Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Német srácot nem tudom mi hajtotta talán egy U boat 😂😂😂😂
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
szerintem több érmünk lesz, mint Rióban (akár mint Londonban), de kevesebb aranyez a 13.érmünk, jelenleg 4-6-3-as megosztásban, és ma még jönnek a kajakosokPekingnél már jobb, akkor egy jó kis olaszos 3-5-2-vel végeztünk
Heisman
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kristóf bekezdett, remelem bírja majd a végét is!🥈
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
ez a 13.érmünk, jelenleg 4-6-3-as megosztásban, és ma még jönnek a kajakosokPekingnél már jobb, akkor egy jó kis olaszos 3-5-2-vel végeztünk
Heisman
több mint 4 éve
Kristóf bekezdett, remelem bírja majd a végét is!Ott is az ezüst! Óriási versenyzés volt 😊
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ez a 13.érmünk, jelenleg 4-6-3-as megosztásban, és ma még jönnek a kajakosok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Szép volt!!!!Bravó Kristóf!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
hatalmas úszás volt ez Kristóftól 😊
több mint 4 éve
Ott lesz az ezüst 🙂
több mint 4 éve
Ezust vagy bronz, meg kell nyomni a veget
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kristóf bekezdett, remelem bírja majd a végét is!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ottani idő szerint reggel fél hétkor kezdtek úszni, elvileg 31 fokos vízben.
több mint 4 éve
Greg Rutherfordot rég láttam, most éppen ES-en szakkomcsi. És sörcsöcsöket növesztett azóta.
több mint 4 éve
A 2013-as VB negyedöntőjében játszottunk velük egy olyan meccset, ami előtt nem sokan adtak nekünk esélyt. A 2000-es évek sikercsapata akkorra vonult vissza nagyjából és egy eléggé fiatal csapat ment ki Barcelonába. a csoportban szenvedtünk, ők meg domináltak. 9-3 lett a vége (és egy VB arany).És a szövetségi kapitányt úgy hívták: Benedek Tibor...
Kampman
több mint 4 éve
Annyi mákjuk volt a mai meccsen, h ez kétszer egymás után nem fordulhat elő...Van valaki, aki 10 százaléknál több esélyt ad annak, hogy a görögök egy tornán kétszer is győzzenek ellenünk ffi vízilabdában?Én valahogy semennyi esélyt ne látok arra, hogy a görögök elkapjanak minket. Csoportmeccsen is inkább mi csesztük el magunknak, remélem itt hogy már ekkora a tét jobban odatesszük magunkat, és kevesebb lesz a hiba.
nagylaza
kapitnono
Győzni kell!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Waldner, Edberg, azok voltak a szép idők 😊
több mint 4 éve
Kb így volt, kínában tanult meg játszani. De a svéd szövetség komoly pénzt fizetett az ottani képzésért, nem meghívásos alapon működött a dolog.JOW hihetetlen tehetseg volt.SzeszeAmikor sokat néztem, akkor a svédek voltak a legjobbak pinyóban, Waldner, Appelgren, Persson.
Most meg sehol nincsenek.
Mi lett a svéd asztalitenisszel?
Sobri Jóska
Lehet nem jol emlekszem, de a kinaiak kepeztek oket, a szerva korul voltak vitak es ok fogtak egy europai nemzetet es oket is ok keszitettekfel edzettek es befogtak az ellenszelet. A fagyi visszanyalt, de hosszu es kozeptavon is jol valasztottak. Termeszetesen konnyen lehet hogy nem jol emlekszem.
no
több mint 4 éve
JOW hihetetlen tehetseg volt.SzeszeAmikor sokat néztem, akkor a svédek voltak a legjobbak pinyóban, Waldner, Appelgren, Persson.
Most meg sehol nincsenek.
Mi lett a svéd asztalitenisszel?
