá egy adatlapon pl. hogy fényképek, vagy üzenőfal, vagy a kezdőlapon, hogy a legfrisebb dolgokat mutassa, nem tölti be? Ha bemásolom a címsorba az adott menüpont linkjét, akkor rögtön betölti, de a #! megjelenése után megint nem...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
az sokkal nagyobb baromság hogy a német atomerőműveket leállítják mert japánban szétmentek. Mintha az atomtechnológia vagy az erőművek tehetnének a 9-es földrengésről, amik Németországban kb olyan gyakoriak, mint a becsületes politikusokharomt
Hát nálam hasonló kategória a kettő. Az is érdekes még, hogy a 9-es földrengést még simán túl is élték volna a japó atomerőművek, csak a cunami tett be nekik.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az sokkal nagyobb baromság hogy a német atomerőműveket leállítják mert japánban szétmentek. Mintha az atomtechnológia vagy az erőművek tehetnének a 9-es földrengésről, amik Németországban kb olyan gyakoriak, mint a becsületes politikusok
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
szóval, ha jól értem főként a pajzsmirigy ellenállóképességétől függ a 'sugárzás veszélye', sapka
Nem, attól függ, mennyire van feltöltve tiszta jóddal. Ha nincs, betárolja a radioaktív jódot, ami tartósan, belülről okoz a szervezetnek folyamatos sugárterhelést.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."