NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Én biztos ököllel jól orrbavágtam volna a kirgiz suttyót! Igaz örökös eltiltást kapnék,de élete végéig emlékezne rá, hogy ne legyen részlehajló
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Az lehet hogy jót tenne valóban.Én se erőltetném, hogy maradjanak bent, a jelenlegi szabályokkal szerintem repüljön az összes, de ha mindenképp erőltetni akarják őket, akkor szerintem egy ilyen szervezés jót tehetne, a sportolóknak és a nézőknek is...Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...Szerintem meg kár erőltetni ezt a két sportot, vagy pedig változtassanak a szabályokon. Olyasmire gondolok mint a szkander vagy a szumó. Nincs intés, nincs mellébeszélés, a jobb nyer vagy esetleg a szerencsésebb, de ez utóbbi benne van a pakliban.
StormST
Bruce
StormST
Arra leszek kíváncsi, hogy a taekwondo milyen lesz most, mert nem emlékszem már, hogy amikor utoljára néztem milyen is volt.
Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊
több mint 8 éve
Ugyan már, eddig is volt X nap dzsúdó, Y nap bírkózás. Nem kéne őket keverni, nem azt írtam, csak sportáganként nem 1 napot adni a súlycsoportoknak, hanem valamennyi napot az összes súlycsoport selejtezőinek, aztán még pár napot a döntőknek, de ettől az X és Y nem kéne, hogy változzon, mert ugyanannyi meccs lenne, csak más elosztásban...Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...Ennek valószínűleg időbeosztási, infrastruktúrális okai vannak. A hasonló sportágakat ugyanabban a sportcsarnokban rendezik, így első hétre felépítik a dzsúdónak, aztán utána átépítik a bírkózásra. Menet közben éjszaka el-vissza átépítgetni valószínűleg nagyon költséges lenne.
StormST
Mondjuk úgy talán meg lehetne oldani, ahogy az úszást csinálják: délelőtt selejtezők, majd este helyosztók. Csak akkor az első és utolsó nap fél nap (úszásban ezekre teszik a rögtön döntős számokat, ott nincs üres este/reggel emiatt).
peterk2005
több mint 8 éve
Mondjuk a vigaszág is megérne egy misét...Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...ez nem hülyeség! bunyóban is így van *
StormST
mondjuk egy baj van, a vigaszági meccseket nehéz lenne lejátszani, de akkor ne legyenek😊
* nekem a boxban mikor a 4-ből 2-en nyomják egyszerre a gombot mert látta a találatot tetszett, mert láttam, hogy kb hogy állunk, de ez a menet végén meglátjuk... hát fura
NB2
több mint 8 éve
Kampman
28 366
2024 BP sportágak: fogathajtás, ostorcsattogtatás, slambuc főzés, lovas íjászatalföldi összetett négypróba néven szerintem be lehetne illeszteni a programba
zemanla
több mint 8 éve
eddig 2 érmet vettek el tölünk
Draft
több mint 8 éve
Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...Ennek valószínűleg időbeosztási, infrastruktúrális okai vannak. A hasonló sportágakat ugyanabban a sportcsarnokban rendezik, így első hétre felépítik a dzsúdónak, aztán utána átépítik a bírkózásra. Menet közben éjszaka el-vissza átépítgetni valószínűleg nagyon költséges lenne.
StormST
Mondjuk úgy talán meg lehetne oldani, ahogy az úszást csinálják: délelőtt selejtezők, majd este helyosztók. Csak akkor az első és utolsó nap fél nap (úszásban ezekre teszik a rögtön döntős számokat, ott nincs üres este/reggel emiatt).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Én se erőltetném, hogy maradjanak bent, a jelenlegi szabályokkal szerintem repüljön az összes, de ha mindenképp erőltetni akarják őket, akkor szerintem egy ilyen szervezés jót tehetne, a sportolóknak és a nézőknek is...Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...Szerintem meg kár erőltetni ezt a két sportot, vagy pedig változtassanak a szabályokon. Olyasmire gondolok mint a szkander vagy a szumó. Nincs intés, nincs mellébeszélés, a jobb nyer vagy esetleg a szerencsésebb, de ez utóbbi benne van a pakliban.
StormST
Bruce
több mint 8 éve
Azt a faszt. Elvileg csak a bugaci csikós képes lóháton elvezetni egy hatos fogatot...ennél jobb olimpiai sportág nem kell....#infideszwetrust2024 BP sportágak: fogathajtás, ostorcsattogtatás, slambuc főzés, lovas íjászat.....a baseballt meg váltja majd a méta
zemanla
baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...Szerintem meg kár erőltetni ezt a két sportot, vagy pedig változtassanak a szabályokon. Olyasmire gondolok mint a szkander vagy a szumó. Nincs intés, nincs mellébeszélés, a jobb nyer vagy esetleg a szerencsésebb, de ez utóbbi benne van a pakliban.
