NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a kapcsolat eleve halottnak tűnik. Az egyik fél fent van egy társkeresőn, a másik meg éppen társkereső oldalt böngészget? Ha jó a kapcsolat mi keresnivalójuk van ott?
több mint 13 éve
Én is úgy gondolom, hogy ez nem jó irányba viszi el a kapcsolatot, mert a bizalom az egyik fél (jelen esetben a férfi) részéről megrendül, az más kérdés, hogy a nő részéről is megrendült, hiszen regisztrált a loveboxra! A bizalom csökkenése vagy megszűnése egyenes út a kapcsolat végéhez! Bár tudni kéne, hogy mennyi ideje vannak együtt, bár gondolom már hosszabb kapcsolat ez, hiszen ha nem lenne hosszabb, akkor egyszerűen szakított volna a csaj!
Én a saját részemről valszeg túlagyalnám és szakítás lenne a vége, de nagyon nehéz beleképzelni ilyen szituba magam.
több mint 13 éve
Én eléggé egyértelműen gondolkodom erről. Természetesen klasszikus értelemben vett megcsalás nincs, mivel nem tett semmit a csaj, de a dolog súlya eléggé hasonló, és ha úgy vesszük, érzelmileg igenis megtörtént a csalás. Ilyen esetben elég egyértelmű, hogy valami nem jó a kapcsolatban, ha az egyik fél másokkal randizik. Ráadásul még csak azt sem lehet mondani, hogy a szex miatt, mert akkor azért szerintem nem így oldaná meg. Nekem egyértelműen az lenne a fejemben, hogy itt van a kapcsolatunk, ezek szerint problémákkal teli, és a barátnőmnek annyira sem fontos a kapcsolat, vagy akár én, hogy leüljünk megbeszélni, hanem inkább keres mást. Ezen felül az is bennem lenne, hogy sok értelme nincs megtartani a csajt, mert innentől az lesz bennem mindig, hogy ha valami gond van, akkor megint kb. így akarja megoldani. És minden egyes vita, veszekedés, sértődés, stb... esetén azon pörgetném az agyam, hogy most épp hány csávóval találkozik, és meddig megy el.
több mint 13 éve
Részletkérdés, de amúgy nem tűnt fel neki, hogy mikor számot cseréltek, hogy hoppá ez a szám ismerős? 😀 Vagy nem a saját számát adta meg ismerősöd?DubPersze, hogy nem a sajátját.
szerk: Egyébként így belegondolva senkinek a telefonszámát nem tudom. A saját szüleimét, barátaimét sem, csak a sajátomat. Tehát ha én kapnék így egy számot, csak akkor lenne gyanús, ha hívnám, és már írná is ki valakinek a nevét, aki benne van a telefonkönyvemben. (Pedig régen, a vonalas időkben tudtam vagy 20 számot, mindenkiét aki fontos volt, de ezekben a gyorshívásos időkben szerintem már senki sem pötyögi az ismerősei számát. Ha az utcán elhagynám a telómat, senkit se tudnék felhívni, hogy jöjjön értem. Csak a taxitársaságokat.)
És nem az az érdekes, hogy mit teszel, hanem ahogy írtad is, hogy mit gondolsz. 😊
több mint 13 éve
Dub
1 019
Fogalmam sincs mi az a lovebox, gondolom valami netes társkereső-féleség lehet (ezeknek az értelmében is kétkedem, de az egy másik téma már), de én felejteném a lányt. Ha már félre tekintget, az már réges-rég rossz, hiába "technikailag" még nem tett semmit, szóval pattintanám. De mivel a kérdés az, hogy mit gondolnék, arra annyit tudok mondani, hogy nem tudnék tovább benne bízni. Egy ilyen után nekem ott lenne a fejembe mindíg, hogy na most mikor fog félrelépni, az ilyenek megölik a bizalmat, az meg megöli az egész kapcsolatot. Részletkérdés, de amúgy nem tűnt fel neki, hogy mikor számot cseréltek, hogy hoppá ez a szám ismerős? 😀 Vagy nem a saját számát adta meg ismerősöd?
több mint 13 éve
Egy másik topicban volt pár napja szó a megcsalás/szabad szex/stb témakörröl.Ezzel kapcsolatban egy érdekes élethelyzetet vázolnék, aztán lehet állást foglalni.
