Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem mentem fel a bírot, csak érthetetlen volt ez a szar taktika, hogy a fáradtabb, gyengébb birkozót meccsben hagytuk. Meg kellett volna baszni az elején és kész.Megint ugyanaz jut eszembe, ha tudjuk, hogy ilyeneken múlik, akkor miért nem csinálunk az elején többet?Pont ugyanannyit tette az elején a magyar, mint a német, csak a kirgiz szerint a mi ugyannyink kevesebbet ér, mint az ő ugyanannyijuk.
A német lathatóan gyengébb volt, kb. fél órája meccselt, erre az egész első menetet elalibizzük.
Faszom ebbe.
zinedine5
Bár azt is látni kell, hogy a 2 pontot nem a kirgiz adta, hanem oldalról az öreg, érdekes, hogy csak ő látta szabálytalannak a 3-ból a magyart, de utána még vissza tudott jönni a magyar srác, a második pofon lett sok...
StormST
több mint 9 éve
Amúgy 2 perccel a vége előtt, amikor a németet intette és 3-2 lett, akkor Viktor miért nem akart lent paterből birkózni?Szerintem az első parternél érezte, hogy nincs esélye megemelni, főleg fáradtabban nem...
dawyd728

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Amúgy 2 perccel a vége előtt, amikor a németet intette és 3-2 lett, akkor Viktor miért nem akart lent paterből birkózni?Mert csak intet de nem ítélt partert
dawyd728
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Megint ugyanaz jut eszembe, ha tudjuk, hogy ilyeneken múlik, akkor miért nem csinálunk az elején többet?De az első menetben német-török csak állt és nem csinált semmit erre a minket int a kecske szaros köcsöge plusz a fattyú verte ki az ő nemzeti fattyát...
A német lathatóan gyengébb volt, kb. fél órája meccselt, erre az egész első menetet elalibizzük.
Faszom ebbe.
zinedine5
Draft

több mint 9 éve
Nem kellene ilyen faszom kötött meg szabadfogás, birkózzanak meg egymással az emberek, aztán aki erősebb az győz.A szumó is 100× jobb ennél a judónál meg birkózásnál sztem.
több mint 9 éve
dawyd728
4 033
Amúgy 2 perccel a vége előtt, amikor a németet intette és 3-2 lett, akkor Viktor miért nem akart lent paterből birkózni?
több mint 9 éve
"THE INTERNATIONAL OLYMPIC COMMITTEE (IOC) TODAY AGREED TO ADD BASEBALL/SOFTBALL, KARATE, SKATEBOARD, SPORTS CLIMBING AND SURFING TO THE SPORTS PROGRAMME FOR THE OLYMPIC GAMES TOKYO 2020."Hát ez a sportág szánalmas, ki is pöckölik majd Tokióban remélhetőlegOtt majd lesz kyu karate, na szerintem az is ugyanolyan, hogy a bírók döntik el hogy ki nyer...
flzoli
Bruce
Na nem mintha ezek a sportágak annyival izgalmasabbnak hangzanának.....
több mint 9 éve
Megint ugyanaz jut eszembe, ha tudjuk, hogy ilyeneken múlik, akkor miért nem csinálunk az elején többet?Pont ugyanannyit tette az elején a magyar, mint a német, csak a kirgiz szerint a mi ugyannyink kevesebbet ér, mint az ő ugyanannyijuk.
Faszom ebbe.
zinedine5
Bár azt is látni kell, hogy a 2 pontot nem a kirgiz adta, hanem oldalról az öreg, érdekes, hogy csak ő látta szabálytalannak a 3-ból a magyart, de utána még vissza tudott jönni a magyar srác, a második pofon lett sok...

