NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Most nem azért Sobri, de miért a csajnak adtál igazat?Szerintem se tett a barátom semmi rosszat.
A csávó dolgozik, mint egy örült. Azért hajt, hogy megtudjon valamiből élni, és netalántán a csajnak is jusson belőle valami. Mondjuk azért is melózik, hogy tudjon venni a csajnak szülinapra, névnapra, nőnapra, stb., -re ajándékot. Blablabla.
Nem értem. Szerintem a srác semmi rosszat nem tett. Ha valami nem tetszik a lánynak, akkor szóljon, üljenek le, beszéljék meg. Magánügyük. Én biztos, hogy nem vonnék be egy harmadik személyt.
De az, hogy "virtuálisan megcsalja", hát na, nálam tuti kiverné a biztosítékot. Hogy más csávókkal flörtölget, stb.
Az egy dolog, hogy te nem tudsz megcsalásról, de bizonyítani nem tudod...
Még egyszer mondom, nem rosszból írom, de szerintem erre a srác nem szolgált rá. Attól függetlenül, hogy ebben a szituban senkit nem ismerek...JC6
De mivel mindketten folytatni akarták ez volt az érzésem, ez volt a járható út.
Saját kapcsolataimban is könnyen adok igazat a barátnőmnek, mivel nem kerül semmibe, és sokszor a maga nézőpontjából igaza is van.
Ja igen, ki is felejtettem, hogy eléggé érdekes, nem is, inkább durván meghökkentő volt olvasni, hogy "megtettem a barátomat bűnbaknak"... Mert arról ő tehet, hogy ha nem figyelt eléggé, de hát azért itt a lány is elég vastagon köcsög volt röviden szólva.. Na mindegy 😊fetomyAmit gabtsi ír is egy szempont, és nagy igazság, hogy ha rendesen meg van dugva az asszony nem keresgél másutt. Viszont azt megnézem, hogy 3-4-5-x év után ő még rendesen kúrogatja az asszonyt. 😊
Én, mint írtam, azért tettem meg bűnbaknak, mert ez tűnt a folytatás szempontjából a járható útnak.
Egy bocsánatkérés semmibe se kerül. Én kb ezerszer kértem már bocsánatot a pragmatika jegyében, igaz, ugyanannál az embernél egy idő után már nem működik hiteltelenség okán. 😊
A másutt való boldogságkeresésről egy saját sztori. Volt egy nő, feleség, 2 gyerek anyja, aki 15 éve élt házasságban, 35 éves volt, szerette a férjét, de 15 év után úgy voltak már szinte, mint a testvérek. Viszont a nő nagyon impulzív volt (sportoló 😊 ) és olyannyira elégedetlen volt az életévgel, hogy a válással kacérkodott.
Én megismerkedtem ezzel a nővel, mondtam neki pár szépet, okosat, vicceset, megértőt (nem volt hátsó szándékom, csak átdumáltunk egy estét), majd kikötöttünk nálam. Igencsak élvezetes volt. Ezután még találkoztunk kb 10-12-szer 2-3 hónap alatt, utána soha többet. Emailben kontaktáltunk, csak ő hívott engem, én őt sose. Amikor már vagy 2 hete nem hívott, nem írt, akkor kaptam egy hosszú emailt, hogy ő mennyire szereti a férjét, leültek, megbeszélték a dolgot, hogy gödörbe jutott a kapcsolatuk, hogy másszanak ki belőle, hogy e váljanak el, és mennyire hálás nekem, hogy ebben segítettem neki. (Saját meglátásom szerint öntudatlanul.)
Ez szerintem egy teljesen standard sztori, happyenddel.
több mint 13 éve
szaba fikázásával se lehet nagyon mellélőniKitűztem célnak, hogy 1 hónap alatt behozom karmában az I.K.T.R.I.A.D-ot.beraksz ide pár ledér playmate képet és rögtön X-re álltok.