Gyanútlanul böngészgetsz a Loveboxon (jelen esetben irreleváns milyen céllal) és meglátod az online lányok között a barátnőd fotóját, ráklikkelsz, és látod, hogy tényleg ő az, most regisztrált, hát elkezdesz beszélgetni vele. A beszélgetés során kérdezősködsz, nyomulsz, és kiderül (sikerül beazonosítani), hogy tényleg ő az, elárulja, hogy van barátja, akivel jól megvannak, de persze vannak gondok, mint minden kapcsolatban, de nyitott a jóra, majd egyáltalán nem könnyen, de beadja a derekát egy randira (ugye nem nehéz az embernek a saját barátnőjét befűznie, tudod mit kell mondani, milyen gombokat kell nyomogatni, stb.), amit vagy lebeszéltek, vagy telszámcsere, hogy majd holnap megbeszélitek, innentől a dolog folytatása már nem érdekes.
Namost a kérdés az, hogy azok szerint akik konzervatívan gondolkodnak (2-3 emberen kívül kvázi mindenki) ez most megcsalás, vagy mi? Ez érdekelne.
Nem az, hogy elmennél, ott jól beszivatnád a csajt, vagy másnap felhívnád, és szembesítenéd mindezzel, vagy azonnal elhagynád, esetleg húznád tovább, stb.
Tehát nem az, hogy mit csinálnál, hanem, hogy mit gondolnál, hiszen egyrészt konkrétan semmit nem csinált a lány még, egy esetleges randi egy másik emberrel az nem a világ (lehet pont egy ilyen helyzetben jön rá, hogy azt hiszi, hogy eddig rossz volt veled, vagyis nem rossz, csak nem tökéletes, aztán most pár randi pár pöccsel, és máris jobban szeret, mint valaha), az meg nem kunszt, ha az ember a saját barátnőjének tudja, hogy miket mondjon, tehát a tény, hogy ő eljutott vele pár óra disputa után a randiig, végtére is nem általános. Másrészt viszont mégiscsak nyitott egy találkozásra ezek szerint.
Amúgy a sztori valós, egy (nálam) konzervatívabb gondolkodású barátomé (akit a szitu teljesen összezavart, nem tudta hova tenni, nem tudta megítélni, stb), tőlem kért tanácsot, a szitunak megvan a végeredménye is, csak eszembe jutott, mint érdekes felvetés, és érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről.
több mint 13 éve
valakinek nincs meg véletlen a gesundes leben/gesundes essen című német érettségi tétel? 😀
több mint 13 éve
hátha nem volt még, ide elfér talánMondjuk ami durva, hogy úgy is néz ki.
http://www.borsonline.hu/news.php?dobbenet-23-evesen-lett-nagymama-&op&hid=39616Wyatt
több mint 13 éve
Mondjuk Prügyön, vagy Taktaszadán.hátha nem volt még, ide elfér talánBorsodba utána néznének néhány családnak... szerintem ez a rekord is megdőlne... sajnos... :/süti
http://www.borsonline.hu/news.php?dobbenet-23-evesen-lett-nagymama-&op&hid=39616Wyatt
több mint 13 éve
hátha nem volt még, ide elfér talánBorsodba utána néznének néhány családnak... szerintem ez a rekord is megdőlne... sajnos... :/
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
hátha nem volt még, ide elfér talánhttp://www.borsonline.hu/news.php?dobbenet-23-evesen-lett-nagymama-&op&hid=39616
több mint 13 éve
Na így. 😊Mind te vagy, és egyik se!tenorxVan egy rakat Sobri Jóska az fb-n. Melyik vagy? 😀 😀JC6Mind én vagyok 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mind te vagy, és egyik se!Mind én vagyok 😊Sobri JóskaHogy az ember ne legyen tripperes nem az a megoldás, hogy sosem szexel.Van egy rakat Sobri Jóska az fb-n. Melyik vagy? 😀 😀JC6
Mindent lehet ésszel is csinálni.