több mint 9 éve
Nem hiába volt rezgőlécen a birkózás az olimpiai sportág listáján. Próbálkoztak itt szabály módosításokkal, de úgy tűnik nem sok eredménye volt.A szabadfogás azért tűrhetőbb. Több technika használható, több az esély eldönteni a meccset a szőnyegen. Azt bent kell tartani, a kötöttet meg kirakni.
Bár ókori olimpiai sportág a birkózás, de csak ezért ne tartsuk meg ha nem muszáj (persze akkor más körülmények között vívták).
danyly
Mondjuk úgyis hoznak valami hasonlót helyette. 😀 A mérhető sportágak elfogytak, minden új sport - az X sportok is - bíró determináltak.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem igaz most már, hogy minden éremmeccsünket elvezetik zsinórban. Cselgáncs után most bírkózás isnyugi. nyolcvanmillió kraut szerint jól vezette a bíró a meccset. holnap meg legfeljebb egy Mercedest vezet majd.
zavi27
a német GDP nő, hol van ehhez egyetlen csóró kis birkózó négyéves munkája?
több mint 9 éve
Néger ukrán bexarás
Draft

több mint 9 éve
Nem hiába volt rezgőlécen a birkózás az olimpiai sportág listáján. Próbálkoztak itt szabály módosításokkal, de úgy tűnik nem sok eredménye volt. Bár ókori olimpiai sportág a birkózás, de csak ezért ne tartsuk meg ha nem muszáj (persze akkor más körülmények között vívták).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Megint ugyanaz jut eszembe, ha tudjuk, hogy ilyeneken múlik, akkor miért nem csinálunk az elején többet?A német lathatóan gyengébb volt, kb. fél órája meccselt, erre az egész első menetet elalibizzük.
Faszom ebbe.
több mint 9 éve
Hát ez a sportág szánalmas, ki is pöckölik majd Tokióban remélhetőlegOtt majd lesz kyu karate, na szerintem az is ugyanolyan, hogy a bírók döntik el hogy ki nyer...
flzoli
több mint 9 éve
Elmehet a minden kirgiz a jó édes JAKOKKAL AGYONBASZOTT KURVAANYJÁBA AZ ÁLNÉMET TÖRÖK FATTYÚVAL EGYÜTT
Draft

több mint 9 éve
Ezeket a sportágakat ki kell dobni a francba az olimpiáról, nevetséges, ami ezeken folyik, hogy a bírók kénye-kedve szerint bánnak el a nekik éppen valamiért nem szimpatikus sportolókkal, ráadásul mérkőzések vége előtt csak kevéssel, hogy esély se legyen rá reagálni...Minden tiszteletem a birkózóké, de az a realitás, hogy ez egy szimpátia-sportág így, ami nem arról szól, hogy ki milyen jó...

több mint 9 éve
Asszem a judo mellett a birkózást se fogom nézni a következő olimpián, hányingerkeltő, undorítóA judo inkább csak a felső súlycsoportokban bíró determinált, ott nem nagyon tudnak mit kezdeni egymással. Lejjebb, aki jó, az tud pontot csinálni. Az egyenlők között meg dönteni kell valahogy, nem mehet a végtelenségig. A bíró szerepe ilyenkor nő meg.
Kampman
A kötöttfogású bírkózást viszont utálom 😕 Na nincs 2 osztálynyi különbség, akkor tényleg arról szól az egész, hogy jól szinészkedd el a semmit a bírónak, az meg veled szimpatizáljon 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az a német zászló gyönyörű volt ott a háttérben török jelképekkel spékelve. Gyalázat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mondjuk a sportdiplomáciai erőnkről is sokat elmond, hogy
több mint 9 éve
Nem igaz most már, hogy minden éremmeccsünket elvezetik zsinórban. Cselgáncs után most bírkózás is
több mint 9 éve
az a török félholdas német zászló epik 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
és még azt gondoltam, hogy a vívás nézhetetlen... ennél több értelme lenne, ha már a meccs előtt kihirdetnék a győztest, hogy ott mi történik, az ezek szerint úgyis lényegtelen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát ez a sportág szánalmas, ki is pöckölik majd Tokióban remélhetőleg
több mint 9 éve
Sajnos ezek a sportok már annyira nem arról szólnak amiről kellene, a túl sok szabály elrontotta. A szabadfogású birkózás meg szinte egy az egybe ugyanaz mint a judó, nem is tudom mi szükség mindkettőre. A kötöttfogású birkózás meg nagyon passzív...
több mint 9 éve
Százszor inkább a golf legyen az olimpián, mint ez a fos...