Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 894
Megcsinálta a 188-at is

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 673 — Salus populi suprema lex esto
 uk.sports.yahoo.com/photos/rio-2016-picture-this-the-most-beautiful-athletes-hotting-up-the-olympics-1470663420-slideshow/aliya-mustafina-gymnastics-photo-1471012165791.html
NB2
Klishina a legjobb! 😊
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
2. kísérlet 188-ra lett átrakva.
több mint 9 éve
Úgy látom, kicsit "leült" az este..
zemanla
A 2. hét jóval gyengébb lesz eredmények szempontjából, mondjuk esemény se lesz annyi.

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Első kísérlet sikeres 182kg-n. 186 lesz a következő szakítás.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 393 — nabege2@yahoo.com
zemanla
mióta nincs cselgáncs, vívás, úszás hármas lazábbak lettek itten az esték😊
néha birkózunk egy picit, de ennyi😊
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Nagy Péter egyetlen súlyemelőnk versenye van most.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 359 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Persze mert nincs már bírózás akarom mondani bírkózás

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Bakker a holland gyerek, ahogy leesett a nyújtóról, azt hittem eltörte a nyakát. Szerencsére nem.....
csi77
Londonban hatalmasat tornázott
 www.youtube.com/watch?v=k8Ug9YcnCqU
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 120 — Bears & Illinois fan
Bakker a holland gyerek, ahogy leesett a nyújtóról, azt hittem eltörte a nyakát. Szerencsére nem.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
svédek kiverték a brazilokat büntikkel😀
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
spanyol női kézisek nyomtak egy magyaros Zágráb/Sydney-t😊
NB2
Csak nem Gyurta Dani?
dawyd728
Nagyon fickós lett.

A Tudta? és a Van egy perce? után itt a harmadik kedvenc állandó reklámom, a 3 éve dolgozok a Lehmann Brothersnél OTP-nél kezdetű.
Kampman
Az egyetlen ami nézhető az a vezeték nélküli fülhallgatós, mondjuk az a legtöbb MTVA-s közvetítés élményértékét is felülmúlja 😀

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
NB2
Csak nem Gyurta Dani?
dawyd728
Nagyon fickós lett.

A Tudta? és a Van egy perce? után itt a harmadik kedvenc állandó reklámom, a 3 éve dolgozok a Lehmann Brothersnél OTP-nél kezdetű.
Kampman
Az semmi a "Hát ez meg mi?+ reklámokhoz képest.....😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
NB2
Csak nem Gyurta Dani?
dawyd728
Nagyon fickós lett.

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
NB2
Csak nem Gyurta Dani?
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Én eddig abban a hitben voltam, hogy 14 év az olimpiai korhatár. A kommentátor most mondja, hogy 16. Bár abból a szempontból mindegy, hogy arról a kínai lányról, aki most mutatta be a talajgyakorlatát, ugyanolyan elképzelhetetlen, hogy 14 éves, mint az, hogy 16.
Kampman
Flavia Saraiva brazil tornászcsajra keress rá. 133cm 33kg. Elvileg 16. 😊 Hozzá képest ez a kínai nagy lány.
dawyd728
Te jó ég...

Az én szememben ez sokkal undorítóbb, mint a dopping, sokkal nyilvánvalóbban nézik hülyének a világot.
Kampman
A középsőt elvinném..Nem is tudtam hogy ovisokat is engednek az olimpiára.
több mint 9 éve
Én eddig abban a hitben voltam, hogy 14 év az olimpiai korhatár. A kommentátor most mondja, hogy 16. Bár abból a szempontból mindegy, hogy arról a kínai lányról, aki most mutatta be a talajgyakorlatát, ugyanolyan elképzelhetetlen, hogy 14 éves, mint az, hogy 16.
Kampman
Flavia Saraiva brazil tornászcsajra keress rá. 133cm 33kg. Elvileg 16. 😊 Hozzá képest ez a kínai nagy lány.
dawyd728
Te jó ég...

Az én szememben ez sokkal undorítóbb, mint a dopping, sokkal nyilvánvalóbban nézik hülyének a világot.

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Kampman
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 676 — Whoops, looks like something went wrong.
Kampman
Minden sportágban más a minimum korhatár.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Minek kellene történni, h élő adás menjen az M4-en?
Ja amúgy svédek a brazilok ellen is hosszabbításra húzták a gurulós foci elődöntőt. Brazilok meg egy kapuznak már vagy fél órája.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
 uk.sports.yahoo.com/photos/rio-2016-picture-this-the-most-beautiful-athletes-hotting-up-the-olympics-1470663420-slideshow/aliya-mustafina-gymnastics-photo-1471012165791.html
NB2
Látom Jakabos ide is befért (igaz találhattak volna jobb képet is róla). De hol van Dafne Schippers a listáról?
iktriad
Én Martina Guiggit hiányolom.
empty taxi
Gyorsan rá guiggliztam, joggal hiányzik 😊
iktriad
Dafne viszont nem. És szégyelld magad.
Stez
Ízlések és pofonok. Nekem eléggé bejön a szélsebes holland. És miért kéne szégyenlem magam?
iktriad
Szégyellned nem kell magad, csak abba a listába szerintem sem fért bele....

Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 676 — Whoops, looks like something went wrong.
NB2
Látom Jakabos ide is befért (igaz találhattak volna jobb képet is róla). De hol van Dafne Schippers a listáról?
iktriad
Én Martina Guiggit hiányolom.
empty taxi
Gyorsan rá guiggliztam, joggal hiányzik 😊
iktriad
Dafne viszont nem. És szégyelld magad.
Stez
Akartam írni, olyan hirtelen feje van, mint a befutó lónak....😊
csi77
Az. Ráadásul úgy szétkalapálná, hogy arró kódulna iktriad.