Sobri Jóska
Lehet nem jol emlekszem, de a kinaiak kepeztek oket, a szerva korul voltak vitak es ok fogtak egy europai nemzetet es oket is ok keszitettekfel edzettek es befogtak az ellenszelet. A fagyi visszanyalt, de hosszu es kozeptavon is jol valasztottak. Termeszetesen konnyen lehet hogy nem jol emlekszem.
több mint 4 éve
Hát neki meg pláne... kéne valaki aki felmegy vele kamu súlyokra. 😊Tudom 😊Most értem oda, hogy megnézzem Lasha Talakhadze világrekordját. Egyrészt, OMG, másrészt még mindig van benne, legalábbis a szakításban, a lökés nagyobb kérdőjel 😊 de legyen ez a legnagyobb baja, hogy én így látom1) edzésen lökött már 270-et 😉 (ezért várja mindenki az 500-at)
Gyurma Pappa
2) a felvétel része a lökésnek teljesen no comment... a kilökésnél már picit izzadt, de a felvétel, az valami hihetetlen...
Igor
A súlyemelő verseny azért nehéz, mert kevés idő van pihenni kísérletek között.
Gyurma Pappa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Dehát nem is írta h az átlag magasság 180 felett lenne.Sehol sincsen 180 centi felett a női átlagmagasság.azért Koreában nem egyszerű összehozni egy röpi csapatot, ott a fél ország 180 centi alatt van 😊Meglepődnék, ha a nők fele 180 centi feletti lenne Koreában...
NB2
Még talán Hollandoknál se.
Igor
Így fejből asszem Namíbia a top, de az is 175 alatt van.
Még a férfiaké sincs sehol 180 felett, vagy valami nagyon kicsi országban maximum.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ebben a lendületben ez nem lehet probléma. Ennek jönni kell, MERT…Van valaki, aki 10 százaléknál több esélyt ad annak, hogy a görögök egy tornán kétszer is győzzenek ellenünk ffi vízilabdában?Én valahogy semennyi esélyt ne látok arra, hogy a görögök elkapjanak minket. Csoportmeccsen is inkább mi csesztük el magunknak, remélem itt hogy már ekkora a tét jobban odatesszük magunkat, és kevesebb lesz a hiba.
nagylaza
kapitnono
Kocsit, házat simán.
több mint 4 éve
Tudom 😊Most értem oda, hogy megnézzem Lasha Talakhadze világrekordját. Egyrészt, OMG, másrészt még mindig van benne, legalábbis a szakításban, a lökés nagyobb kérdőjel 😊 de legyen ez a legnagyobb baja, hogy én így látom1) edzésen lökött már 270-et 😉 (ezért várja mindenki az 500-at)
Gyurma Pappa
2) a felvétel része a lökésnek teljesen no comment... a kilökésnél már picit izzadt, de a felvétel, az valami hihetetlen...
Igor
A súlyemelő verseny azért nehéz, mert kevés idő van pihenni kísérletek között.

több mint 4 éve
Van valaki, aki 10 százaléknál több esélyt ad annak, hogy a görögök egy tornán kétszer is győzzenek ellenünk ffi vízilabdában?A 2013-as VB negyedöntőjében játszottunk velük egy olyan meccset, ami előtt nem sokan adtak nekünk esélyt. A 2000-es évek sikercsapata akkorra vonult vissza nagyjából és egy eléggé fiatal csapat ment ki Barcelonába. a csoportban szenvedtünk, ők meg domináltak. 9-3 lett a vége (és egy VB arany).
nagylaza
Talán most is van a csapaton egy ilyen nyugalom, esélyesség terhe ugyanúgy nincs, mint akkor se volt.
több mint 4 éve
Most értem oda, hogy megnézzem Lasha Talakhadze világrekordját. Egyrészt, OMG, másrészt még mindig van benne, legalábbis a szakításban, a lökés nagyobb kérdőjel 😊 de legyen ez a legnagyobb baja, hogy én így látom1) edzésen lökött már 270-et 😉 (ezért várja mindenki az 500-at)
Gyurma Pappa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Most értem oda, hogy megnézzem Lasha Talakhadze világrekordját. Egyrészt, OMG, másrészt még mindig van benne, legalábbis a szakításban, a lökés nagyobb kérdőjel 😊 de legyen ez a legnagyobb baja, hogy én így látom