NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Baszki, hiába tudom mit jelent, egyszerűen nem jut eszembe a magyar szó rá. Szóval valaki mondja már meg, hogy van magyarul a Public University?fetomy
a public az állami, a private a magánegyetem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Baszki, hiába tudom mit jelent, egyszerűen nem jut eszembe a magyar szó rá. Szóval valaki mondja már meg, hogy van magyarul a Public University?
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Kaposváron, az Ady Endre utcában 49ers-es pólót viselő alaknak adtam Golden Fox-os szórólapot. Somos?
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Hálisten megint lehet majd mire fogni a benzináremelést.JayB
Azért gratulálok, hogy eddig jut el a gondolkodásod...Schleck
Benéztem tudom, ki is töröltem, kőolaj feldolgozórol van szó nem kitermelőről.

De te azért csak ne gratulálgasál nekem...JayB
JayB, írtam PM-et

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
és le a kalappal, hogy fel voltak erre készülve, 1900 óta mérik, ez a világon 6. legerősebb rengés, és szinte semmi nem sérült.gabtsi
Mi meg évről évre szopunk az árvizekkel...Hanni
Magyarországon az illetékeseket még az is meglepi, hogy tél lesz. Valamint, hogy télen leesik a hó. Pedig ez nem olyan váratlan esemény, ami ne történne meg minden évben, a naptár adott részében. És mégis, minden évben meglepődnek ezen.
És lehet, hogy döbbenetes lesz némelyeknek amit leírok, de nem a cigányok tehetnek róla. Nélkülük is lenne tél, lenne hó, és lennének balfasz illetékesek.
És az elmúlt napokban előkerült egy ezer éve nem látott ismerősöm, akiről kiderült, hogy Jobbik funkci lett időközben -mondjuk sosem volt egy észlény, tehát ez is benne volt a pakliban -, beszélgettem vele, kérdeztem tőle, pár dolgot, amiből a következő érdekességet tudtam meg a cigányokkal kapcsolatban: A Jobbik szereti a cigányokat. Cigányok nélkül nem lenne Jobbik, legalábbis a parlamentben biztos nem. Amíg vannak cigányok, van elbaszott segélyezési rendszer, van a cigányok között sok megélhetési bűnöző, rengeteg primitív, iskolázatlan cigány, addig a Jobbik mindig számíthat annyi szavazatra, ami nekik elégséges. Sőt, ha a jelenlegi kormányzat akarná, akkor akár meg is oldhatná ezt a kérdést, legalábbis normális, emberi szinten tarthatná, kezelhetné. De nem akarja. Tökéletesen megfelel a Fidesznek is, hogy az elmaradt térségekben tobzódnak a cigányok, ahol meg a milliárdokat síbolják ott nem. Fideszes politikus mikor találkozik élő cigánnyal? 100tagú cigányzenekar ünnepi estje, Farkas Flórián rendszeres negyedévi risztelés, börtönlátogatás. És az egyszerű proli, de még akár haromt is a saját bőrén a rosszul szocializálódott, szociopata cigányokat érzi elsősorban, nem a fehérgalléros bűnözőket, akik arányaiban ezerszerte nagyobb kárt okoznak az országnak, mint a cigányok, de ugye nekik jobb a pr-juk, mondhatni.
Szóval bőszen cigányozó fórumtársaimat nem akarom elkeseríteni, de imáik nem fognak meghalgatásra találni, ugyanis ez a jelenlegi helyzet a cigányoknak se jó, az átlagembereknek se, nade ez a két csoport csak az ország 95%-át teszi ki, és a maradék 5%nak, akarom mondani kétharmadnak meg tökéletesen megfelel. És hát amit a kétharmad akar, azt esszük mindnyájan.
Ha valaki következetesen akar cigányozni, az minden cigányozás elött minimum négyet szarházitetű politikusbűnözőzzön is (és eközben gondoljon bátran akár MSZP-s, akár Fidesz-es, akár Jobbik-os politikusra, mind egykutya), hiszen miattuk állandúsult ez a senkinek se (csak nekik) jó helyzet.

