Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 577 — Poloska confirmed
Amugy ez a szervezés is milyen gagyi, tegnapig öt monitor kevés lett volna az eseményeket követni, ma meg ha nincs magyar birko illetve minöségi kézilabda, konkrétan nincs mit nézni...
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 220
Másik topikban írtam, de ide is beteszem. Nem csak erkölcsi kár érte szegény Viktort hanem anyagi is:  businessandcafe.blog.hu/2016/08/06/mekkora_biznisz_ermet_nyerni_az_olimpian
NB2
az 1992-es olimpián a judós Hajtós Bertalantól csalták el az aranyérmet, de az olimpia után győztesnek járó pénzjutalmat kapott, mert a teljesítménye alapján aranyat érdemelt volna. jó lenne, ha Lőrincz Viktor esetében is hasonló lenne, és megkapná azt a pénzt, ami egy bronzérmesnek jár, mert ő mindent megtett érte.

buhloone mindstate

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 596 — a new hope (again)
Bor Barna, Bácsi, Lőrincz...mindenki döntsön vérnérséklete szerint, hogy, hogy kaptak ki...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 360 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tény hogy a zsűriasztalnál is csak tök és pinavakarók ülnek

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Kötöttfogású birkózás helyett inkább legyen 6 egyéni és 6 csapat vívó szám, meg akár vegyes csapatok is. 100x több értelme van annak. Magyar döntőkön kívül megnéztem még 4-5-t és szórakoztatott. A birkózásban meg pont a végjátékot nem érdemes nézni, egyszerűen semmi látvány, max az első körökben.
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 336 — SB 50 Champion @ Grund
Én azt mondom, hogy minden olyan küzdősport, amelyikben a bíró valamire önkényesen pontot adhat (nem a "megad vagy nem-ad-meg kontextusban, hanem a semmiből), az a sportolók kezéből kiveszi a biztos döntés lehetőségét és ezzel bundára/csalásra/részlehajlásra ad lehetőséget, ami nagy hiba és nem mellesleg undorító is, pont olyan sportágaknál, ahol két ember küzdelme kéne, hogy a lényeg legyen...

Amerikai fociban se dönthet egyszercsak úgy a zebra, hogy valamelyik csapatnak ad 1 pontot csak úgy, azért meg kell dolgozni minden esetben, max dönthet rosszul, hogy megad-e egy pontot vagy nem, esetleg helyzetbe juttathat egy csapatot, de az már teljesen más tészta...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 193
Szekeres Pétert ahogy megdicsértem vívásnál most ugyanúgy el kell marasztalnom pályakerékpárban. Látszik rajta hogy elolvasta a szabályokat plusz van nála egy (sok esetben nem releváns) eredménylista a versenyzőkről, oszt ennyi.
empty taxi
Mikor felolvasta, hogy a sprinter Viviani hanyadik lett a Grand Tourokon fogtam a fejemet...

Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Másik topikban írtam, de ide is beteszem. Nem csak erkölcsi kár érte szegény Viktort hanem anyagi is:  businessandcafe.blog.hu/2016/08/06/mekkora_biznisz_ermet_nyerni_az_olimpian

Szerkesztette: NB2
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Szekeres Pétert ahogy megdicsértem vívásnál most ugyanúgy el kell marasztalnom pályakerékpárban. Látszik rajta hogy elolvasta a szabályokat plusz van nála egy (sok esetben nem releváns) eredménylista a versenyzőkről, oszt ennyi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 193
Előbb írtam ha egál akkor az nyerjen aki akcióból több pontot szerez... Mondjuk akkor meg szétintik a meccset...
ThundersNFL
Ennyi amúgy. Beszarás, és egyben szégyen a sportra nézve, hogy a mai szabályok szerint az is nyerhet, aki nem szerez akcióból pontot egy olyannal szemben, aki igen.

Kb mintha vívásban kikapnál azért mert nem támadsz mikor neked van több tusod...
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 673 — Salus populi suprema lex esto
Nagyon ki van bukva szegény Lőrincz Viktor.
danyly
Nem véletlenül...
Szar ez a sport
Bruce
Nem xar, csak a részrehajló kecskebaszó bírókat kell elzavarni a picsába
ThundersNFL
De, amíg egy sportág szabályzata olyan, hogy egy ilyen bíró eldönthesse a meccset a sportolók feje felett, addig az a sportág szar...
StormST
Pontosan!
Sajnos faszfej bírók mindig lesznek és ha ilyen hatalom van a kezében, hogy ő dönti el, akkor minek megrendezni a sporteseményt. Régen nem arról szól a birkózás, hogy ki az erősebb. Pedig amikor kisgyerekként birkózol egy másikkal, akkor azt akarjátok eldönteni, hogy melyikőtök az erősebb, ügyesebb. Itt most Lőrincz Viktor volt a jobb, de mégis ő lett a vesztes.Kiölték ebből a sportból azt amiről szólnia kellene. Ezt fogalmaztam meg egy szóval korábban: szar
több mint 9 éve
danyly
Nem véletlenül...
Szar ez a sport
Bruce
ThundersNFL
De, amíg egy sportág szabályzata olyan, hogy egy ilyen bíró eldönthesse a meccset a sportolók feje felett, addig az a sportág szar...
StormST
Előbb írtam ha egál akkor az nyerjen aki akcióból több pontot szerez... Mondjuk akkor meg szétintik a meccset...
ThundersNFL
Akkor már nem lenne szar sportág, ha nem lehetne intéssel veszíteni, de most az, szerintem...

