OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.ezmiez.com/kecskek-a-gaton/nem
szerintetek ez fake?Cowboykarcsi
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
http://www.ezmiez.com/kecskek-a-gaton/szerintetek ez fake?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
a google analyticses adatok szerint nagyjából 300 találat jött csak ebből, szóval erősen kétlem hogy mindet én követtem el 😊olyat tettem amit nem kellett volna. Végignéztem a google analytics-ben hogy az elmúlt egy hónapban milyen keresőkifejezésekkel találtak rá a Bowl.hu-ra. kiszemezgettem a legviccesebbeket 😊Én kerestem egy (nfl.hu-s) cikketeket, aminek rémlett, hogy ilyesmi a címe, de nem tudtam, hogy kiről szól, míg JJ be nem linkelte nekem. Tehát ez így ebben a formában JJ "műve" lehet.Sanco
rettegik a nevét selvie
haromt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
olyat tettem amit nem kellett volna. Végignéztem a google analytics-ben hogy az elmúlt egy hónapban milyen keresőkifejezésekkel találtak rá a Bowl.hu-ra. kiszemezgettem a legviccesebbeket 😊Én kerestem egy (nfl.hu-s) cikketeket, aminek rémlett, hogy ilyesmi a címe, de nem tudtam, hogy kiről szól, míg JJ be nem linkelte nekem. Tehát ez így ebben a formában JJ "műve" lehet.
rettegik a nevét selvie
haromt
több mint 13 éve
Hát nem tudom, de ha létezne, akkor nem hiszem, hogy ne adná ki a google. És én nem találom egyáltalán.Ebben kételkedem.SchleckNekem ez tűnik a legésszerűbb magyarázatnak a szófordulatra - főleg hogy a különböző szupermarket-láncolatokban (interspar, tesco, lidl, aldi, penny, auchan, cora, stb.) szvsz. minimum 200 féle kutyaeledel kapható 😊 De ha van hihetőbb ötleted, vagy esetleg megfelelő forrásokkal tudod cáfolni, vázold kérlek! 😊Rataxes
több mint 13 éve
Ebben kételkedem.SchleckNekem ez tűnik a legésszerűbb magyarázatnak a szófordulatra - főleg hogy a különböző szupermarket-láncolatokban (interspar, tesco, lidl, aldi, penny, auchan, cora, stb.) szvsz. minimum 200 féle kutyaeledel kapható 😊 De ha van hihetőbb ötleted vázold kérlek! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ebben kételkedem.És valaki miért írja be egyszerre a draft és a kutyaeledel szavakat? 😀Gondolom van valami kutyakaja, aminek DRAFT a márkaneve...Rataxes
Schleck
több mint 13 éve
És valaki miért írja be egyszerre a draft és a kutyaeledel szavakat? 😀Gondolom van valami kutyakaja, aminek DRAFT a márkaneve...
Schleck
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Már tudtam. 😀az egyik power rankingban lőttem el katicátHöriAzért a draft és mvp szavak elég gyakran előfordulnak errefelé, gondolom ezért adta be nekik 😀HanniÉs valaki miért írja be egyszerre a draft és a kutyaeledel szavakat? 😀
Egyébként a kevés vagy, mint katica a fireworksben lehet, hogy én voltam. Egyszer visszakerestem rá, hogy ki mondta.Schleck
több mint 13 éve
az egyik power rankingban lőttem el katicátÉs valaki miért írja be egyszerre a draft és a kutyaeledel szavakat? 😀disznóbőr kidolgozásAzért a draft és mvp szavak elég gyakran előfordulnak errefelé, gondolom ezért adta be nekik 😀Hanni
draft kutyaeledel
miért nem szeretik az mvp drogotIgor
Egyébként a kevés vagy, mint katica a fireworksben lehet, hogy én voltam. Egyszer visszakerestem rá, hogy ki mondta.Schleck
több mint 13 éve
És valaki miért írja be egyszerre a draft és a kutyaeledel szavakat? 😀disznóbőr kidolgozásAzért a draft és mvp szavak elég gyakran előfordulnak errefelé, gondolom ezért adta be nekik 😀Hanni
draft kutyaeledel
Egyébként a kevés vagy, mint katica a fireworksben lehet, hogy én voltam. Egyszer visszakerestem rá, hogy ki mondta.
több mint 13 éve
Azért a draft és mvp szavak elég gyakran előfordulnak errefelé, gondolom ezért adta be nekik 😀HanniA disznóbőrről nem is beszélve 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
disznóbőr kidolgozásAzért a draft és mvp szavak elég gyakran előfordulnak errefelé, gondolom ezért adta be nekik 😀
draft kutyaeledel
több mint 13 éve
"mormon misszió sex"? 😀Az első érthető Unga, vagy Brandon davies miatt.. nálam is ez a disznóbőrös az érthetetlen, és ez a három a csúcs.
