Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
A kapuscsere volt a momentum, be is jött.. Bevallom a büntiket már nem mertem nézni... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Le a kalappal, fejben nagyon jok voltak a végén, külön öröm hogy nem ők nyerették meg velünk 1-5ről hanem mi javultunk fel annyira h ez sikerülhessen. Még szebb lett volna ha 8-8nál a végén a 2 támadásból lövünk egyet és úgy jön össze de ez így is nagy bravúr.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
USA kicsit más világ, de a csoportmeccsen is csak 1 negyedben domináltak. Ha ezt limitáljuk lehet esélyük.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Usákok ellen már kb mindegy mi lesz (esélyesen sima vereség) ez így már nagyon szép
több mint 8 éve
na ez kemény volt, ilyenkor azért jó érzés a fasz jó végén állni
több mint 8 éve
Egyébként megint jár a pacsi Csernus dokinak, már az EB-n is látszott a munkája a csajokon és a hibátlan büntetőzésben is benne kell hogy legyen a keze.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
én pölö egy adatrögzítő kolleginától hallottam még úgy tíz éve, és kettejük létezésének nem sok közös pontja lehetsimalibaez Kovács Sándor szellemi terméke, találkoztok a bíróságon
Löfli
Kampman
több mint 8 éve
kb erre nem számítottam 😊pedig onnantól, hogy nb2 kinyomta a streamet, már a házat is rátehetted volna 😊
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nem hittem volna az első negyed után....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
kb erre nem számítottam 😊
több mint 8 éve
Hű, pedig nem bíztam benne. Az auszik tudatosan mindig a vízre pattinva lőtték a büntit, a kapusunknak nagyon nem ízlett, a mieink meg nem, és 1-2-szer csak egy ujjnyi hiányzott az auszi kapusnak. De ha a szerencse velünk van, így is megy 😊USA-val játszunk
Kik jöhetnek az elődöntőben?
peterk2005
Madden hates me.
több mint 8 éve
Hű, pedig nem bíztam benne. Az auszik tudatosan mindig a vízre pattinva lőtték a büntit, a kapusunknak nagyon nem ízlett, a mieink meg nem, és 1-2-szer csak egy ujjnyi hiányzott az auszi kapusnak. De ha a szerencse velünk van, így is megy 😊Kik jöhetnek az elődöntőben?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 366
simalibaez Kovács Sándor szellemi terméke, találkoztok a bíróságon
Löfli
több mint 8 éve
bement? nem. akkor? hát ők is kétszer megnyerhették volna, nullaszor sikerült.lövésük volt, azt hiszemUtolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenmiért, az auszik többet csináltak utolsó két támadásból?
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 8 éve
szívesen srácok😊(zdf-en vazze súlyemelést meg bicajt néztem, néha-néha csak az eredményt néztem, illetve 3-2-től a büntetőpárbajt is😊 )
több mint 8 éve
Megvan, megvan és megvan. Hatalmas gratula a lányoknak.Csak így tovább.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
az USA jön megint az elődöntőben? ejj...Örülni is lehetne egy kicsit...
baggio
több mint 8 éve
Ilyenkor hol vannak a károgók, hogy magyar betegség?Hatalmas siker, szép volt lányok! 😊
több mint 8 éve
simaliba
több mint 8 éve
Kampman
28 366
lövésük volt, azt hiszemUtolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenmiért, az auszik többet csináltak utolsó két támadásból?
Kampman
slowmotion
több mint 8 éve
az USA jön megint az elődöntőben? ejj...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Hát csajokwww.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/Billy-D_Approves.gif
Madden hates me.
több mint 8 éve
Yesssssss
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Gyerünk csajok!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Utolsó két támadás semmi, ki lehet találni, melyik csapat lesz lélektani előnybenmiért, az auszik többet csináltak utolsó két támadásból?
Kampman