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
2024 BP sportágak: fogathajtás, ostorcsattogtatás, slambuc főzés, lovas íjászat.....
zemanla
Elsőben és az utolsóban jók lennének a magyarok. 😊

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
2024 BP sportágak: fogathajtás, ostorcsattogtatás, slambuc főzés, lovas íjászat.....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 360 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
danyly
Nem véletlenül...
Szar ez a sport
Bruce
ThundersNFL
StormST

Draft

több mint 9 éve
danyly
Nem véletlenül...
Szar ez a sport
Bruce
ThundersNFL

több mint 9 éve
Amúgy 2 perccel a vége előtt, amikor a németet intette és 3-2 lett, akkor Viktor miért nem akart lent paterből birkózni?
dawyd728
Mert csak intet de nem ítélt partert
ThundersNFL
Én nem értek a sporthoz, én csak azt hallottam, h Mohay szerint Viktor választotta az állásból birkózást. Ez már nekem akkor is furcsa volt. Ezért kérdezem, aki nálam többet konyít ehhez a sporthoz, az mit gondol erről.
Vagy ha vki nem akar lentről birkózni, akkor kap 1 pontot, az esetleges parterből szerezhető 2-4 vagy még több helyett?
dawyd728
Úgy gondolta, hogy ott erősebb lehet, és tud jó akciót indítani. Mert nem érezte olyan erőben a németet(?). De az is lehet ez egy rossz döntés volt tőle abban a pillanatban.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ha egyenlő akkor ne az intés döntsön hanem az aki akcióból szerezte a pontját...

Draft

több mint 9 éve
danyly
Nem véletlenül...
Szar ez a sport
Bruce

Draft

több mint 9 éve
Szujót nem lehetne lelőni annyira hülye hogy már fáj

Draft

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Amúgy 2 perccel a vége előtt, amikor a németet intette és 3-2 lett, akkor Viktor miért nem akart lent paterből birkózni?
dawyd728
ThundersNFL
Én nem értek a sporthoz, én csak azt hallottam, h Mohay szerint Viktor választotta az állásból birkózást. Ez már nekem akkor is furcsa volt. Ezért kérdezem, aki nálam többet konyít ehhez a sporthoz, az mit gondol erről.
Vagy ha vki nem akar lentről birkózni, akkor kap 1 pontot, az esetleges parterből szerezhető 2-4 vagy még több helyett?
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 673 — Salus populi suprema lex esto
danyly
Nem véletlenül...
Szar ez a sport
több mint 9 éve

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 992 — WHO DAT!!!!
dawyd728
ThundersNFL
Viktorkérte, hogy fentről folytassák, szerintem érezte, hogy fáradtan nem lenne esélye megforgatni.

több mint 9 éve
Megint ugyanaz jut eszembe, ha tudjuk, hogy ilyeneken múlik, akkor miért nem csinálunk az elején többet?

A német lathatóan gyengébb volt, kb. fél órája meccselt, erre az egész első menetet elalibizzük.

Faszom ebbe.
zinedine5
Pont ugyanannyit tette az elején a magyar, mint a német, csak a kirgiz szerint a mi ugyannyink kevesebbet ér, mint az ő ugyanannyijuk.

Bár azt is látni kell, hogy a 2 pontot nem a kirgiz adta, hanem oldalról az öreg, érdekes, hogy csak ő látta szabálytalannak a 3-ból a magyart, de utána még vissza tudott jönni a magyar srác, a második pofon lett sok...
StormST
Nem mentem fel a bírot, csak érthetetlen volt ez a szar taktika, hogy a fáradtabb, gyengébb birkozót meccsben hagytuk. Meg kellett volna baszni az elején és kész.
zinedine5
Nem gondolom, hogy ez lett volna a taktika, próbálkozott a magyar srác, de a német bontott mindent, csak arra figyelt, hogy ne tudja megfogni a magyar, nem akart ő támadni, de a bíró valamiért ezt nem akarta így látni...