Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
szép célbaesés volt

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
Van esélye a döntőre?
Kampman
Esélye van, de sok függ attól, hogy ő és a többiek mit futnak a legjobbjukhoz képest.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
pontszerzőinket hol tudom lecsekkolni?
Löfli
 www.m4sport.hu/rio2016eredmenyek/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
Van esélye a döntőre?

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Na, ez az eső jól be fog keverni diszkoszba is meg 110 gátba is :S

Huh, szerencsére Baji simán végigment.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 220
Az orosz a világáról nem tudott.
dawyd728
a presszió alatt összeroppant, a második menetet jó szívvel oda lehetett volna adni neki, de a többi vicc, és egyhangú pontozás volt.
deyell
JA és ugye mindez Bach orra előtt. Összenő, ami összetartozik.
dawyd728
Tiscsenko az oroszok egyetlen igazi esélye az aranyra bokszban ezen az olimpián, a kazahoknak még lesz pár, így odaadták az orosznak kb ez állhatott a háttérben, mert amúgy a bokszteljesítménye alapján nem lehetett volna kihozni győztesnek. az történt végig amit a kazah akar, rákényszerítette a stílusát, többet ütött, tisztább találatai voltak, az első és a harmadik menetet fölényesen nyerte.

buhloone mindstate

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
dawyd728
a presszió alatt összeroppant, a második menetet jó szívvel oda lehetett volna adni neki, de a többi vicc, és egyhangú pontozás volt.
deyell
JA és ugye mindez Bach orra előtt. Összenő, ami összetartozik.
több mint 9 éve
dawyd728

buhloone mindstate

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
több mint 9 éve
na, egy undorító csalás megvolt a bokszdöntőben is, a változatosság kedvéért.

buhloone mindstate

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
b+ a boksz is takarodjon a francba.
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 336 — SB 50 Champion @ Grund
Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?
StormST
nem a Molnár Dánielre gondolsz?
NB2
Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊
StormST
Dobor Dezső.
Sobri Jóska
Köszönöm!! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 647 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
pontszerzőinket hol tudom lecsekkolni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊
Bruce
mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
baggio
Azt vágom, hogy amiatt lett, de akkor miért nem veszik ki mondjuk a taekwondo-t helyette?
Bruce
Mert a japán lobby nem akarja, hogy kivegyék? 😊

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?
StormST
NB2
Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊
StormST
Dobor Dezső.
Sobri Jóska
igen, igen, igen
előttem volt és valamiért Molnár Dánielt írtam...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 033 — #NoStress
StormST
NB2
StormST
Dobor Dezső.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 621 — Apu ökölbeszorított keze
Inkább a tollast nézem, többet érek vele.
danyly
Az tuti

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Inkább a tollast nézem, többet érek vele.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 673 — Salus populi suprema lex esto
Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊
Bruce
mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
baggio
Azt vágom, hogy amiatt lett, de akkor miért nem veszik ki mondjuk a taekwondo-t helyette?
több mint 9 éve
Viszont szimpatikusan büszkék a kubaiak a hazájukra pedig vannak ott bajok.

több mint 9 éve
dawyd728 4 033
Vicc ez a birkózás. 😊
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
A kubai-török bírkózáson is jó a bíráskodás

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Káosz ez a birkózás, úgy tűnik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Eleg kepben van a bíró mind a 3...

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 397 — nabege2@yahoo.com
Ugyan már, eddig is volt X nap dzsúdó, Y nap bírkózás. Nem kéne őket keverni, nem azt írtam, csak sportáganként nem 1 napot adni a súlycsoportoknak, hanem valamennyi napot az összes súlycsoport selejtezőinek, aztán még pár napot a döntőknek, de ettől az X és Y nem kéne, hogy változzon, mert ugyanannyi meccs lenne, csak más elosztásban...
StormST
Ja, értelek. Ez tényleg megoldaná. Csak így meg az lenne, hogyaz első X napon egy érmet se osztanak, aztán az utolsó X napon meg éremosztás eső. Szvsz a szövetségek erre inkább azt mondanák, hogy akkor bírkózzanak inkább fáradtan. 😕
peterk2005
Vagy kikerültök az olimpiáról? Ugye, hogy jobban tetszik Storm javaslata?😊