A facebookon való jelenlétet is.
Nekem fent van a nevem, 1 arckép a beazonosításhoz, és néhány ismerős, a valódiaknak egy töredéke. Így sok baj nem érhet.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mind én vagyok 😊Hogy az ember ne legyen tripperes nem az a megoldás, hogy sosem szexel.Van egy rakat Sobri Jóska az fb-n. Melyik vagy? 😀 😀JC6
Nekem fent van a nevem, 1 arckép a beazonosításhoz, és néhány ismerős, a valódiaknak egy töredéke. Így sok baj nem érhet.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Játék 😛nagy nehezen de sikerült 😀
http://kuruc.info/r/22/75399/ 😂Vrijbloed
Megvan az esti betevőm 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy az ember ne legyen tripperes nem az a megoldás, hogy sosem szexel.Van egy rakat Sobri Jóska az fb-n. Melyik vagy? 😀 😀
több mint 13 éve
Tudtok valami jó wallpaper készítő programot? Nem vagyok nagy mágus szóval valami egyszerűbb kéne 😀(Nem vetek meg illegális letöltő oldalakat sem 😛 )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen az adatlapodon van egy album ahol azok a képek vannak ahol bejelöltek. de van h csak pár óra múlva kerül oda kép, vagy törlik a bejelölést, v magát a képetha már szóba jött a fb, hol lehet beállítani h csak én (tehát ismerősök se) tudjam bejelölni magam képeken?kristofNekem múltkor megjelent az értesítés hogy XY bejelölt egy fényképen, de még azt se találtam meg hogy hol/melyik képen... Az ilyeneket meg lehet nézni valahol?Rataccess
több mint 13 éve
ha már szóba jött a fb, hol lehet beállítani h csak én (tehát ismerősök se) tudjam bejelölni magam képeken?kristofNekem múltkor megjelent az értesítés hogy XY bejelölt egy fényképen, de még azt se találtam meg hogy hol/melyik képen... Az ilyeneket meg lehet nézni valahol?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Szerintem ez a FB meg iwiw is olyan dolog mint az összes többi dolog nagy része a világban,addig nincs semmi baj vele - sőt vannak kifejezetten jó oldalai - amíg az emberek tudják normálisan használni.Azon én is meglepődök,és nem egy ilyen ismerősöm van faszbukon,aki telefon számot,lak/msn címet megad.Na közben látom Sobri beírta kb ugyan ezt,mindegy most már benn hagyom.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem lehet ilyet beállítani.ha már szóba jött a fb, hol lehet beállítani h csak én (tehát ismerősök se) tudjam bejelölni magam képeken?kristofnem tudom, de utána egyből tudod törölni a tag-et...eaglesmcnabb
Hogy az ember ne legyen tripperes nem az a megoldás, hogy sosem szexel.
Nekem fent van a nevem, 1 arckép a beazonosításhoz, és néhány ismerős, a valódiaknak egy töredéke. Így sok baj nem érhet.
több mint 13 éve
ha már szóba jött a fb, hol lehet beállítani h csak én (tehát ismerősök se) tudjam bejelölni magam képeken?kristofnem tudom, de utána egyből tudod törölni a tag-et...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha már szóba jött a fb, hol lehet beállítani h csak én (tehát ismerősök se) tudjam bejelölni magam képeken?
több mint 13 éve
Hát nem tudom, facebooknál úgy van, hogy bármikor újraaktiválhatod, és nyomják az e-maileket is, hogy aktiváld 😀 Iwiwem nekem van ugyan, de nem sűrűn látogatom (a múltkor amikor felnéztem a lakótársam előző barátnője írt nekem, hogy mit vegyen az előző szülinapjára 😀 )