Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez csodálatos finis, hihetlen 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ez az gyönyörű vopt gratula Laci
több mint 9 éve
ez de mennyire tipikus Csehtől 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
IGENLACI!!!!!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
Amúgy jó reggelt 😊 Persze Ledecky nem fog belefulladniMax ha a ő pályáját alulról kitapétázzuk iktriad mosolygó képével.
dande
több mint 9 éve
Francba, meglehetett volna még így is.Mellékesen kurva idegesítő/irritáló Katinka nyelvnyújtogatása.
több mint 9 éve
1 másodperces egyéni csúcs? Hmm..Respect DiRadonak... nagyon szépet úszott.Ő megúszta az idejét, én úgy éreztem, itt inkább Katinka fáradalma jött is és bőven alul teljesített.
Igor
Sixo
Nekem se tetszett Katinka annyira most (erőlködött uccsó 50-en), de ez van, most nem jöttek ki a századok sajnos..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Amúgy jó reggelt 😊 Persze Ledecky nem fog belefulladni
több mint 9 éve
Respect DiRadonak... nagyon szépet úszott.Ő megúszta az idejét, én úgy éreztem, itt inkább Katinka fáradalma jött is és bőven alul teljesített.
Igor
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Respect DiRadonak... nagyon szépet úszott.Ő ússza a hátat. Katka gyakorlatilag fordulóival tartotta.
Igor
több mint 9 éve
Ott a pont.Köszönjük Crazy a jinxelést... Azért az ezüst is szép.pont te beszélsz? 😛
iktriad
Kampman
Ki a tököm az a crazy?Mi csak így hívjuk itt Knézy Jr.-t.
Sixo
több mint 9 éve
Köszönjük Crazy a jinxelést... Azért az ezüst is szép.Rögtön vissza kellett volna jinxelned 😀
iktriad
Az auszi lány 2:08-at úszott, 2mp-el gyengébbet, mint amit tud. Náluk is vannak fejreállások rendesen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kurva életbe miért is jött volna össze.......
több mint 9 éve
Respect DiRadonak... nagyon szépet úszott.
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Knézy
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Fenébe.
több mint 9 éve
Köszönjük Crazy a jinxelést... Azért az ezüst is szép.pont te beszélsz? 😛
iktriad
több mint 9 éve
Köszönjük Crazy a jinxelést... Azért az ezüst is szép.
több mint 9 éve
Lol azt hittem az amerikainak a mellei is repülnek a súllyal.