Well, then.Maka
ha biztosra akarsz menni, odaírod esetleg, hogy "szúrnám"Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kitűztem célnak, hogy 1 hónap alatt behozom karmában az I.K.T.R.I.A.D-ot.beraksz ide pár ledér playmate képet és rögtön X-re álltok.
Well, then.Maka
ha biztosra akarsz menni, odaírod esetleg, hogy "szúrnám"
több mint 13 éve
Maka
2 760
Kitűztem célnak, hogy 1 hónap alatt behozom karmában az I.K.T.R.I.A.D-ot.Well, then.
több mint 13 éve
Ha lehetséges, és van pár másodperced, akkor olvasd tovább légyszíves amit írtam. De ha nincs kedved, vagy nem látszik a bekezdés többi része, akkor elmondom, hogy leírtam, hogy biztosan van ellenpélda, de attól még alapvetően nem gondolom, hogy az egy jó megoldás. De természetesen lehet az is, hogy én látom rosszul, és azt írtam, hogy soha nem működik, ezesetben elnézést.Ja, és felmerült egy szó, "szüneteltetés". Ezzel abszolút nem tudok egyetérteni.fetomyKét cimborámnak is voltak barátnői akiket már középiskola óta ismertek (egy-egy 😊 ). Volt döcögős időszakuk, szünetet hirdettek. Volt idejük gondolkodni, később mindketten újra összejöttek. Tavaly és tavaly előtt házasodtak össze, egyik SB hetének pénteki napja óta már apuka.gyeek
több mint 13 éve
egy esetleges randi egy másik emberrel az nem a világ (lehet pont egy ilyen helyzetben jön rá, hogy azt hiszi, hogy eddig rossz volt veled, vagyis nem rossz, csak nem tökéletes, aztán most pár randi pár pöccsel, és máris jobban szeret, mint valaha)Sobri JóskaA spanom csaja c. filmet ajánlom nekik esti dvdzéshez 😊
Azonkívül, hogy egy ilyen darabokra szaggatja a férfiús büszkeséget és mocsok féltékennyé teszi az embert, szerintem nem megcsalás.
több mint 13 éve
Ja, és felmerült egy szó, "szüneteltetés". Ezzel abszolút nem tudok egyetérteni.fetomyKét cimborámnak is voltak barátnői akiket már középiskola óta ismertek (egy-egy 😊 ). Volt döcögős időszakuk, szünetet hirdettek. Volt idejük gondolkodni, később mindketten újra összejöttek. Tavaly és tavaly előtt házasodtak össze, egyik SB hetének pénteki napja óta már apuka.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
persze h a faszi a bűnbak, ha rendesen megvan dugva az asszony eszébe se jut máshol keresgélni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ja igen, ki is felejtettem, hogy eléggé érdekes, nem is, inkább durván meghökkentő volt olvasni, hogy "megtettem a barátomat bűnbaknak"... Mert arról ő tehet, hogy ha nem figyelt eléggé, de hát azért itt a lány is elég vastagon köcsög volt röviden szólva.. Na mindegy 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most nem azért Sobri, de miért a csajnak adtál igazat? A csávó dolgozik, mint egy örült. Azért hajt, hogy megtudjon valamiből élni, és netalántán a csajnak is jusson belőle valami. Mondjuk azért is melózik, hogy tudjon venni a csajnak szülinapra, névnapra, nőnapra, stb., -re ajándékot. Blablabla.
Nem értem. Szerintem a srác semmi rosszat nem tett. Ha valami nem tetszik a lánynak, akkor szóljon, üljenek le, beszéljék meg. Magánügyük. Én biztos, hogy nem vonnék be egy harmadik személyt.
De az, hogy "virtuálisan megcsalja", hát na, nálam tuti kiverné a biztosítékot. Hogy más csávókkal flörtölget, stb.
Az egy dolog, hogy te nem tudsz megcsalásról, de bizonyítani nem tudod...