"alapitványok akik segitenek a rászorulokon 2011ben"?
WTF 😀tenorx
disznóbőr kidolgozás
draft kutyaeledel
miért nem szeretik az mvp drogot
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
csak simán nem tud gépelni. velem is sokszor előfordult.haromtÉn meg szöveg szerkeszteni nem tudok, mert nem Flaccot akartam beidézni hanem a ben tenes játékot 😐 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak simán nem tud gépelni. velem is sokszor előfordult.flacco elit irányítóHát ez a kettő se semmi 😂 De mit jelent az hogy rombant? 😀Hanni
le rombant traktorok
haromt
több mint 13 éve
ben tenes jatekokHát ez a kettő se semmi 😂 De mit jelent az hogy rombant? 😀
le rombant traktorok
haromt
több mint 13 éve
"mormon misszió sex"? 😀"alapitványok akik segitenek a rászorulokon 2011ben"?
WTF 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olyat tettem amit nem kellett volna. Végignéztem a google analytics-ben hogy az elmúlt egy hónapban milyen keresőkifejezésekkel találtak rá a Bowl.hu-ra. kiszemezgettem a legviccesebbeket 😊rettegik a nevét selvie
texas st. bobcats
andrew luck ösztöndíja
csanádi alexander twitter
about tra thomas
thomas kés
tra thomas
kevés vagy, mint katica a fireworksben
go vikings bowl.hu
flacco elit irányító
ben tenes jatekok
bettis játékok
jerry jones mágus
18 evan aluli jatekok
1944-es haboru
1968 milyen néven vonult be a történelembe
alapitványok akik segitenek a rászorulokon 2011ben
az átkozottak
boel boel marmagassága
cajun magyar jelentése
disznóbőr kidolgozás
draft kutyaeledel
futójátékok szerek nélkül
hartman 1440 kaliber
hurrikán miami 2011
három hét mulva lesz fekete vasárnap
katonai hadmuvelet chad
le rombant traktorok
miért nem szeretik az mvp drogot
mormon misszió sex
orvosi konferencia beharangozó
politika pénz
rakoczy cleveland browns
schaub ferenc 8 évet kapott
vadlovak futása
wisconsin borz
több mint 13 éve
Nekem kurvára tetszik a Firefox, nagyon durván felgyorsult.+ ami nagyon tetszik, kijött Androidra is és össze tudod szinkronizálni az asztali böngésződdel, ami nagyon tetszetős. Mondjuk ott is zabálja a memóriát, a Dolphin Browser 20-30at szokott enni, a Firefox ment már 80ra is 😀
több mint 13 éve
Nem rossz ez az új FF, ami zavar hogy a fülek (lapok) középre rendeződtek... Nem lehet valahogy balra igazítani őket, mint régen? 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát most megnéztem. chrome vs. FF4A szolidaritás 😀már nem zabálja meg a memóra 75%-át 5 tab megnyitása után? 😛haromt
"http://www.mozilla.com/hu/firefox/
ez a négy pont nulla. asszem többet nem is kell írnom. jah terjesszétek a hírt. lehet viszek szórólapokat GTK soknak hogy azok is tájékozódjanak valahonnan."tenorx
Csak a bowl.hu fórum volt megnyitva mind a kettőben és így használt 78 megát a FF. A Chrome 55-öt, de egy tab megnyitása után is 6 chrome.exe fut a háttérben 5-6 megás memória használattal. (azt nem tudom hogy miért...), így tehát már többet fogyaszt a chrome
win 7-en
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A szolidaritás 😀már nem zabálja meg a memóra 75%-át 5 tab megnyitása után? 😛
"http://www.mozilla.com/hu/firefox/
ez a négy pont nulla. asszem többet nem is kell írnom. jah terjesszétek a hírt. lehet viszek szórólapokat GTK soknak hogy azok is tájékozódjanak valahonnan."tenorx