Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Van esélye a döntőre?Esélye van, de sok függ attól, hogy ő és a többiek mit futnak a legjobbjukhoz képest.
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
pontszerzőinket hol tudom lecsekkolni?www.m4sport.hu/rio2016eredmenyek/
Löfli

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na, ez az eső jól be fog keverni diszkoszba is meg 110 gátba is :SHuh, szerencsére Baji simán végigment.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tiscsenko az oroszok egyetlen igazi esélye az aranyra bokszban ezen az olimpián, a kazahoknak még lesz pár, így odaadták az orosznak kb ez állhatott a háttérben, mert amúgy a bokszteljesítménye alapján nem lehetett volna kihozni győztesnek. az történt végig amit a kazah akar, rákényszerítette a stílusát, többet ütött, tisztább találatai voltak, az első és a harmadik menetet fölényesen nyerte.JA és ugye mindez Bach orra előtt. Összenő, ami összetartozik.Az orosz a világáról nem tudott.a presszió alatt összeroppant, a második menetet jó szívvel oda lehetett volna adni neki, de a többi vicc, és egyhangú pontozás volt.
dawyd728
deyell
dawyd728
buhloone mindstate
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
JA és ugye mindez Bach orra előtt. Összenő, ami összetartozik.Az orosz a világáról nem tudott.a presszió alatt összeroppant, a második menetet jó szívvel oda lehetett volna adni neki, de a többi vicc, és egyhangú pontozás volt.
dawyd728
deyell
több mint 9 éve
Az orosz a világáról nem tudott.a presszió alatt összeroppant, a második menetet jó szívvel oda lehetett volna adni neki, de a többi vicc, és egyhangú pontozás volt.
dawyd728
buhloone mindstate
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Az orosz a világáról nem tudott.
több mint 9 éve
na, egy undorító csalás megvolt a bokszdöntőben is, a változatosság kedvéért.
buhloone mindstate
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
b+ a boksz is takarodjon a francba.
több mint 9 éve
Köszönöm!! 😊Dobor Dezső.Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
StormST
Sobri Jóska

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
pontszerzőinket hol tudom lecsekkolni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Mert a japán lobby nem akarja, hogy kivegyék? 😊Azt vágom, hogy amiatt lett, de akkor miért nem veszik ki mondjuk a taekwondo-t helyette?Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
Bruce
baggio
Bruce

több mint 9 éve
igen, igen, igenDobor Dezső.Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
StormST
Sobri Jóska
előttem volt és valamiért Molnár Dánielt írtam...
több mint 9 éve
Dobor Dezső.Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
StormST
több mint 9 éve
Inkább a tollast nézem, többet érek vele.Az tuti
danyly
több mint 9 éve
Inkább a tollast nézem, többet érek vele.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Azt vágom, hogy amiatt lett, de akkor miért nem veszik ki mondjuk a taekwondo-t helyette?Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
Bruce
baggio
több mint 9 éve
Viszont szimpatikusan büszkék a kubaiak a hazájukra pedig vannak ott bajok.
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Vicc ez a birkózás. 😊
több mint 9 éve
A kubai-török bírkózáson is jó a bíráskodás

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Káosz ez a birkózás, úgy tűnik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Vagy kikerültök az olimpiáról? Ugye, hogy jobban tetszik Storm javaslata?😊Ugyan már, eddig is volt X nap dzsúdó, Y nap bírkózás. Nem kéne őket keverni, nem azt írtam, csak sportáganként nem 1 napot adni a súlycsoportoknak, hanem valamennyi napot az összes súlycsoport selejtezőinek, aztán még pár napot a döntőknek, de ettől az X és Y nem kéne, hogy változzon, mert ugyanannyi meccs lenne, csak más elosztásban...Ja, értelek. Ez tényleg megoldaná. Csak így meg az lenne, hogyaz első X napon egy érmet se osztanak, aztán az utolsó X napon meg éremosztás eső. Szvsz a szövetségek erre inkább azt mondanák, hogy akkor bírkózzanak inkább fáradtan. 😕
StormST
peterk2005