Olimpia

22 feliratkozó

18 napja
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Shiffrin nem indul lesiklásban.
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Összesen: 84 pontot várok még.
somoskovig
Ez megint tul optimista, kb mindenkinek ermet tulajdonitasz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Kalla és Hellner is bekerült a sprintváltóba, nyami 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 124 — Chiefs GM
Nekem az alábbi van még vissza:

Goggia/Mowinckel/Worley - lesiklásban első kettő közül egy érmet szeretnék, legyen ezüst, 6 pont, kombinációban nem tudom, mennek-e, de egyik se lenne esélyes, csapatban viszont még valami leeshet, 6 pont
Diggins - női csapatsprintben egy érem, 4 pont
Bergsma (USA), Takagi (JAP) - Női gyorskorcsolya váltó Japán ezüst, USA 4. lesz szerintem, 6 pont (bár a japók odaverhetnének a hollandoknak), tömegrajtosban Takagi elcsíphet egy érmet, 4 pont
Svendsen-Boe-Boe: nyerjék meg a nyomorult férfi váltót, 30 pont
Frentzel: váltóarany, 10 pont
Schmid, Graabak: váltóbronz, 4 pont x 2
Weber: négyesbobban egy érem, 6 pont
Kleveland: big air érem, 4 pont
Bergsma (NED): nem tudom, miért nem indították csapat üldözésesben, nem hinném hogy lesz csere, tömegrajtosban nem fog odaérni

Összesen: 84 pontot várok még. Ha véletlenül a norvég északi összetett váltó nyerne a németek előtt, akkor az plusz 8 pont. 😊 Valahol 200 körül lesz a zárás, azt nem tudom, hogy ez mire lesz elég. Persze ha mondjuk a norvég férfi biatlonváltó nem nyer, akkor megette a fene az egészet.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Kiszámoltam hogy nem leszek 1. és nem leszek utolsó sem, valszeg a 4-5. helyért fogok menni, de ebben a mezőnyben ez nem rossz.
nyilvánvaló taktikai hibákat vétettem a draftnál, majd Pekingben okosabb leszek, és kevésbé elfogult :d

Norvégoknál mi indokolja, hogy sundby megy Krüger helyett csapatsprintben?

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ezeket tartogassuk az NFL eredménykövetőkre😊
több mint 8 éve
Amúgy a norvégok, ha elvesztik az éremtáblázatot, azt az északi összetettesek és a biatlonisták nyakába varrhatják.
dawyd728
Ebből van nálam 3+2... 😊
somoskovig
 www.youtube.com/watch?v=HiRFGTZY8Ls

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 124 — Chiefs GM
Amúgy a norvégok, ha elvesztik az éremtáblázatot, azt az északi összetettesek és a biatlonisták nyakába varrhatják.
dawyd728
Ebből van nálam 3+2... 😊

több mint 8 éve
Még Igor is megelőzött
dawyd728
Mintha ez akkora lehetetlen dolog lenne... 😕 mivel harmadik leszek gabo es ??? mogott, ez bizony 4 emberrel meg fog tortenni 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 663 — Panthers fan
A finnek elaludtak, Korea ütött két gólt gyorsan.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Na így 4 nap leforgása alatt élről sikerült utolsó előtti helyre visszaesni. Még Igor is megelőzött 19 emberrel.. Valami nagyot kell virítania az embereimnek, különben én is csinálok egy peiffert. 😕
több mint 8 éve
Igor
Klaebo a csapatsprintben, ott nyugodtan fogadhatsz az olaszokra és akkor hátradőlök, és kerüld a ruszki hokisokat és akkor se lesz gond

több mint 8 éve
Kocsog nemetek, minden fogadasomat elcseszik.. 😕
Igor
köcsög fogadásaid az összes emberemet elcseszik 😀
eaglesmcnabb
Milyen embered van meg hatra?

több mint 8 éve
Igor
köcsög fogadásaid az összes emberemet elcseszik 😀

a csapatom szerzett ma 3 ezüstöt, mindhárom futamban Rajna embere nyert 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 8 éve

több mint 8 éve
dawyd728 4 110
több mint 8 éve
fritz alázás
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Papírforma..
több mint 8 éve
erre megbotlik, jólvan mostmár hajrá Riessle

több mint 8 éve
Watabe lehet 5-ben sem lesz így.
dawyd728
szerintem most jól taktikázott, ha nem hagyja a sprintre, lehet lesz esélye egy éremre az emelkedő miatt
eaglesmcnabb
Éppen sprintre hagyja. 😀 Beenged embereket a meccsbe.
dawyd728
egyedül nem bírta volna, ha a dombot meghúzza szerintem nem lesz 6 ember a sprintre, de persze benne van hogy piros tartományban megy már msot is, de alapesetben nem sokkal szarabb futó mint pl. frenzel

több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Mondjuk az sem csúnya, ha ő lesz az északi összetett Cseh Lacija. Nagy teljesítmény ez is.
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
dawyd728
szerintem most jól taktikázott, ha nem hagyja a sprintre, lehet lesz esélye egy éremre az emelkedő miatt
eaglesmcnabb
Éppen sprintre hagyja. 😀 Beenged embereket a meccsbe.
több mint 8 éve
dawyd728

több mint 8 éve
dawyd728 4 110
több mint 8 éve
minden számítás szerint ezt Rießlének hoznia kéne, gyerünk Watabe!!