NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Demeter sajnos bekapott 2 vereséget sorban. (Szvsz aki ismeri is kicsit hogy ki kicsoda, Bencétől a top10 szép eredmény lenne. Érem esélye sajnos egészen minimális, akárhogy is vív.)

szerk: Marosi 1-1, továbbra is -5-n. Ebből már csoda kellene az egálhoz. 😕 (6 vívás van hátra,és két némettel, 2 franciával és a cseh Svobodával is kell még vívnia.)
peterk2005
Demeter sorra szedi a vereségeket, ez a hülye riporter meg azt mondja belefér...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
Demeter sajnos bekapott 2 vereséget sorban. (Szvsz aki ismeri is kicsit hogy ki kicsoda, Bencétől a top10 szép eredmény lenne. Érem esélye sajnos egészen minimális, akárhogy is vív.)

szerk: Marosi 1-1, továbbra is -5-n. Ebből már csoda kellene az egálhoz. 😕 (6 vívás van hátra,és két némettel, 2 franciával és a cseh Svobodával is kell még vívnia.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..
dawyd728
Demeter most konkrétan negyedik, rém messze az éremtől 😀
gabokocka
Demeter vív legjobban, akinek a 4 közül a legkevesebb esélye volt. Lehet "egyéni csúcsokkal" lesz majd hetedik.
dawyd728
Azért csak a 6. helyen áll az idei világkupa sorozatban, szal ne gerjesszél negatív hullámokat! 😀
empty taxi
Első blikkre meglepett, hogyan tud 6. lenni, amikor pontszerzésre egyáltalán nem tartom esélyesnek.
Aztán UIPM honlapján van 3 ranglista. Egy világranglista, egy világkupa ranglista és egy olimpiai ranglista. Ebből kettőben 10-en kívül van, és csak abban 6., amit te is mondtál. Megnéztem a világkupába 4 verseny számít bele és abból is a 3 legjobb teljesítmény. A világranglistát is meglestem, h ott milyen versenyek számítanak bele. 14 db verseny, amibe beletartoznak a világkupa döntő, a világbajnokság, a kontinens bajnokságok, a világkupák és egyéb versenyek. A világkupa kisebb súllyal esik latba, mint a vb, eb, vagy akár a világkupa döntő etc. Ezek után azt is megnéztem, h a világranglistán előtte lévők közül hányan voltak azon a kecskeméti világkupa versenyen, ahol rengeteg pontot gyűjtött egy 3. hellyel. Ez alapján a világranglistán előtte lévő 13-ból csak 5-en voltak itt.

Nagyon szép eredmény lenne, ha top10-be kerülne. Az éremre továbbra se tartom esélyesnek. Szerezzen akár 25 győzelmet vívásban.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
mivel csesztetve is voltak, azért illik dicsérni is őket...
azért az m4sport oldala szép fejlődésen ment keresztül az olimpia alatt, csak ilyenkor kérdem miért nem lehetett már az elején így csinálni?????
NB2
mert ha már az elején jó lett volna, akkor nem tudott volna fejlődni 😛

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 577 — Poloska confirmed
Egész jó lesz az M4 online stream oldala.... mire vége az olimpiának : D
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
mivel csesztetve is voltak, azért illik dicsérni is őket...
azért az m4sport oldala szép fejlődésen ment keresztül az olimpia alatt, csak ilyenkor kérdem miért nem lehetett már az elején így csinálni?????
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 363 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Úgy utálom amikor a riporterek majd 4 év múlva még bla bla bla.... mindent megmagyaráznak

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 034 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyi
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 363 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pasi ellen nehéz

Draft

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 034 — Így remélem megfelelek nektek.....
most kapcsolódtam be, ez a női birkózás mire megy?
braxa88
Azért hogy majd a bronzért küzdhessen
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
braxa88
A nyertes bronzért birkózhat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
több mint 9 éve
Mintha mi sem történt volna

Draft

több mint 9 éve
Gyerünk Zsanett

Draft

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Közben Marosi is javított, most 5-10. Az angol párost 4-0-ra hozták. Gyerünk fiúk!
peterk2005
Már 7-10! Nagyon fontos lenne, ha pozitívra tudná menteni.
több mint 9 éve
Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..
dawyd728
gabokocka
Demeter vív legjobban, akinek a 4 közül a legkevesebb esélye volt. Lehet "egyéni csúcsokkal" lesz majd hetedik.
dawyd728
Azért csak a 6. helyen áll az idei világkupa sorozatban, szal ne gerjesszél negatív hullámokat! 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
Még lehet belőle valami, ha egál körülre kihozná Ádám, nem lenne rossz.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
dawyd728
gabokocka
A VB-n úgy lett 12., hogy 21-12-t vívott. Neki ez erős száma, de úszás, futás nem igazán. Ha Marosi állna úgy, mint Demeter, sokkal jobbak lennének az esélyeink...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
dawyd728
gabokocka
több mint 9 éve
Közben Marosi is javított, most 5-10. Az angol párost 4-0-ra hozták. Gyerünk fiúk!

több mint 9 éve
dawyd728
gabokocka
Nála az úszás a necces, ha ott nem esik nagyon vissza, akkor bőven lehet reménykedni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 503 — Keep pounding
dawyd728

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
több mint 9 éve
Marosi egyelőre borzasztóan vív, 3-11-re áll, Demeter ha jól számolom 7-5-re, az nem rossz.
peterk2005
Már 10-5 Demeternél.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Marosi egyelőre borzasztóan vív, 3-11-re áll, Demeter ha jól számolom 7-5-re, az nem rossz.