Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát, ez a Biney nagyon gyenge volt, ezzel érmet nem fog nyerni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Afro csaj gyors koriban...ha ide is betörnek, szép lesz 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Húúú, koreaiak mekkora betlit tolnak a csajoknál
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
shaolinné olimpiai rekord
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Hmm, ezért nem szeretem az 500-at... zárod az ívet, akkor nehéz előzni, pedig Shim gyorsabb volt, de nem volt annyival erősebb..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mínusz egy koreai, hurrá 😊Christie tovább, az is hurrá 😊
több mint 6 éve
Köszönöm szépen!Lehet külsősnek is követni a ligát, látni az állást? Ha igen, kitehetnétek a kiemelt postba a linket. Én nem mertem jelentkezni a játékra mert lóf**t se tudok a mai esélyesekről 😕 De szívesen követném a küzdelmet. Talán mások is.drive.google.com/file/d/1vOPPKyw_k60e0X5DdmAOMhkv5_KIHNka/view
peterk2005
A csapatainkat a draft sorrendjébe raktam. Ez alapján a kígyó draftot végig is tudod követni, a szélsőknél mindig fordul értelemszerűen a sorrend. (Fourcade az első, Fak az utolsó választás)
dawyd728
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amúgy messze nem biztos, hogy Schulting tudott volna előzni, jól ment nagyon Andi.
több mint 6 éve
#bradburying #keszlerforgold
több mint 6 éve
hát ez így jókor jött az esés xD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Na ez fasza Schulting out 😀
több mint 6 éve
bravo keszler 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
😀 Bradbury szelleme.
több mint 6 éve
Ez azzz, szuper....az eséssel csak megetette őket 😀
több mint 6 éve
De szarul rajtolt Kecó...
több mint 6 éve
Baszki 😀 Rögtön megbotlunk
több mint 6 éve
Amúgy nem akartam politikai síkre terelni a dolgokat, csak a londoni olimpián a végén már majdnem lerúgtam a tv-t a sok hülye híradójuktól.Amúgy magam is úgy vagyok, hogy a gyorskori miatt m4 (meg hát ez HD), de amúgy ha lehet ES lesz mindig.
több mint 6 éve
Wow, Edney mit futott...
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
8-an vannak 2 tizeden belül. Szerintem oroszok már csak Repilovban bízhatnak. Egy-egy hiba lesz valószínű, de nem mindenkitől, szerintem a dobogó elszállt Pavlichenkonak.Gleirscher átvette a vezetést Locktól. Jó első futam, lehet végül 5-ben sem lesz. Pavlichenko viszont elszállt.Ha 2 futam lenne oké lenne, de azért itt 4 van, én még nem írnám le Ludwigot, az oroszt, meg Kindlt..
dawyd728
Igor
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Nekem csak 2 van 😕 majd sztem M4 adja streamen, mert addigra szánkó lemegy..az 5 csatornából valahol csak adják!női 3k gyorskori mikor kezd?12-kor, kb biatlonnal egy időben lesz végig... de nem látom hogy ES később adná felvételről.
gabokocka
Igor
NB2
több mint 6 éve
es 3-4-5-ből valahol biztos lesz
több mint 6 éve
az 5 csatornából valahol csak adják!női 3k gyorskori mikor kezd?12-kor, kb biatlonnal egy időben lesz végig... de nem látom hogy ES később adná felvételről.
gabokocka
Igor
több mint 6 éve
A 3 gyorskoris bíróközül az egyik magyar 😊