Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Elrontották a kihangosítàst vagy mi? Euron nézem, alig hallani...Igen, ott nekem is
dande
több mint 4 éve
Elrontották a kihangosítàst vagy mi? Euron nézem, alig hallani...
több mint 4 éve
de írtam, hogy 5 euró egy hónapra, szóval még az olimpiára is megériJa de +7 euróért 11 hónap plusz. Az havi 200 Ft sincs.
NB2
több mint 4 éve
Ez a drónos 3D cucc de menő márNa ez zseni ötlet volt 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
A Keleti Ágnes blokk azért menő volt 😎💪jah én is csak néztem ,az elején azt hittem, hogy minden nemzetnek személyre szabott
Chargers LT
több mint 4 éve
de írtam, hogy 5 euró egy hónapra, szóval még az olimpiára is megéri
több mint 4 éve
Tényleg 12,5 euró az Eurosport player egy évre ? Nem is értem miért nem vettem még meg...Csak annyi? Wow
Toca
Amúgy még a play station is támogatja, a konzol menüben van És player app
több mint 4 éve
Tényleg 12,5 euró az Eurosport player egy évre ? Nem is értem miért nem vettem még meg...
több mint 4 éve
A Keleti Ágnes blokk azért menő volt 😎💪
több mint 4 éve
Mondjuk az se rosszNah az M4 online ad egyszerre 5 eseményt?5 éve még úgy működött, hogy be volt rakva az oldalukra az éppen zajló eseményekhez egy link, aztán mindenki nézhette azt a streamet, amelyiket akarta.
Az jól hangzik, de kíváncsi vagyok lesz - e terheléses támadás?! 😅
Kiindulva egy eb meccsből is, ami kinyírta az oldalt
Chargers LT
Kampman
De ez is bőven jó, gondolom pláne magyar kommentátorral lesz az 5 adás
Csak működjön
több mint 4 éve
Nah az M4 online ad egyszerre 5 eseményt?5 éve még úgy működött, hogy be volt rakva az oldalukra az éppen zajló eseményekhez egy link, aztán mindenki nézhette azt a streamet, amelyiket akarta.
Az jól hangzik, de kíváncsi vagyok lesz - e terheléses támadás?! 😅
Chargers LT
több mint 4 éve
Nah az M4 online ad egyszerre 5 eseményt?Az jól hangzik, de kíváncsi vagyok lesz - e terheléses támadás?! 😅
több mint 4 éve
szegény weah-t lemondatták 😕Szőllősi Gyuri helyesbítette is a közvetítést
Sixo
több mint 4 éve
Ostapenko 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Bár szerintem baromság volt úgy fogalmazni a kommentátornak, hogy "még nincs"az menő lenne, forma1 az olimpiánvalamilyen technikai sport úgyis lesz előbb-utóbb
Sixo
Kampman
Esélytelen, pláne egy egyenlőtlen technikai sportban
több mint 4 éve
én a robot harcot bírnám, amúgy a vitorlázás nem számít annak ?az menő lenne, forma1 az olimpiánvalamilyen technikai sport úgyis lesz előbb-utóbb
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
az menő lenne, forma1 az olimpiánvalamilyen technikai sport úgyis lesz előbb-utóbb
Sixo
több mint 4 éve
én is így voltam a kazah zászlóvivő csajjaltávolról szebb voltki volt a lengyel zászló vivő csaj ?en.wikipedia.org/wiki/Maja_W%C5%82oszczowska
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Mondjuk az is mi, hogy a FINA pár nappal olimpia előtt tisztáz egy hülye szabályt, hogy sportolóknak már haza kell utazni egy olimpiárólSose volt tiszta a FINA
több mint 4 éve
távolról szebb voltki volt a lengyel zászló vivő csaj ?en.wikipedia.org/wiki/Maja_W%C5%82oszczowska
Sixo
Kampman