OFF topik

31 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tesóm is nemrég kapott ilyen mini hőlégballon hülyeséget. Lehet kívánni valamit, és akkor fellövöd aztán teljesül. Másnaposok 2. végén is ilyeneket lőnek fel. Szerintem tuti ez volt, mert nagy divat kezd lenni.
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
http://index.hu/kulfold/2011/07/04/lefilmezte_a_sajat_halalat/

ez mennyire durva már :o

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀JayB
mennyit ittál? 😛 😀eaglesmcnabb
Semmit, rajtam kívül 30 ember nézte még kb. Egyébként valszeg ilyen esküvői szarok voltak, olvastam hogy manapság mindenki ufot lát ami valójában egy új esküvői divat, égi lámpás a neve. Meggyújtod és mint a héliumos lufi elszáll.JayB
Sanszos, hogy az volt. Múlt hétvégén családi partin nálunk is lőttek föl vagy 10 db ilyet. 😛
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 675
így kopaszodsz szaba? 😛Höri
Ja, sajnos eléggé fogy a hajam halántékon. De annyira nem zavar.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 044
Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀JayB
mennyit ittál? 😛 😀eaglesmcnabb
Semmit, rajtam kívül 30 ember nézte még kb. Egyébként valszeg ilyen esküvői szarok voltak, olvastam hogy manapság mindenki ufot lát ami valójában egy új esküvői divat, égi lámpás a neve. Meggyújtod és mint a héliumos lufi elszáll.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
mennyit ittál? 😛 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
minden kétséget kizáróan meteorológiai ballon volt

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 044
Haljak meg most láttunk pár számomra "azonosítatlan légi tárgyat" a pesti út felett. 6 db viszonylag közeli sárga fény mozgott az égen szabályos alakzatban több percig aztán mindegyik elkezdett zuhanni majd elhalványultak. Pár percre rá jött még 4 db, azok is zuhanni kezdtek aztán eltüntek mindezt hangtalanul. Szemre írtó közel voltak. Egész keresztúri buszállomás elképedve nézte és megöl a kiváncsiság hogy mi volt az. Nem vagyok ufo mániás, nyilván ez sem az volt de magyarázatot akarok 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
így kopaszodsz szaba? 😛

több mint 14 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
És aki az egészet kitalálta:

😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 14 éve
Jó lett.
A rajtkő még nem ihletett meg? 😊xrace77
Amúgy vicces, pont tegnap gondoltam rá, majd jövőhéten meglesz az is 😊
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 720
Jó lett.
A rajtkő még nem ihletett meg? 😊
több mint 14 éve
Kezdésnek szerintem elég szép lett:

több mint 14 éve
Felrobbant a csatorna az épület mellett. Nem kicsit volt para, kiba nagy épületrengés, zaj, füst és por. Komolyan azt hittem valami komoly. "Csak" a csatornafedelek repültek le, egyik beleállt az egyik manager autójába, kb 3 mp-ig volt levegőben. Szerencsére senki nem volt kint. Sűrített levegős vezeték durrant el.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 876 — #NoStress
ilyenen volt már valaki? 😊fetomy
nem lepne meg ha Sobri lett volna, és természetesen egy ex chatedra véleménye is lenne hozzá 😀petey
Nem voltam, de ha igényled ettől függetlenül küldök véleményt. 😊

több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 791
http://majomszotyi.blog.hu/2011/07/01/momentum_6

Planking, nobádikenákroszit, meg a jelenlegi nyáreleji hepinesz.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
nem lepne meg ha Sobri lett volna, és természetesen egy ex chatedra véleménye is lenne hozzá 😀

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Én még nem, de láttam a tévében egy jópofa riportot valami ilyesmiről kb. egy éve.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ilyenen volt már valaki? 😊
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 791
Feltöltöttem face-re egy plankingoló képet magamról, állat vagyok? 😀

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
tegnap nálunk is volt -igaz jég nem-, ki is mentem az udvarra 😀 úgyis ment a rádióban Rihanna Umbrella című száma, gondoltam én is elázok...fetomy
Tegnap más is volt Székesfehérváron, pl. egy hatalmas műfasz a buszpályaudvar nyolcas kocsibeállója melletti plexi várófülke tetején.vadibandi
azt nem én raktam oda 😀 honnan tudod, hogy ott volt? 😀fetomy
A távolsági busz Veszprémből hazafele mellette állt meg.

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
port.hu eurosport2, keresd a hibáKAT

0:30
Arena Futball (ism.)

Arena Futball Liga, USA, Kansas City Wizards (Amerikai Egyesült Államok) - Utah (Afganisztán)Höri
Fogadjunk, hogy nem ismétlés hanem élő 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
port.hu eurosport2, keresd a hibáKAT

0:30
Arena Futball (ism.)

Arena Futball Liga, USA, Kansas City Wizards (Amerikai Egyesült Államok) - Utah (Afganisztán)

több mint 14 éve
Ezt most találtam:
http://eye-on-basketball.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22748484/30318324
Gyorsan összeraktam h itt is erről van szó 😀Bébé
Én tegnap nézegettem Howard twitterét, de akkor még nem vágtam le, hogy ez ilyen tradícióval bír. Nagyon is jó dolog, valljuk be. 😛