Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?Abigél <3
ThundersNFL
több mint 8 éve
Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Szerintem se volt egy tragédia a mai nap.Sidi döntőzött, Péni 19 évesen 13 lett. Egy nagyon elszúrt 10-es szérián kívül döntőre állt. Sidi 9.2-es lövésével vesztette el az érmet. Persze choke job, de azért én nem bánkódom.
A két judos 8-ban.
Anna kardban tényleg csalódás volt, de 21 éves első olimpiás. Nagy volt rajta a teher, h világranglista 3-ként utazott ki. Van még rengeteg ideje tapasztalatszerzésre.
Mi volt még?
Vízilabda. Na az tényleg csalódás volt. Mondjuk reméljük nem fog múlni rajta semmi.
Aztán volt Harcsa Zoltán, megnyerte a meccsét.
A vitorlázóink, szörföseinktől várt vki olyan világraszólót?
Úszóink közül 4/6 középdöntőbe jutott. Evelyn és Ajna esett csak ki. Reálisan egyiktől se volt elvárható a 16. Talán időben kicsit elmaradtak.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Amugy az mi volt hogy este mutattak kb 3 perc lovassportot...?
több mint 8 éve
japan gyerek csak megnyerte, megérdemelte
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én max Miktől vártam érmet.Azért szerintem a női kardban és Mikiben és Hedvigben is maradt benne jócskán ja és Sidiben is... Verrasztó lyány meg bátya után szabadonA mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nemhát ti lehet, de szerintem a sportolók nem voltak rosszak
ThundersNFL
eaglesmcnabb
ThundersNFL
SIdi hoz még érmet a hétvégén
nem volt ez rossz, éjjeli uszás meg még rátehet
több mint 8 éve
Azért szerintem a női kardban és Mikiben és Hedvigben is maradt benne jócskán ja és Sidiben is... Verrasztó lyány meg bátya után szabadonA mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nemhát ti lehet, de szerintem a sportolók nem voltak rosszak
ThundersNFL
eaglesmcnabb
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 8 éve
A mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nemhát ti lehet, de szerintem a sportolók nem voltak rosszak
ThundersNFL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ez gyors volt sajnos. De milyen duracel volt ez a belga.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Pedig földön jó MikiSzar pozícióból nehéz, egy pillanatra ott maradt a karja, gyorsan jött a büntetés
Janek
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez olyan amatőrnej tűntnem kicsit... otthagyta kezét gyere fogd meg alapon...
dande
Draft
több mint 8 éve
Ez olyan amatőrnej tűnt
több mint 8 éve
Pech, a belga klasszis judos, ki is használta Miki figyelmetlenségét.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pedig földön jó Mikicsak ezt az első fordulóban tudta csak kamatoztatni, utána már mindenki menekült belőle
Janek
itt meg pont azzal verték meg😕
ha őszinte akarok lenni nem is érdemelte meg
több mint 8 éve
A mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nem
Draft
több mint 8 éve
dawyd728
3 850
Ez volt az utolsó olimpiája. :/
több mint 8 éve
Ezt benézte Miki. Ez van.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
A csudába ezt a lúzerséget
több mint 8 éve
Kár érte.
több mint 8 éve
Fene.