OFF topik
30 feliratkozó
több mint 15 éve
boys love blondes, men love brunetteskonquerorboys love hair, men love skills
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
boys love blondes, men love brunettes
több mint 15 éve
na jól le lettem szavazva 😀
több mint 15 éve
nekem a bal jobban bejön 😊ChevySimán a balra szavazok én is...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
nekem a bal jobban bejön 😊
több mint 15 éve
Azt a kurva nagyon brutál háza van!Tegnapi AktívÉn meg a jászberényi polgármestert, hogy ilyen rossz körülmények között kell élnie.GRAFI
http://tv2.hu/aktiv/video/politikusok-tornagatyaban
Sajnálom azt a sapkát.xrace77

több mint 15 éve
Tegnapi AktívÉn meg a jászberényi polgármestert, hogy ilyen rossz körülmények között kell élnie.
http://tv2.hu/aktiv/video/politikusok-tornagatyaban
Sajnálom azt a sapkát.xrace77
több mint 15 éve
Tegnapi Aktívhttp://tv2.hu/aktiv/video/politikusok-tornagatyaban
Sajnálom azt a sapkát.
több mint 15 éve
Akinek esetleg MyStreams vagy live 247 fizetős stream TVje van. Most meggyőztem az egyik admint, hogy nem igazán megy megbízhatóan az NFL Network (C24). Épp 15 perce kábé megígérte, hogy javítják, és 2-4 órán belül nem lesz itt gond. Valamit nem jól állítottak be, ennyi a történet. Ha valaki már nem is kapcsolt oda, mert úgysem megy, ezentúl érdemes neki adni egy esélyt.
A többivel semmi gondom nem volt eddig sem. Meg az NFL Network is jól ment (C11en), csak most átették 3 napja 24-re és az nem volt konfigurálva rendesen vagy mi a szösz. Egyébként meg azt is mondta a srác, hogy dolgoznak az ESPNA jobb felbontású változatán is. Nekem eddig is jó volt, de legyen. Én full képernyőn nézem, és jó, de a jobb sem rossz, ha van lehetőség.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=dIR3XFuY4Qs&feature=player_embeddedhehe 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
rossz, hazug Zsolti 😀 😀meg találkoztam egy Hurricanel, bár a nevére nem emlékszem, de talán 2. WR pc_x mögött (talán).tenorxSzerintem a Szőke Zsolti lehetett 😊 Nem tudok amúgy pontos depth chartról btw 😀pc_x
több mint 15 éve
Ami késik... 😂A Királyi Televízió székháza. Aztmondja: Ismételten!😀 Csak én vagyok annyira aberrált, hogy az jön le a végéről, hogy "fáradjon egy másikhoz (...vizelni)?
szakadok.gabtsi
Bár liftbe még pont nem brunyáltam. 😊TheMileHighCity
több mint 15 éve
Ő volt az. Találkoztam vele még a vonaton odafele. Pontosabban ott ismerkedtünk össze és én nem a gólyatáborba mentem.Partidrog: Nekem is van ismerősöm, az ő dolga.Szerintem a Szőke Zsolti lehetett 😊 Nem tudok amúgy pontos depth chartról btw 😀pc_x
Más: Bazz VIKes gólyabuli, még mindig 10% alatt van a csajarány, úgy, hogy jött az építész kar (jött egyáltalán? ). Shleckel nem találkoztam, viszont kb 10en kérdezték meg, hogy mikor kezdődik az nfl szezon (wtf?) meg találkoztam egy Hurricanel, bár a nevére nem emlékszem, de talán 2. WR pc_x mögött (talán).tenorx

több mint 15 éve
A Királyi Televízió székháza. Aztmondja: Ismételten!😀 Csak én vagyok annyira aberrált, hogy az jön le a végéről, hogy "fáradjon egy másikhoz (...vizelni)?
szakadok.gabtsi
Bár liftbe még pont nem brunyáltam. 😊
több mint 15 éve
Partidrog: Nekem is van ismerősöm, az ő dolga.Szerintem a Szőke Zsolti lehetett 😊 Nem tudok amúgy pontos depth chartról btw 😀
Más: Bazz VIKes gólyabuli, még mindig 10% alatt van a csajarány, úgy, hogy jött az építész kar (jött egyáltalán? ). Shleckel nem találkoztam, viszont kb 10en kérdezték meg, hogy mikor kezdődik az nfl szezon (wtf?) meg találkoztam egy Hurricanel, bár a nevére nem emlékszem, de talán 2. WR pc_x mögött (talán).tenorx

több mint 15 éve
a nóta szólhatna az USC-rőla végén csak a fórummag fog szerepelni benne 😛http://www.katyklipje.hu/vazze én is csinálok, már tudom is mi lesz benne 😀briareos
Höri, add fel az álláskeresést itt a nagyszerű lehetőség 😉 holnap kémiával kezdek -> lesz időm átgondolni mi legyen az én 2 perces klipemben 😀kristof
Katy Perry feat Bowl.hu
California ProblemsHöri
vagy arról, miért Sanchez miatt lesz szar idén a Jets 😛
több mint 15 éve

A Királyi Televízió székháza. Aztmondja: Ismételten!
szakadok.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
gólyatáborgépterem gondolomJJ TillerNeee fááraaaassssz 😀tenorxtényleg mi az a GT? 😐 ha nem a Georgia TechOrk
(bocs ha sarcasm volt)
vagy dragonball
több mint 15 éve
gépterem gondolomtényleg mi az a GT? 😐 ha nem a Georgia TechOrkOMG, nem is tudtam, hogy a Georgia Tech-re járszHöriNeee fááraaaassssz 😀tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tényleg mi az a GT? 😐 ha nem a Georgia TechNeee fááraaaassssz 😀tenorxDobáltam vagy 10 emberrel GTben a labdát, de nem csak azok kérdezték, szal no idea. Bár utolsó nap Farrior mezben mászkáltam.tenorxOMG, nem is tudtam, hogy a Georgia Tech-re járszHöri
több mint 15 éve
Neee fááraaaassssz 😀OMG, nem is tudtam, hogy a Georgia Tech-re járszHörimiből sejtették, hogy tudod?HöriDobáltam vagy 10 emberrel GTben a labdát, de nem csak azok kérdezték, szal no idea. Bár utolsó nap Farrior mezben mászkáltam.tenorx