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

De te azért csak ne gratulálgasál nekem...JayB
Ez a Béci miatt van. 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
És hogy még fokozzuk: "Tűz tört ki egy kőolaj-feldolgozó komplexumban Mijagi prefektúrában - írja a Kjodo hírügynökség a rendőrségre hivatkozva. A Kjodo szerint a fukusimai atomerőműben nem működnek egyes hűtési berendezések, ezért egy reaktort nem tudnak lehűteni." origo.huProxi

De te azért csak ne gratulálgasál nekem...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
És hogy még fokozzuk: "Tűz tört ki egy kőolaj-feldolgozó komplexumban Mijagi prefektúrában - írja a Kjodo hírügynökség a rendőrségre hivatkozva. A Kjodo szerint a fukusimai atomerőműben nem működnek egyes hűtési berendezések, ezért egy reaktort nem tudnak lehűteni." origo.huProxi
Azért gratulálok, hogy eddig jut el a gondolkodásod...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
japán nem nevezhető éppen kőolajhatalomnak. ők is veszik, szóval ez most nem lesz igaz
több mint 13 éve
Hálisten megint lehet majd mire fogni a benzináremelést.
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
És hogy még fokozzuk: "Tűz tört ki egy kőolaj-feldolgozó komplexumban Mijagi prefektúrában - írja a Kjodo hírügynökség a rendőrségre hivatkozva. A Kjodo szerint a fukusimai atomerőműben nem működnek egyes hűtési berendezések, ezért egy reaktort nem tudnak lehűteni." origo.hu

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
na most az árvizekben évente meghal kb 1 ember itt. meg általában az árvíz előre látható egy héttel. a földrengés egy csöppet nagyobb szopás és nem tudsz hova bújni előle.haromt
Legnagyobb parám a földrengés, az embernek álltalában ha valami biztos pont akkor az a föld a lába alatt, kilátástalan ha ezzel van gebasz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a japcsiknak nincs 1 millió cigányuk...
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
na most az árvizekben évente meghal kb 1 ember itt. meg általában az árvíz előre látható egy héttel. a földrengés egy csöppet nagyobb szopás és nem tudsz hova bújni előle.haromt
Nem is a halálon volt a hangsúly, hanem amint gabtsi is említi, a minden évben megismételt, védekezés/kártérítés/hiszti elkerüléséről. A japcsik sem véletlenül építenek földrengésbiztos házakat ugye. Itthon is lehetne árvízmentes házakat csinálni(valahol már végre rájöttek erre), valamint felülvizsgálni az építési engedélyeket, de nem tudom amúgy mire számítunk, ez magyarisztán :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez így van, ettől függetlenül azt is lehet nagy eséllyel tudni hogy hol lesz jellemzően árvíz, ami ellen simán lehet védelmi rendszereket építeni. de az előrelátás/-gondolkodás hiánya nem egyedül ezen a területen problémás, pedig vszleg jóval kevesebbe kerülne mint évente milliárdokat költeni a védekezésre meg a kártalanításra. mert ugye biztosítása senkinek sincs, aztán jöhet a pingvinezés, hogy mentsen meg az állam.

és akkor katasztrófaalapról, előgondoskodásról nem is beszélek.gabtsi
ezeken a helyeken. Jellemzően Borsodban Szabolcsban a sok szegény elnyomottal csináltatnám meg a gátat közmunkában. De ezt persze nem lehet mert rászizmus. Az nem az amikor ellopja gátat majd rinyál hogy neki új ház kell...
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ez így van, ettől függetlenül azt is lehet nagy eséllyel tudni hogy hol lesz jellemzően árvíz, ami ellen simán lehet védelmi rendszereket építeni. de az előrelátás/-gondolkodás hiánya nem egyedül ezen a területen problémás, pedig vszleg jóval kevesebbe kerülne mint évente milliárdokat költeni a védekezésre meg a kártalanításra. mert ugye biztosítása senkinek sincs, aztán jöhet a pingvinezés, hogy mentsen meg az állam.

