NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
151
11
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy jó hír és egy egyenlőbbnél egyenlőbbek, ha rólunk lett volna szó rá se néznek a dologra:Gyurta Dániel a NOB sportolói bizottságában
Beválasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságába Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszót. A londoni játékokon 200 méteres mellúszásban aranyérmes sportoló mellett Britta Heidemann német vívó, Szeug Min Rju dél-koreai asztaliteniszező, valamint Jelena Iszinbajeva orosz rúdugró került még be a testületbe.
A NOB honlapján olvasható közlemény szerint az olimpián részt vevő versenyzők által beválasztott tagok megbízatása nyolc évre szól. Gyurtáékat a riói játékok vasárnapi záróünnepségén mutatják be hivatalosan.
20:10
Új esélyt kapott az amerikai váltó
Újra lefuthatja a távot a címvédő amerikai 4x100 méteres női váltó, mely az előfutamban elváltotta magát. Az amerikaiak óvtak ugyanis, mondván, Allyson Felixet kibillentette egyensúlyából brazil vetélytársa, Kauiza Venancioezért nem tudta Felix továbbadni a váltóbotot és English Gardnernek.
A versenybírók döntése értelmében a címvédő váltó egymaga újrafuthatja a számot, és ha jobb időt ér el, mint a legrosszabb döntőbe jutott csapat, akkor helyettük részt vehet a péntek esti fináléban. Kína 42.70 másodperces idejét kell túlszárnyalniuk az amerikaiaknak.
több mint 9 éve
Ez úgy a montenegróiak ellen is eszükbe juthatott volna.... "A kapitányért is nyertek a pólósaink"........Gyerünk Zsani, hajrá a bronzért!
több mint 9 éve
igen, volt róla szóEgész jó volt ez az USA-Szerbia röplabda meccs. Soha nem néztem ezt a sportot pedig nem rossz. 😊Nem néztem a meccset, de volt róla szó, h Karch Kiraly az edzőjük? Korábbi amerikai meccsen nem sikerült a kommentátornak felkészülni belőle. Akkor csak az amerikai edzőként szólította.
Am Rachael Adams-t mindig lehozta az amerikai kapitány ha nyitni kellett utolsó szett 13-13-nál nem tudom miért hagyta fenn... El is rontotta a nyitást, amivel meg elment a meccs.
Jughead
dawyd728

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Egész jó volt ez az USA-Szerbia röplabda meccs. Soha nem néztem ezt a sportot pedig nem rossz. 😊Nem néztem a meccset, de volt róla szó, h Karch Kiraly az edzőjük? Korábbi amerikai meccsen nem sikerült a kommentátornak felkészülni belőle. Akkor csak az amerikai edzőként szólította.
Am Rachael Adams-t mindig lehozta az amerikai kapitány ha nyitni kellett utolsó szett 13-13-nál nem tudom miért hagyta fenn... El is rontotta a nyitást, amivel meg elment a meccs.
Jughead
több mint 9 éve
nem pont az, hogy éremért játsszunk, hanem hogy legalább itt legyenek. Tudomásom szerint hosszú idő után ez az első olimpia hogy egyik kézis csapatunk sincsen itt.Nem tudom, hogy lenne-e rá keret, mármint, hogy egyéni és csapatsportokban is jók legyünk. Kelet-Európában senkinek nem megy egyszerre a kettő, talán csak az oroszoknak, de ők azért más szinten vannak. Persze ilyenkor sokan irigykedhetnek az szerbekre/horvátokra, de ők meg egyéni sportokban nincsenek sehol. A szerbeknek van összesen 4 érmük, abból 1 arany. Az első másfél héten nem volt érmük se. A horvátok mondjuk most jók egyéniben, de csapatban már nekik is csak a vízilabda maradt.szerbeknek kemény napjuk van 6-kor röpi, 8-kor kosár, fél10-kor vízilabda elődöntőCsapat sportokban kellene nekünk is javulnunk. A mostani olimpia már jól sikerül, az biztos, de nagyon hiányzik, hogy a vízilabdán kívül nincsenek csapataink 😕 Minimum valamelyik kézi csapat, de jó lenne egyszer-egyszer röpi, esetleg kosár is. Emiatt is uncsi kicsit a második hét...
holnap meg a kosaras fiuk is játszanak
NB2
peterk2005
Kampman

