OFF topik
31 feliratkozó
több mint 14 éve
megérdemelné a 6 évet, de bizonyítékok nélkül, ilyen kamuindoklással sok a 6 év.hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
btw, említette, hogy súlyosbító körülmény volt, hogy nem volt enyhítő körülmény. ilyen van?
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Meg egyébként is: "A bírónő nekik hitt és nem nekem!" Szóval lesz itt még alkudozás. 😉hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.Schleck
több mint 14 éve
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀eaglesmcnabbEz csak az első fok volt. Biztos vagyok benne, hogy rendes bizonyítékok hiányában nem fog ennyit kapni jogerősen.
több mint 14 éve
hehh KamuRoland 6 évet kapott. StohlBuci börtön előtt szopkodta a faszokat, ő meg bent fogja 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ő az új lektorunk. Megsztoriztatom majd a kacsaéletről 😀http://www.usatf.org/athletes/bios/TrackAndFieldArchive/2003/Nye_Lisa.asp
több mint 14 éve
Egyszerre csak egy Szabo kaphat egy évben, az meg te lettél.agy ?Fakeezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?FakeIgen.szaba
több mint 14 éve
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomynekiálltunk atombunkert építeni az Árpáddal, hogy védjen az atomtámadás ellen a világháborúba' 😊
több mint 14 éve
... miközben ő TV-n nézte, hogy a tornyok összedőltek. 😛Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomyén haveroknak meséltem h előző nap épp dugtam a csajomat miközben a tornyok összedőltek 😀briareos
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛fetomyén haveroknak meséltem h előző nap épp dugtam a csajomat miközben a tornyok összedőltek 😀
több mint 14 éve
Na, ki mit csinált 10 éve ezen a napon? 😛
több mint 14 éve
😀 😀 😀agy ?Fakeezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?FakeIgen.szaba
sajnos nem sokkal gazdálkodhat 😕
több mint 14 éve
Én - honnan máshonnan - edzésről mentem haza, apámék azzal fogadtak, hogy 'megtámadták Amerikát'. Mondom WTF. ...szabaNem WTC? 😛
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Egyszer visszanyalt a fagyi, ennyi történt. Nem tudom minek kell ekkora ügyet csinálni belőle világszerte...Mondom ezt Amerika-fanként, bár a háborús viselt dolgaikat nem támogatom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
agy ?Igen.szabaés tényleg új időszámítás kezdete.szabaezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?Fake
több mint 14 éve
Igen.és tényleg új időszámítás kezdete.szabaezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és tényleg új időszámítás kezdete.szabaezt megis h gondolod ? ujrairtak a gergely naptarat ?
több mint 14 éve
Én - honnan máshonnan - edzésről mentem haza, apámék azzal fogadtak, hogy 'megtámadták Amerikát'. Mondom WTF. Hát tényleg megdöbbenés volt, és tényleg új időszámítás kezdete.
több mint 14 éve
Semmi extra, hazamentem a gimiből. Délután 3 fele bekapcsoltam a tévét, és kb hajnali 3kor kapcsolatam ki....Egyik gimis osztálytársamnak volt emlékezetes a nap. Óriási nagy Depeche Mode fan, és pont aznap látta őket előszór élőben koncerten Bécsben (merthogy Gahanék nem mondták le a bulit a történtek ellenére, sőt másnap megtartották a budapesti koncertet is).
több mint 14 éve
Nincs ebben semmi különös, csajt jobban érdekelte két tüzes torony, mint egy 😛Ja, egyébként jó kis nap ez ahhoz képest, hogy minek az évfordulója 😊
több mint 14 éve
Ma lehet valami a levegőben, jó hszek születnek. 😀én suli után mentem haza akkori csajomnmal, és nagyban hát... izé, háttérben tv, mikor elkezdte hogy úristen úristen, én meg így: nyugi bébi ez még semmi, mire ő, nem erre gondolok és a tv-re mutatott.legnagyobb HSZ mióta itt vagyok ezen a fórumon. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀Amadeus91
nosztalgia off 😀briareos
több mint 14 éve
én suli után mentem haza akkori csajomnmal, és nagyban hát... izé, háttérben tv, mikor elkezdte hogy úristen úristen, én meg így: nyugi bébi ez még semmi, mire ő, nem erre gondolok és a tv-re mutatott.legnagyobb HSZ mióta itt vagyok ezen a fórumon. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nosztalgia off 😀briareos
több mint 14 éve
én suli után mentem haza akkori csajomnmal, és nagyban hát... izé, háttérben tv, mikor elkezdte hogy úristen úristen, én meg így: nyugi bébi ez még semmi, mire ő, nem erre gondolok és a tv-re mutatott.nosztalgia off 😀
több mint 14 éve
de az is csak azért, mert kora délután volt. vagy lehet hogy otthon voltam. nem tudom.VenturaJó hát mondjuk arra én is emlékszem, hogy aznap felkeltem, itthon voltam, vagy elmentem valahova, majd este későn vagy korán elaludtam 😀
több mint 14 éve
de az is csak azért, mert kora délután volt. vagy lehet hogy otthon voltam. nem tudom.Azért várom hátha van még olyan, akinek halvány fingja nincs mit csinált aznap 😀fetomyventura
még a napra se emlékszikJJ
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------