Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Fura, hogy a japán ABCben az s ilyen elöl van
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Rágugliztam, azt hittem rosszul hallom, hogy 12 éves a szír. Durva
több mint 3 éve
Kampman
28 528
pár percet láttam belőlbeazt ne mond, hogy te megnéztedérdekes lehetett az a zambiai női focimeccskomolytalan volt
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
azt ne mond, hogy te megnéztedérdekes lehetett az a zambiai női focimeccskomolytalan volt
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Talahadzénak azért nem okozott gondot a zászló, lol.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A név és zászlóhasználat megvonása aztán megállítja a doppingot 😁
több mint 3 éve
Kampman
28 528
afrika és mozambik között xD gondolom madagaszkárra gondoltMinek ez a sok független ország, a harmincas években még sokkal egyszerűbb volt egy olimpiai megnyitó
Sixo
több mint 3 éve
afrika és mozambik között xD gondolom madagaszkárra gondolt
több mint 3 éve
durva ez a csökkentett létszám azértKilobbiztam, hogy ma ne menjünk le a partra, hanem tehénkedjünk itthon, de ez így elég hangulattalan. Mondjuk legalább hamar vége lesz.
mikor bejöttek a brittek nagyot néztem milyen kevesen vannak
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 528
durva ez a csökkentett létszám azértMondták a kommentátorok, hogy különösen csapatsportoknál nagyon necces, ha valaki beteg lesz.
mikor bejöttek a brittek nagyot néztem milyen kevesen vannak
NB2
több mint 3 éve
durva ez a csökkentett létszám azértmikor bejöttek a brittek nagyot néztem milyen kevesen vannak
több mint 3 éve
inkább marsistez most nagyon tapsolkirgiz származású?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Eric Moussambani 😀 Haláli jó figuraaz a tag aki majdnem belefúlt a medencébe, alig ért végig?Rohadt idegesítő, hogy ennyi szánalmas focis referencia van beszúrva... tényleg nem lett volna más mondandó mondjuk El Salvadorról, minthogy megvertük őket egyszer 10:1re...?Egyenlítői-Guinea bevonulásánál majd a sydney-i úszójuk lesz megemlítve, ahogy Rióban is.
Hanni
Kampman
Sixo
Egy szállodai medencében gyakorolt az Olimpiára, ami csak fele akkora medence volt, mint a hivatalos 😀
több mint 3 éve
már mint lenne meglepő, hogy kanada több aranyat szerzett a téli, mint a nyári olimpián? 😀