Olimpia

22 feliratkozó

18 napja
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
kubacki bmeg, egyéniben legalább csak hasonlókat ugrottál volna :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 663 — Panthers fan
A kettes bob utolsó lecsúszása mikor kezdődik?
peach
Két perc 😊

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
A kettes bob utolsó lecsúszása mikor kezdődik?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Mivel vki egy korrel elobb kiszedte, ezert biztos nem az enyem... es rendszerhibatol fuggetlenul lekestem a pickrol, csak az a bosszanto h autopicknek adta be ezt 😊

De nem ezen fog mulni a dolog, hanem a nemet szankosokon..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Én mondtam, h engedjünk Igornak választani vkit. Most azt hallgathatjuk, h 10 pontjával mi lett volna ha. 😛 😀
Amúgy laza OR beállítás és 1 századdal megdöntés összejött.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 080 — LIGHTS OUT!
Nah a kommentátor előzetes esélylatolgatása, miszerint ebben a számban is holland uralom lesz, majdnem bejött 😀

több mint 8 éve
japó bekezdett, aztán 3lfogyott, igor embere nyer?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Idiota friedrich ha nem kezdett volna el flipperezni az első 2 futamban már rég megnyerték volna az olimpiát...

Csak az első futamon -0,13 volt a csattanás előtt, +0,17 lett utána. És a másodikban is hibázott egy óriásit.

több mint 8 éve
Kodairanak hosszu lesz a tav, ot max az elofutamban tettek volna be sztem, inkabb mint a dontoben... na mindegy.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Nyugi 4 ember nyer aranyat. Ahogy tegnap nem volt a holland váltóban Roest úgy a nők között is lehet csere.
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Na mindjárt kezdődik az 500m.
FitzRandolph 34.42-es olimpiai csúcsa vajon megdől?
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Alakul a NED-JPN donto... meg jo hogy ugy kalkulaltam Kodaira/ter Mors benne lesz. Fasza.
Igor
Még bekerülhetnek, lehet cserélni gondolom.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Alakul a NED-JPN donto... meg jo hogy ugy kalkulaltam Kodaira/ter Mors benne lesz. Fasza.

több mint 8 éve
13 századon belül öten, durva

több mint 8 éve
A kettesbob utolsó futam kemény lesz, teljesen együtt az élmezőny

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Két sprinterrel plusz egy hosszútávos csajjal. Szegény Manganello kb at utolsó 2-2,5 kört végig kellett vezesse. Míg a Bowe és Bergsma szélárnyékoztak. 😀
több mint 8 éve
Kanada átvette a vezetést kettes bobosoknál, hajrá 😊

több mint 8 éve
dawyd728 4 110
Hoppá az usa 4-be jutott. 😊
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Szerintem az ami-magyar csaj kihasznált egy kiskaput. A rendszert kell szidni, nem őt. Persze gáz volt amit csinált, de ha a szabályok engedik...
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hmmm, nekem az egész női félcső elég nagy csalódás. Eddig csak férfiakat láttam, az nagyon látványos, de a női inkább kínos. Bár a selejtező győztes csaj menetét nem láttam (akiről reklámvideo is készült), ő lehet, hogy tényleg jó. De az 5, 8. helyezettek futamát látva, azok is kb. olyanok, hogy szerintem egy olimpiai 40. alpesi síző csaj 1 hét gyakorlás után jobbat tudna menni. Legyen bemutató sportként ott, de rendes érmet inkább akkor kéne osztani, ha már fejlődött annyit, hogy értékelhető versenyek vannak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 229 — Cowboys fan
LOL
 www.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-magasabbra-akartam-ugrani-swaney-2620029
Volt már?
#JC6
Azt teljesen OK-nak tartom, hogy úgymond esélytelenek is szerepeljenek Olimpián...ez a sportról szól. De azt hogy ez a nő már bazeg venezuelai színekben is ment, meg kb. csak látogatta a versenyeket...ok, saját pénzből. Legjobban azon húztam fel magam, hogy egy trükköt sem próbált meg...essen el benne, vagy valami, de ha ott vagyok az Olimpián, tegyek valamit...nem vagyok faja síelő, de nem sokat túlzok, hogy így én is lejövök (persze remegő lábakkal 😀 ) Azért utazott versenyekre, meg költött pénzt, hogy itt legyen...erre lejön úgy, hogy meg sem próbált valamit.
Chargers LT
Ugy mondjuk nehez trukkot mutatni ha nem jon ki a felcsobol 😀 kene egy kis air is hozza... 😀
Igor
nem vaxolták rendesen le a léceit, nem tudott sebességet szerezni.
a szöveccség a hibás.

csakviccvót
több mint 8 éve
LOL
 www.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-magasabbra-akartam-ugrani-swaney-2620029
Volt már?
#JC6
Azt teljesen OK-nak tartom, hogy úgymond esélytelenek is szerepeljenek Olimpián...ez a sportról szól. De azt hogy ez a nő már bazeg venezuelai színekben is ment, meg kb. csak látogatta a versenyeket...ok, saját pénzből. Legjobban azon húztam fel magam, hogy egy trükköt sem próbált meg...essen el benne, vagy valami, de ha ott vagyok az Olimpián, tegyek valamit...nem vagyok faja síelő, de nem sokat túlzok, hogy így én is lejövök (persze remegő lábakkal 😀 ) Azért utazott versenyekre, meg költött pénzt, hogy itt legyen...erre lejön úgy, hogy meg sem próbált valamit.
Chargers LT
Ugy mondjuk nehez trukkot mutatni ha nem jon ki a felcsobol 😀 kene egy kis air is hozza... 😀

több mint 8 éve
LOL
Volt már?
#JC6
Chargers LT
"légy szíves legközelebb mutass valamit, mert ez jelenleg egy nemhez kevés" (Puzsér R.)

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
LOL
Volt már?
#JC6

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
A mob miért nevez egy kamusportolót? Mondjuk nem ő az egyetlen a csapatból, de a többiek legalább tényleg magyarok 😊

Tepper takarodj!