Olimpia

22 feliratkozó

19 napja
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 471 — The Mathematician
Én csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.
dawyd728
Elvileg a 2. legjobb magyar a tudása szerint, szóval simán beférne az alapján. Az a bajuk a többieknek, hogy nem vett részt a kvótaszerzésben.
Érthető az álláspontjuk, de azért szerintem túlzó a boszorkányüldözés ami Mohamed ellen megy.
eaglesmcnabb
ennél azért komolyabb vád hangzik el, miszerint amíg nem voltak kvóta közelében le se szarta a csapatot és semmilyen közös edzésben-tevékenységben nem vett részt
amit a vele és a nélküle elért csapat eredmények alátámasztanak kicsit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 331 — buhloone mindstate
Sidi leveléről vélemények?
csebi
Péni verziója hihetőbb.

chemicals keep me under control

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 102 — je suis poloska
Én csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.
dawyd728
Elvileg a 2. legjobb magyar a tudása szerint, szóval simán beférne az alapján. Az a bajuk a többieknek, hogy nem vett részt a kvótaszerzésben.
Érthető az álláspontjuk, de azért szerintem túlzó a boszorkányüldözés ami Mohamed ellen megy.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dawyd728
gondolom az a baj hogy nem passzol a csapatba egyénibe meg már nem tud indulni
Negritis
 telex.hu/sport/2021/05/28/tokio-olimpia-noi-torvalogatott-valtozatlan-mohamed-aida-vivoszovetseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
csebi
Nem tudok igazságot tenni.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 645 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Nagyon érdekes sztori és így biztos nem lesz már happy end a vége

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
 m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533

Remélem vívhat a csapatban...
Hatalmas dolog lenne.
gabokocka
hát, ezek alapján lehet hogy hatalmas dolog lenne, de nem biztos hogy örülnék neki

24.hu/sport/2021/05/28/mohamed-aida-vivas-tokio-olimpia-torcsapat/
Negritis
húh bmeg. Aida a tőröző Sidi?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dawyd728
gondolom az a baj hogy nem passzol a csapatba egyénibe meg már nem tud indulni

több mint 4 éve
dawyd728 4 110
több mint 4 éve
 m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533

Hatalmas dolog lenne.
gabokocka
hát, ezek alapján lehet hogy hatalmas dolog lenne, de nem biztos hogy örülnék neki

24.hu/sport/2021/05/28/mohamed-aida-vivas-tokio-olimpia-torcsapat/

több mint 4 éve

Hatalmas dolog lenne.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Negritis
 infostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanban

Az elmúlt olimpiák nem növelték az olimpia rendezésre pályázók számát. Érezhetően csökken mindenhol a bizalom. Ha japánok is egy ilyen lose-lose szituációba kerültek és kb az a kérdés hogy tudnak legkevésbé mínuszosan kijönni belőle, akkor az csak tovább fogja gyarapítani globálisan az ellenzők táborát. Extra nagy kockázat kis haszonért. Nem tudom a megoldást, de kurvára nem jó, h egy olimpiát nem várok. Ha meg is lesz tartva, akkor is egy hangulattalan, a józan észnek ellene menő cringe élmény lesz.
dawyd728
ez ugye speciális körülmény, de ki tudja mikor lesz megint egy speciális körülmény
elég komolyan újra kell majd gondolni ezt az olimpia dolgot és valszeg a NOB-nak is le kell mondania masszív profitról ami eddig mehetett zsebbe különben max faszméregetésből lesz megrendezve
Negritis
Majd az olimpiát is szétdobják több rendező országnak, mint a foci eb-t...

több mint 4 éve
Negritis

Az elmúlt olimpiák nem növelték az olimpia rendezésre pályázók számát. Érezhetően csökken mindenhol a bizalom. Ha japánok is egy ilyen lose-lose szituációba kerültek és kb az a kérdés hogy tudnak legkevésbé mínuszosan kijönni belőle, akkor az csak tovább fogja gyarapítani globálisan az ellenzők táborát. Extra nagy kockázat kis haszonért. Nem tudom a megoldást, de kurvára nem jó, h egy olimpiát nem várok. Ha meg is lesz tartva, akkor is egy hangulattalan, a józan észnek ellene menő cringe élmény lesz.
dawyd728
ez ugye speciális körülmény, de ki tudja mikor lesz megint egy speciális körülmény
elég komolyan újra kell majd gondolni ezt az olimpia dolgot és valszeg a NOB-nak is le kell mondania masszív profitról ami eddig mehetett zsebbe különben max faszméregetésből lesz megrendezve

több mint 4 éve
dawyd728 4 110

Negritis

több mint 4 éve
Fú de alja ez a sportlövő balhé...
FLZOLI
ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
briareos
Futócél!
gdavid
Ez milyen már????

telex.hu/sport/2021/05/14/peni-istvan-sidi-peter-sportloveszet-indiai-vilagkupa-dopping

több mint 4 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
FLZOLI
briareos
Futócél!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
FLZOLI

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
 index.hu/sport/2021/05/07/sulyemeles-olimpia-laurel-hubbard-transznemu-vita/

Hogyan nyerj Olimpiát könnyen rovat
Heisman
Ne legyél kirekesztő, Szerénke meg Semenya is a nők között indult 😀
Mondjuk ők nyertek is...

több mint 4 éve
Kb utolsó lesz sztem

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
 index.hu/sport/2021/05/07/sulyemeles-olimpia-laurel-hubbard-transznemu-vita/

Hogyan nyerj Olimpiát könnyen rovat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dawyd728 4 110
 m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799

😕
gabokocka
Nyugodjék békében. 😕
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
 m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799

😕
gabokocka
RIP 😕

közben

www.origo.hu/sport/egyeni/20210409-szasz-kovacs-emese-vivas-noi-parbajtor.html

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve

😕