Még egyszer mondom, nem rosszból írom, de szerintem erre a srác nem szolgált rá. Attól függetlenül, hogy ebben a szituban senkit nem ismerek...
több mint 13 éve
Nő témát érintve, gondolom a 15 millió nézőből akad egy-két fórumtárs. Ez főleg azoknak szól akinek még kimaradt. gyeekMegvolt a telómon. :rolleyes:
több mint 13 éve
természetesen jogos, hogy a nő több figyelmet akart, ha egyszer nem kapott eleget. Ámde. Mikor Te szóltál, leültetek, megbeszélték, együtt vannak. Ezt miért nem lehet egyből? Miért kell másoknál keresni a figyelmet? Egy kapcsolatban fontos a kommunikáció. Ha nekem valami nem jó, akkor szólok, hogy figyumár, ez így nem jó. Nem minden kis szarért, de ami elég fontos ahhoz, hogy mások felé nézelődjek, amiatt igenis kell, hogy szóljak. Mert két megoldás van: 1) megbeszéljük, és lesz ami lesz, 2) félrelépek. Mert most ha Te nem vagy, vagy a srác épp nem talál rá a csajra neten, akkor most hol lennének? Valószínű külön. Az ember boldogságának legnagyobb akadálya saját maga. Rengeteg olyan kapcsolat van, ami azért megy tönkre, mert az egyik fél nem elégedett, egyre elégedetlenebb, valami belül, amit nevezhetünk antiboldog génnek, úgy dönt, hogy nem kell szólni a másiknak, inkább keressünk valakit, majd az figyel ránk / megadja amit akarunk. Aztán eljutnak oda, hogy megcsalják a másikat vagy jobb esetben szakítanak. Hacsak nincs olyan mákjuk, hogy valahogy úgy alakul, hogy időben megbeszélik.
Optimális esetben egy igazi férfi észreveszi, hogy valamit nem ad meg a másiknak. De előfordulhat, hogy mégsem. Amitől még egyáltalán nem lesz szar ember, simán lehet, hogy a párja mellett 80 évet leél. Ha figyelmeztetik, hogy baj van. Ezt példázza ez a helyzet is. Ha így tönkremegy egy kapcsolat, az nagyrészt a férfi hibája, hisz nem fordított elég figyelmet, de max olyan 60%-ban, mert a nő hibája is nem kis részben, ha nem szól. És erre nem jó ellenérv az, hogy de akkor szóljak neki állandóan. Mert nem, ha sokszor kell szólni, akkor azt kell szólni, hogy szia, így nem megy nekem és kész. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát ugyebár.
A srác helyében nem tudnék teljesen megbízni a lányban már. Mert ki tudja, ha megint van valami, akkor megint így oldja meg? És vajon fontos-e neki eléggé a kapcsolatunk, vagy éppen én, hogyha ő a rendbehozás helyett inkább mást akart keresni? Nem mondom, hogy mindenképp szakítani kell, mert ez ember függő, és mint írtad, nem is cselekvési ötletet kérsz, de bennem a kapcsolat egyik legfőbb eleme, a bizalom törne meg, amit a legnehezebb, szinte lehetetlen visszahozni.
Ja, és nem akart más vizeket, csak figyelmet? De ha nem tőlem, hanem egy másik pasitól, akkor az ugyanaz. Egyébként meg el kell fogadni, hogy a mai világban ha nem valami szupercelebbel járunk, akkor meg kell dolgozni a pénzért. Manapság ráadásul szerintem a legtöbbeknek elég sokat is kell a kevésért is dolgozni. De lényeg a lényeg, ha tényleg meglévő kapcsolatát szeretné továbbra is, csak jobb állapotban, akkor csak egy idióta hiszi, hogy majd egy 3. személy (másik nő, másik férfi) által bepótolt űrrel is megmarad a kapcsolat.
