NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
423
54
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
szlovének verik a norvégokat
3 hónapja
valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
nagyon. ez így volt régen is, most is, meg így lesz később isgörény vagyok (pedig tényleg mind értelmesek voltak), de ilyenkor mindig a kisördög bennem van, hogy vajon mennyire nyomták át őket, mert azok voltak akikPedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
NB2
szerk. pl van szerencsém ismerni varga tamást. több diplomás ember. amúgy meg annyira egyszerű (hogy finom legyek) hogy nehezemre esik szavakban kifejezni...
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Az mondjuk jó, tőlük szerintem jobbak vagyunk mostAmúgy ki a tökömmel játszunk?horvátok
Ha jól láttam a 4 hátulról jövő csapat nyert, ami szerintem példa nélküli 😅
Chargers LT
NB2
Bár pont ezért lesz veszélyes meccs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Fix van benne, de azért még így is az intelligens sportolók közül valóak.görény vagyok (pedig tényleg mind értelmesek voltak), de ilyenkor mindig a kisördög bennem van, hogy vajon mennyire nyomták át őket, mert azok voltak akikPedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
NB2
3 hónapja
görény vagyok (pedig tényleg mind értelmesek voltak), de ilyenkor mindig a kisördög bennem van, hogy vajon mennyire nyomták át őket, mert azok voltak akikPedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
3 hónapja
Amúgy ki a tökömmel játszunk?horvátok
Ha jól láttam a 4 hátulról jövő csapat nyert, ami szerintem példa nélküli 😅
Chargers LT
3 hónapja
Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
hosnyánszky ilyen orgánummal rég szinkronszínész kéne legyen mint shawnka 😀Az hagyján, de már elv Maka is reklámhang lett.
eaglesmcnabb
3 hónapja
Amúgy ki a tökömmel játszunk?Ha jól láttam a 4 hátulról jövő csapat nyert, ami szerintem példa nélküli 😅
3 hónapja
hosnyánszky ilyen orgánummal rég szinkronszínész kéne legyen mint shawnka 😀kálid artúr
eaglesmcnabb
3 hónapja
ez max annyit bizonyít, hogy egy meccsen többször is pofán vágnakDehogyis. Ekkorde sztem akkor kaptaamúgy nem lehet h akkor kapta miután kihagyta a ziccert?Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.Azon én se lepődtem meg, azon már inkább, hogy a medencében volt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
peach
SzeszeA 4 perces kiállításnálkapta:
7. perc 3–3 helyett 2–4
Hosszas szünet videózás miatt. Az ítélet piros lap Condemi számára. Az olasz játékos gólja után továbbcsúszott a keze, ami eltalálta Jansik arcát. Így marad a magyar vezetés, sőt Manhercz ötméteresével már két gól a magyar előny.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Miert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
3 hónapja
Ha ezt megfordítjuk akkor felköpök és aláállokSzerintem ez segítette át a Srácokat 😅😂
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Ezt már a bírói baromság előtt küldtem munkatársamnak, so ez még az elején volt.de sztem akkor kaptaamúgy nem lehet h akkor kapta miután kihagyta a ziccert?Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.Azon én se lepődtem meg, azon már inkább, hogy a medencében volt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
peach
Szesze
3 hónapja
Dehogyis. Ekkor kapta:de sztem akkor kaptaamúgy nem lehet h akkor kapta miután kihagyta a ziccert?Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.Azon én se lepődtem meg, azon már inkább, hogy a medencében volt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
peach
Szesze
7. perc 3–3 helyett 2–4
Hosszas szünet videózás miatt. Az ítélet piros lap Condemi számára. Az olasz játékos gólja után továbbcsúszott a keze, ami eltalálta Jansik arcát. Így marad a magyar vezetés, sőt Manhercz ötméteresével már két gól a magyar előny.
Megint módosítok: asszem, ez volt a 4 perces kiállítás.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
JéBé
7 035
Miert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀
3 hónapja
hosnyánszky ilyen orgánummal rég szinkronszínész kéne legyen mint shawnka 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
de sztem akkor kaptaamúgy nem lehet h akkor kapta miután kihagyta a ziccert?Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.Azon én se lepődtem meg, azon már inkább, hogy a medencében volt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
peach
3 hónapja
Szerintem kikapunk a digóktól wasserlasztibanSzívesen Mindenki😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
amúgy nem lehet h akkor kapta miután kihagyta a ziccert?Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.Azon én se lepődtem meg, azon már inkább, hogy a medencében volt.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Hát a szívroham kerülhetett, ráadásul kénytelen voltam mobilon nézni, mert spanyolban nem adta semmi 🥲 nézett is a sok vendég mit őrjöngők Soma védéseinél 🤣Spanyolországban vagy?
Klaci79
Majd írjunk be Lacinak 50M Dm-t a ligában, köszi 😅
3 hónapja
Egyébként simán lehet, hogy a másik csoport legjobbját sikerült legyőzni!És innentől cska könnyű meccsek lesznek 😊
ha a támadásban egy picit többet tudnánk és nem lenne ilyen 7-8 perces leolvadás, szerintem nyerhetünk
3 hónapja
Le a kalappal a fiúk előtt2 napja írtam, hogy az olimpia egy magyar ffi vízilabda csapatnak a kieső szakaszban indul, és így is lett 😎
Amúgy meg a picsaba, hogy a szerbek továbbmentek
3 hónapja
Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.Azon én se lepődtem meg, azon már inkább, hogy a medencében volt.
zacknorb