és akkor katasztrófaalapról, előgondoskodásról nem is beszélek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és le a kalappal, hogy fel voltak erre készülve, 1900 óta mérik, ez a világon 6. legerősebb rengés, és szinte semmi nem sérült.gabtsi
Mi meg évről évre szopunk az árvizekkel...Hanni
na most az árvizekben évente meghal kb 1 ember itt. meg általában az árvíz előre látható egy héttel. a földrengés egy csöppet nagyobb szopás és nem tudsz hova bújni előle.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Mi meg évről évre szopunk az árvizekkel...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://www.keptelenseg.hu/flash/a-vilag-legnehezebb-jateka-6446

Nah, ki meddig bírja? 😛
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
iszonyat kemény. nézem a képeket videókat, döbbenetes mi van.

és le a kalappal, hogy fel voltak erre készülve, 1900 óta mérik, ez a világon 6. legerősebb rengés, és szinte semmi nem sérült.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Csóró japánok, hihetetlen mennyi szopás éri őket.

több mint 13 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
IT VEZETŐ MUNKATÁRSAT keres a cégünk.
Privátba küldöm az anyagot akiket érdekel, csak komoly érdeklődők zaklassanak

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2011/03/11/nigeriaban_is_van_mar_amerikai_futball-szovetseg/

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Ja, és felmerült egy szó, "szüneteltetés". Ezzel abszolút nem tudok egyetérteni.fetomy
Két cimborámnak is voltak barátnői akiket már középiskola óta ismertek (egy-egy 😊 ). Volt döcögős időszakuk, szünetet hirdettek. Volt idejük gondolkodni, később mindketten újra összejöttek. Tavaly és tavaly előtt házasodtak össze, egyik SB hetének pénteki napja óta már apuka.gyeek
Ha lehetséges, és van pár másodperced, akkor olvasd tovább légyszíves amit írtam. De ha nincs kedved, vagy nem látszik a bekezdés többi része, akkor elmondom, hogy leírtam, hogy biztosan van ellenpélda, de attól még alapvetően nem gondolom, hogy az egy jó megoldás. De természetesen lehet az is, hogy én látom rosszul, és azt írtam, hogy soha nem működik, ezesetben elnézést.fetomy
Én arra a részre reflektáltam amivel nem értettem egyet. Biztosíthatlak, volt időm, elolvastam az EGÉSZ bejegyzést, nem kell egyből a szelekciót vádolni ha csak egy részt kommentálok. 😀 Tudok egy harmadik példát is, ott is szünetet hirdettek, aztán szép lassan el is hidegedtek a felek egymástól, de legalább nem volt dráma. Ha az ember nincs állandóan a másik szájában van ideje mérlegelni, szerintem erre jó a procedúra (meg addig azzal farkalhat akivel akar).

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ugyanilyen sztori nekem is volt, hogy volt egy gyerekkori ismerősöm, akinek akkoriban nagyon tetszettem vagyis hát szerelmes volt belém (gyerekkori szerelem), aztán telt múlt az idő, elhaladtunk egymás mellett. Mindenki élte az életét. És pár éve egy születésnap alkalmával felköszöntött és elkezdtünk levelezni, de persze csak így a régi szép idők emlékére (a családjaink összejártak régen). Aztán lassan kiderült, hogy nem boldog, meg hogy nem érzi jól magát! És adta a dolog, hogy akkor kéne találkoznunk. Találkoztunk is, tök jó volt minden, csak aztán elkezdett agyalni, hogy mégsem kéne ezt, mert blablabla. Aztán csak szakított a pasijával és összejöttünk. Utána megint agyalt, meg a pasi se hagyta békén és visszament hozzá. Én lezártnak tekintettem az ügyet, de ő pár hét elteltével újra keresett és megint mondta hogy most már véglegesen döntött és elhagyja a srácot! De ekkor már úgy érzetem, hogy én nem akarok egy olyan nővel lenni, aki amikor megun valamit akkor másnál keres boldogságot, mi van ha pár hónap múlva velem is ezt teszi, így inkább nem mentem bele a dologba. És lám azóta is együtt van a pasijával és boldogoknak tűnnek... 😊