Ja, és felmerült egy szó, "szüneteltetés". Ezzel abszolút nem tudok egyetérteni. Ha valaki úgy érzi, hogy szüneteltetni kell a kapcsolatot, akkor az már régen nagyon rossz. Biztos van sok példa, hogy ezután rendbejött a kapcsolat, de én úgy gondolom, hogy aki alapvetően hűséges, és szereti a másikat, és blabla, az nemigen bírja ki hetekig, hónapokig, hogy "szünetelnek". Ha igen, akkor annyira nem fontos neki a kapcsolat, hisz tök jól megvan nélküle is. Legalábbis az én büszkeségemnek eléggé rosszat tenne, ha ilyen esetben látnám, hogy a barátnőm tök vígan eléldegél nélkülem is, mert az én konzervatív nézetem szerint ha van egy kapcsolatom, egy valaki, akivel a jövőt tervezem, az tölt be akkora szerepet bennem, az életemben, hogy nélküle nem jó.
több mint 13 éve
egyrészt azért amit gabtsi mond, másrészt meg én hiszek a mindenről lehet beszélni dologban.azokban az időszakokban amikor szellemi homály miatt kapcsolatban vagyok, és valami nem tetszik mindig megmondom.
és nekem is lehet mondani h ez gáz v az gáz
több mint 13 éve
én is. leginkább azért mert akkora driod hogy loveboxról akarja valakivel megpisztolyoztatni magát.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
...Menjen el a lány is dolgozni... problem solved 😀
Kiderült, hogy az utóbbi pár hónapban el voltak távolodva egymástól, mégha ezt így nem is mondták ki egymásnak, mindkettő úgy érezte, hogy nem kap elég törődést a másiktól, valamint voltak sérelmek is (fiú sokat melózott, a lány sokat volt egyedül), mindkét oldalon...Sobri Jóska
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
De mit valjon be?Túl sokszor láttam már női oldalról ezt az eljárást és nem túl nagy meglepetésre mindig ez a mentségük is. Lehet nem alaptalan a motivációjuk, de ők ugyanúgy megfeledkeznek véleményem szerint a partnerükről ahogy ők festik magukat áldozatnak. Utópista modellemben a nő előadná a férfinak mi a baja, az mérlegel, előáll a saját gondjával-bajával és megpróbálnak közös nevezőre jutni, ha nem megy szünetelnek/lehúzzák a rolót. A szeretet és törődés egyik pillére az őszinteség és bizalom.
Hogy rosszul esik neki, hogy elhanyagolják?
Egy értelmes pasi erre rájöhetne magától is.
Ha meg nem jön rá, akkor nehéz ezt úgy prezentálni, hogy súlya is legyen.
Az adott sztoriből kiderült, hogy nem új vizeket akart tesztelgetni, hanem azt akarta, hogy foglalkozzanak vele annyira, amennyire ő nőnek érzi magát.
Ez szerintem jogos elvárás.
Még Alekosz is megmondta Jerzynek, hogy ha ő nem dugja meg a csajt, valakinek meg kell. 😊Sobri Jóska
(alekosznak megszavazok egy fiktív diplomát, el is képzelem az ünnepélyes átadáskor a megszokott tökfödő helyett gumióvszerrel a fején. 😊 )
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
De mit valjon be?Sajna 1-2 embert kivéve mindenki azt írja, hogy mit csinálna, pedig direkt mondtam, hogy nem az az érdekes, amit csinálnál, hanem az érdekel, hogy mit gondolsz a szituról, egy konzervatívabb emberben mi játszódik le egy ilyen szitu kapcsán.Sobri JóskaSzerintem alja dolog a nő részéről, hogy titokban új vizeket tesztelget(ne). Ha bejön a próbálkozása dobja a férfit, ha meg nem akkor úgy csinál mintha mi sem történt volna. Ha az emberek lennének egymással annyira őszinték, hogy bevallják ha úgy érzik homok került a fogaskerekek közé, sok kellemetlen órától szabadtanák meg egymást. Ez a nem hétköznapi eset a nők inda-taktikájának egy bizarr változata.gyeek
Hogy rosszul esik neki, hogy elhanyagolják?
