Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
elnézést akkor, még nem hallottam senkitől így mondaniMoldáviából?? Jenő az Moldova vazzeItt most kivételesen nem mondott hülyeséget szokták így mondani 😊 😉
kapitnono
dande

több mint 9 éve
Moldáviából?? Jenő az Moldova vazzeItt most kivételesen nem mondott hülyeséget szokták így mondani 😊 😉
kapitnono
több mint 9 éve
Moldáviából?? Jenő az Moldova vazze"régi szovjet nevén Moldávia" benyal putyinnak 😀
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Moldáviából?? Jenő az Moldova vazzeErről mindig vita van, ezért kéne visszavenniük a Beszarábia nevet
kapitnono
több mint 9 éve
női 5000-en meg megint van vmi ázsiai kamikaze aki elszaladt az elején

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Papp 3. helyen az első kör után, de az ausztrál elment 1 perccel, WTF?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Jó anyag volt az infúzióba 😉
több mint 9 éve
VÉÉÉÉÉGREEEKÖSZÖNJÜK! Gratulálunk! Ez szerencsére nem lett holtverseny😊
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Közben tollaslabda női párosban japán döntős.
több mint 9 éve
vastagon nyertünk 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Én nem így láttam, de mindegy 😀Húúúúúúúúúúú.... még 5 méter és kikapunk. Game of incheshát szerintem 2 bólya sorral a vége előtt a németek átvették a vezetést, onnan hozták vissza és szerintem ha tovább tart jobban nyerünk
Igor
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Nulla egész nulla nulla század megmondta Jenő
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Vki mondja már meg ennek a baromnak, h 51 ezred az század.
több mint 9 éve
Jenő, ha három szám van a vonal mögött az ezred 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kemény 5 századdal nyertünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Húúúúúúúúúúú.... még 5 méter és kikapunk. Game of incheshát szerintem 2 bólya sorral a vége előtt a németek átvették a vezetést, onnan hozták vissza és szerintem ha tovább tart jobban nyerünk
Igor
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Amit a sors DiRado miatt elvett, azt most visszaadja. 😊
több mint 9 éve
hát kb az utsó 2 méteren nyerték meg😊
több mint 9 éve
Na ami Hosszú benyúlásánál elment... 😊 grat!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Húúúúúúúúúúú.... még 5 méter és kikapunk. Game of inches