Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Ennyi
több mint 8 éve
Pasi ellen nehéz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
most kapcsolódtam be, ez a női birkózás mire megy?Azért hogy majd a bronzért küzdhessen
braxa88
több mint 8 éve
most kapcsolódtam be, ez a női birkózás mire megy?A nyertes bronzért birkózhat.
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
most kapcsolódtam be, ez a női birkózás mire megy?
több mint 8 éve
Mintha mi sem történt volna
Draft
több mint 8 éve
Gyerünk Zsanett
Draft
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Közben Marosi is javított, most 5-10. Az angol párost 4-0-ra hozták. Gyerünk fiúk!Már 7-10! Nagyon fontos lenne, ha pozitívra tudná menteni.
peterk2005
több mint 8 éve
Azért csak a 6. helyen áll az idei világkupa sorozatban, szal ne gerjesszél negatív hullámokat! 😀Demeter vív legjobban, akinek a 4 közül a legkevesebb esélye volt. Lehet "egyéni csúcsokkal" lesz majd hetedik.Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..Demeter most konkrétan negyedik, rém messze az éremtől 😀
dawyd728
gabokocka
dawyd728
Madden hates me.
több mint 8 éve
Még lehet belőle valami, ha egál körülre kihozná Ádám, nem lenne rossz.
több mint 8 éve
A VB-n úgy lett 12., hogy 21-12-t vívott. Neki ez erős száma, de úszás, futás nem igazán. Ha Marosi állna úgy, mint Demeter, sokkal jobbak lennének az esélyeink...Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..Demeter most konkrétan negyedik, rém messze az éremtől 😀
dawyd728
gabokocka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Demeter vív legjobban, akinek a 4 közül a legkevesebb esélye volt. Lehet "egyéni csúcsokkal" lesz majd hetedik.Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..Demeter most konkrétan negyedik, rém messze az éremtől 😀
dawyd728
gabokocka
több mint 8 éve
Közben Marosi is javított, most 5-10. Az angol párost 4-0-ra hozták. Gyerünk fiúk!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nála az úszás a necces, ha ott nem esik nagyon vissza, akkor bőven lehet reménykedni.Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..Demeter most konkrétan negyedik, rém messze az éremtől 😀
dawyd728
gabokocka
Madden hates me.
több mint 8 éve
Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..Demeter most konkrétan negyedik, rém messze az éremtől 😀
dawyd728
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Nem tudom hogyan lesz így meg az általam remélt 1 érem az öttusázóinktól. Ez eddig számomra az olimpia egyik legnagyobb magyar csalódásának néz ki, persze még nagyon az elején vagyunk..
több mint 8 éve
Marosi egyelőre borzasztóan vív, 3-11-re áll, Demeter ha jól számolom 7-5-re, az nem rossz.Már 10-5 Demeternél.
peterk2005
Madden hates me.
több mint 8 éve
Marosi egyelőre borzasztóan vív, 3-11-re áll, Demeter ha jól számolom 7-5-re, az nem rossz.
több mint 8 éve
Egy jó hír és egy egyenlőbbnél egyenlőbbek, ha rólunk lett volna szó rá se néznek a dologra:Gyurta Dániel a NOB sportolói bizottságában
Beválasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságába Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszót. A londoni játékokon 200 méteres mellúszásban aranyérmes sportoló mellett Britta Heidemann német vívó, Szeug Min Rju dél-koreai asztaliteniszező, valamint Jelena Iszinbajeva orosz rúdugró került még be a testületbe.
A NOB honlapján olvasható közlemény szerint az olimpián részt vevő versenyzők által beválasztott tagok megbízatása nyolc évre szól. Gyurtáékat a riói játékok vasárnapi záróünnepségén mutatják be hivatalosan.
20:10
Új esélyt kapott az amerikai váltó
Újra lefuthatja a távot a címvédő amerikai 4x100 méteres női váltó, mely az előfutamban elváltotta magát. Az amerikaiak óvtak ugyanis, mondván, Allyson Felixet kibillentette egyensúlyából brazil vetélytársa, Kauiza Venancioezért nem tudta Felix továbbadni a váltóbotot és English Gardnernek.
A versenybírók döntése értelmében a címvédő váltó egymaga újrafuthatja a számot, és ha jobb időt ér el, mint a legrosszabb döntőbe jutott csapat, akkor helyettük részt vehet a péntek esti fináléban. Kína 42.70 másodperces idejét kell túlszárnyalniuk az amerikaiaknak.
több mint 8 éve
Ez úgy a montenegróiak ellen is eszükbe juthatott volna.... "A kapitányért is nyertek a pólósaink"........Gyerünk Zsani, hajrá a bronzért!
több mint 8 éve
igen, volt róla szóEgész jó volt ez az USA-Szerbia röplabda meccs. Soha nem néztem ezt a sportot pedig nem rossz. 😊Nem néztem a meccset, de volt róla szó, h Karch Kiraly az edzőjük? Korábbi amerikai meccsen nem sikerült a kommentátornak felkészülni belőle. Akkor csak az amerikai edzőként szólította.
Am Rachael Adams-t mindig lehozta az amerikai kapitány ha nyitni kellett utolsó szett 13-13-nál nem tudom miért hagyta fenn... El is rontotta a nyitást, amivel meg elment a meccs.
Jughead
dawyd728
Madden hates me.
több mint 8 éve
dawyd728
3 852
Egész jó volt ez az USA-Szerbia röplabda meccs. Soha nem néztem ezt a sportot pedig nem rossz. 😊Nem néztem a meccset, de volt róla szó, h Karch Kiraly az edzőjük? Korábbi amerikai meccsen nem sikerült a kommentátornak felkészülni belőle. Akkor csak az amerikai edzőként szólította.
Am Rachael Adams-t mindig lehozta az amerikai kapitány ha nyitni kellett utolsó szett 13-13-nál nem tudom miért hagyta fenn... El is rontotta a nyitást, amivel meg elment a meccs.
Jughead
több mint 8 éve
nem pont az, hogy éremért játsszunk, hanem hogy legalább itt legyenek. Tudomásom szerint hosszú idő után ez az első olimpia hogy egyik kézis csapatunk sincsen itt.Nem tudom, hogy lenne-e rá keret, mármint, hogy egyéni és csapatsportokban is jók legyünk. Kelet-Európában senkinek nem megy egyszerre a kettő, talán csak az oroszoknak, de ők azért más szinten vannak. Persze ilyenkor sokan irigykedhetnek az szerbekre/horvátokra, de ők meg egyéni sportokban nincsenek sehol. A szerbeknek van összesen 4 érmük, abból 1 arany. Az első másfél héten nem volt érmük se. A horvátok mondjuk most jók egyéniben, de csapatban már nekik is csak a vízilabda maradt.szerbeknek kemény napjuk van 6-kor röpi, 8-kor kosár, fél10-kor vízilabda elődöntőCsapat sportokban kellene nekünk is javulnunk. A mostani olimpia már jól sikerül, az biztos, de nagyon hiányzik, hogy a vízilabdán kívül nincsenek csapataink 😕 Minimum valamelyik kézi csapat, de jó lenne egyszer-egyszer röpi, esetleg kosár is. Emiatt is uncsi kicsit a második hét...
holnap meg a kosaras fiuk is játszanak
NB2
peterk2005
Kampman
több mint 8 éve
vazze Goool összefoglaló, ezt nem hiszem el!!!azt hittem átmennek a női kosárra