Egy értelmes pasi erre rájöhetne magától is.
Ha meg nem jön rá, akkor nehéz ezt úgy prezentálni, hogy súlya is legyen.
Az adott sztoriből kiderült, hogy nem új vizeket akart tesztelgetni, hanem azt akarta, hogy foglalkozzanak vele annyira, amennyire ő nőnek érzi magát.
Ez szerintem jogos elvárás.
Még Alekosz is megmondta Jerzynek, hogy ha ő nem dugja meg a csajt, valakinek meg kell. 😊
több mint 13 éve
Sajna 1-2 embert kivéve mindenki azt írja, hogy mit csinálna, pedig direkt mondtam, hogy nem az az érdekes, amit csinálnál, hanem az érdekel, hogy mit gondolsz a szituról, egy konzervatívabb emberben mi játszódik le egy ilyen szitu kapcsán.Sobri JóskaSzerintem alja dolog a nő részéről, hogy titokban új vizeket tesztelget(ne). Ha bejön a próbálkozása dobja a férfit, ha meg nem akkor úgy csinál mintha mi sem történt volna. Ha az emberek lennének egymással annyira őszinték, hogy bevallják ha úgy érzik homok került a fogaskerekek közé, sok kellemetlen órától szabadtanák meg egymást. Ez a nem hétköznapi eset a nők inda-taktikájának egy bizarr változata.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nő témát érintve, gondolom a 15 millió nézőből akad egy-két fórumtárs. Ez főleg azoknak szól akinek még kimaradt.15 millióból legalább 20 én vagyok, legendás alap mű 😊
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fcgyeek
több mint 13 éve
Nő témát érintve, gondolom a 15 millió nézőből akad egy-két fórumtárs. Ez főleg azoknak szól akinek még kimaradt. http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
több mint 13 éve
Sajna 1-2 embert kivéve mindenki azt írja, hogy mit csinálna, pedig direkt mondtam, hogy nem az az érdekes, amit csinálnál, hanem az érdekel, hogy mit gondolsz a szituról, egy konzervatívabb emberben mi játszódik le egy ilyen szitu kapcsán.Egyébként a valóságban az történt, hogy mivel jóban voltam a lánnyal is, azt tanácsoltam a barátomnak, hogy üljünk le hárman, kajoljunk, közben én moderálom a beszélgetést, és kiderítjük, hogy ki mit keresett egy ilyen site-on valójában, mi motiválta, hogy oda került.
Kiderült, hogy az utóbbi pár hónapban el voltak távolodva egymástól, mégha ezt így nem is mondták ki egymásnak, mindkettő úgy érezte, hogy nem kap elég törődést a másiktól, valamint voltak sérelmek is (fiú sokat melózott, a lány sokat volt egyedül), mindkét oldalon.
Viszont mindketten szerették egymást, akkor már 3 éve voltak együtt, így megtettem a barátomat bűnbaknak, hogy tulajdonképpen miatta történt ez az egész, ő szánta bánta, megbeszélték, hogy min változtatnak, hiszen mindketten akarták a másikat, és még a mai napig együtt vannak, egyikük se lépett félre - tudtommal.
Nekem az a dolog tanulsága, hogy ha az ember okos, akkor meg tudja beszélni a dolgokat, és nem kell zsigerből úgy cselekednie, hogy aztán az mindenkinek rossz.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Én találkoznék a csajjal és egy búcsúkeféléssel le is léptetném a porondról!
több mint 13 éve
Elképesztő, milyen helyzetekbe tudnak belekeveredni az emberek 😀Vicces a szitu. Én hagynám ezt a kapcsolatot, de hát kinek mi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen szakítani a csajjal, ha nem akar a srác álmatlan éjszakákat. Ez nem is kérdés Sobri 😊Mi lett végül is a végeredmény?