több mint 9 éve
vazze Goool összefoglaló, ezt nem hiszem el!!!azt hittem átmennek a női kosárra
több mint 9 éve
Egész jó volt ez az USA-Szerbia röplabda meccs. Soha nem néztem ezt a sportot pedig nem rossz. 😊 Am Rachael Adams-t mindig lehozta az amerikai kapitány ha nyitni kellett utolsó szett 13-13-nál nem tudom miért hagyta fenn... El is rontotta a nyitást, amivel meg elment a meccs.
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
mekkora végjáték és nyertek a szerbek!!!milyen 5. szett, atyaég
NB2
több mint 9 éve
mekkora végjáték és nyertek a szerbek!!!
több mint 9 éve
ez még azt hiszem kedden volt:www.origo.hu/olimpia-2016/atletika/20160818-az-ugandai-araptany-elcsuszott-3000-akadalyon.html
nagyon fájhatott neki
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy lenne-e rá keret, mármint, hogy egyéni és csapatsportokban is jók legyünk. Kelet-Európában senkinek nem megy egyszerre a kettő, talán csak az oroszoknak, de ők azért más szinten vannak. Persze ilyenkor sokan irigykedhetnek az szerbekre/horvátokra, de ők meg egyéni sportokban nincsenek sehol. A szerbeknek van összesen 4 érmük, abból 1 arany. Az első másfél héten nem volt érmük se. A horvátok mondjuk most jók egyéniben, de csapatban már nekik is csak a vízilabda maradt.szerbeknek kemény napjuk van 6-kor röpi, 8-kor kosár, fél10-kor vízilabda elődöntőCsapat sportokban kellene nekünk is javulnunk. A mostani olimpia már jól sikerül, az biztos, de nagyon hiányzik, hogy a vízilabdán kívül nincsenek csapataink 😕 Minimum valamelyik kézi csapat, de jó lenne egyszer-egyszer röpi, esetleg kosár is. Emiatt is uncsi kicsit a második hét...
NB2
peterk2005
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Japán arany, dán ezüst női párosban. Rohadt nagy meccs volt, nagyot játszottak a lányok. 3. szett 16-19-ről fordítva nyertek 21-19-re.(a bíró itt is kritikán aluli volt)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Mi van a "látványsportjainkkal"?szerbeknek kemény napjuk van 6-kor röpi, 8-kor kosár, fél10-kor vízilabda elődöntőCsapat sportokban kellene nekünk is javulnunk. A mostani olimpia már jól sikerül, az biztos, de nagyon hiányzik, hogy a vízilabdán kívül nincsenek csapataink 😕 Minimum valamelyik kézi csapat, de jó lenne egyszer-egyszer röpi, esetleg kosár is. Emiatt is uncsi kicsit a második hét...
NB2
peterk2005
Még nem érett be a finanszírozás?
Jah! Jégkorong most nincs...
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
SportsCenter @SportsCenter 7m7 minutes agoUPDATE: Ryan Lochte's teammates told police that robbery story had been fabricated by Lochte.
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
mondjuk így, hogy nem látjuk a magyarokat szerintem semmi értelme mutatni az öttusát😕
több mint 9 éve
szerbeknek kemény napjuk van 6-kor röpi, 8-kor kosár, fél10-kor vízilabda elődöntőCsapat sportokban kellene nekünk is javulnunk. A mostani olimpia már jól sikerül, az biztos, de nagyon hiányzik, hogy a vízilabdán kívül nincsenek csapataink 😕 Minimum valamelyik kézi csapat, de jó lenne egyszer-egyszer röpi, esetleg kosár is. Emiatt is uncsi kicsit a második hét...
NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hát a horvátok simán hozták a montenegroiak ellen ezt a meccset12-8, ezért fájó az a monti bukta, nem voltak ők olyan erősek!
diverdoc
több mint 9 éve
Hát a horvátok simán hozták a montenegroiak ellen ezt a meccset

több mint 9 éve
szerbeknek kemény napjuk van 6-kor röpi, 8-kor kosár, fél10-kor vízilabda elődöntőholnap meg a kosaras fiuk is játszanak
több mint 9 éve
Közben az indiai lány (Pusarla, ő nyerte Sárosi Laura csoportját), megverte a favoritomat, a japán kiscsajt! Spanyol indiai döntő női egyéniben.

több mint 9 éve
en.wikipedia.org/wiki/2016_World_Modern_Pentathlon_Championships_%E2%80%93_Women%27s_individual_and_teamKovács Saciból még lehet érmes?A mezőny nagy része egál körül vív, plusz-mínusz néhány találat, szóval pontban nem nagy a lemaradás, kivéve ahhoz a néhány nagyon jó vívóhoz képest, de azok között nem mindenki jó úszásban, futásban, stb. Szóval nagyon sokat lehhet még fel is és le is mozogni. De sajnos van annyira kiegyensúlyozott a mezőny, hogy legyen néhány olyan akinek kijön a lépés vívásban, jól is úszik, és nem fogja ellovagolni ill. elfutni/ellőni magát. Őket kéne befogni a dobogóhoz, szóval nagy bravúr, és pár fejreállás is kéne sajnos. 😕
csi77
peterk2005
A VB-n Kovács 5 találattal jobb volt mint a francia, most 4-gyel rosszabb.
És valóban, sokan vannak előtte.
Persze ott van a lovaglás.. de nagyon sok fejreállás kell itt már bármihez.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
brit bunda😊
több mint 9 éve
Kovács Saciból még lehet érmes?A mezőny nagy része egál körül vív, plusz-mínusz néhány találat, szóval pontban nem nagy a lemaradás, kivéve ahhoz a néhány nagyon jó vívóhoz képest, de azok között nem mindenki jó úszásban, futásban, stb. Szóval nagyon sokat lehhet még fel is és le is mozogni. De sajnos van annyira kiegyensúlyozott a mezőny, hogy legyen néhány olyan akinek kijön a lépés vívásban, jól is úszik, és nem fogja ellovagolni ill. elfutni/ellőni magát. Őket kéne befogni a dobogóhoz, szóval nagy bravúr, és pár fejreállás is kéne sajnos. 😕
csi77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)