StormST
több mint 8 éve
Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...ez nem hülyeség! bunyóban is így van *
StormST
mondjuk egy baj van, a vigaszági meccseket nehéz lenne lejátszani, de akkor ne legyenek😊
* nekem a boxban mikor a 4-ből 2-en nyomják egyszerre a gombot mert látta a találatot tetszett, mert láttam, hogy kb hogy állunk, de ez a menet végén meglátjuk... hát fura
több mint 8 éve
Hehe mit akartok friccek ezt Lőrinczért kaptátok
Draft
több mint 8 éve
2024 BP sportágak: fogathajtás, ostorcsattogtatás, slambuc főzés, lovas íjászat.....a baseballt meg váltja majd a méta
zemanla
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Egyébként azt se értem, hogy miért kell 1 napba besűríteni a birkózó és dzsúdó súlycsoportok meccseit, így estére mindegyik fáradt és így jönnek a kevésbé látványos, gyömöszölős, bírós meccsek, pedig ha hagynák őket pihenni egy estét, akkor sokkal színvonalasabb lehetne az egész. Első egy-két-három nap összes súlycsoport lejátszák 4 vagy 8 közé jutást, utána jöhetnek a döntős napok, sokkal tisztább és élvezhetőbb lenne...
több mint 8 éve
Amugy ez a szervezés is milyen gagyi, tegnapig öt monitor kevés lett volna az eseményeket követni, ma meg ha nincs magyar birko illetve minöségi kézilabda, konkrétan nincs mit nézni...
több mint 8 éve
deyell
11 702
Másik topikban írtam, de ide is beteszem. Nem csak erkölcsi kár érte szegény Viktort hanem anyagi is: businessandcafe.blog.hu/2016/08/06/mekkora_biznisz_ermet_nyerni_az_olimpianaz 1992-es olimpián a judós Hajtós Bertalantól csalták el az aranyérmet, de az olimpia után győztesnek járó pénzjutalmat kapott, mert a teljesítménye alapján aranyat érdemelt volna. jó lenne, ha Lőrincz Viktor esetében is hasonló lenne, és megkapná azt a pénzt, ami egy bronzérmesnek jár, mert ő mindent megtett érte.
NB2
choose life
több mint 8 éve
Bor Barna, Bácsi, Lőrincz...mindenki döntsön vérnérséklete szerint, hogy, hogy kaptak ki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tény hogy a zsűriasztalnál is csak tök és pinavakarók ülnek
Draft
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Kötöttfogású birkózás helyett inkább legyen 6 egyéni és 6 csapat vívó szám, meg akár vegyes csapatok is. 100x több értelme van annak. Magyar döntőkön kívül megnéztem még 4-5-t és szórakoztatott. A birkózásban meg pont a végjátékot nem érdemes nézni, egyszerűen semmi látvány, max az első körökben.
több mint 8 éve
Én azt mondom, hogy minden olyan küzdősport, amelyikben a bíró valamire önkényesen pontot adhat (nem a "megad vagy nem-ad-meg kontextusban, hanem a semmiből), az a sportolók kezéből kiveszi a biztos döntés lehetőségét és ezzel bundára/csalásra/részlehajlásra ad lehetőséget, ami nagy hiba és nem mellesleg undorító is, pont olyan sportágaknál, ahol két ember küzdelme kéne, hogy a lényeg legyen...Amerikai fociban se dönthet egyszercsak úgy a zebra, hogy valamelyik csapatnak ad 1 pontot csak úgy, azért meg kell dolgozni minden esetben, max dönthet rosszul, hogy megad-e egy pontot vagy nem, esetleg helyzetbe juttathat egy csapatot, de az már teljesen más tészta...
több mint 8 éve
Jughead
5 231
Szekeres Pétert ahogy megdicsértem vívásnál most ugyanúgy el kell marasztalnom pályakerékpárban. Látszik rajta hogy elolvasta a szabályokat plusz van nála egy (sok esetben nem releváns) eredménylista a versenyzőkről, oszt ennyi.Mikor felolvasta, hogy a sprinter Viviani hanyadik lett a Grand Tourokon fogtam a fejemet...
empty taxi
Szerkesztette: Jughead
több mint 8 éve
Másik topikban írtam, de ide is beteszem. Nem csak erkölcsi kár érte szegény Viktort hanem anyagi is: businessandcafe.blog.hu/2016/08/06/mekkora_biznisz_ermet_nyerni_az_olimpian
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Szekeres Pétert ahogy megdicsértem vívásnál most ugyanúgy el kell marasztalnom pályakerékpárban. Látszik rajta hogy elolvasta a szabályokat plusz van nála egy (sok esetben nem releváns) eredménylista a versenyzőkről, oszt ennyi.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jughead
5 231
Előbb írtam ha egál akkor az nyerjen aki akcióból több pontot szerez... Mondjuk akkor meg szétintik a meccset...Ennyi amúgy. Beszarás, és egyben szégyen a sportra nézve, hogy a mai szabályok szerint az is nyerhet, aki nem szerez akcióból pontot egy olyannal szemben, aki igen.
ThundersNFL
Kb mintha vívásban kikapnál azért mert nem támadsz mikor neked van több tusod...