Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez így
dande
Öttusázókban bízom pl.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez így
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Kővágón kívül mi várható?
dande
Berecz?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
dande
Baji Balázs esetleg 110 gáton?
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Adams nem nyert, Shelly-Ann Fraser idén nem a legjobb, Bolt lehet az egyetlen aki triplázik atlétikában.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Ezért így nagy kár, Adamsnak nagyon szurkoltam, hogy 3at megnyerjen egymás után.
Sixo
Én egyiknek se szurkoltam, nincs preferenciám, de a képek alapján aszondom megérdemelte, hogy megverjék. Dobott egy számára "kényelmeset", utána rá volt írva az arcára, hogy nyertem. Integetett, mosolygott, lazázott. Ha odaállt volna és végignyomja, szerintem megnyeri, mert simán tud jobbat.
peterk2005
De pont Carter? Broáf... 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Mit keres itt (V.) Iktor?
iktriad
Hát gondolom kb ilyen fejet vág az éremeső láttán, ha még/már ébren van 😀

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 360 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezért így nagy kár, Adamsnak nagyon szurkoltam, hogy 3at megnyerjen egymás után.
Sixo
Én egyiknek se szurkoltam, nincs preferenciám, de a képek alapján aszondom megérdemelte, hogy megverjék. Dobott egy számára "kényelmeset", utána rá volt írva az arcára, hogy nyertem. Integetett, mosolygott, lazázott. Ha odaállt volna és végignyomja, szerintem megnyeri, mert simán tud jobbat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
MI van itt???
iktriad

Kampman
Mit keres itt (V.) Iktor?
több mint 9 éve
Na jobb így ez a bronz mintha egy centivel maradt volna le. Gratula!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
MI van itt???
iktriad

több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
Egy új-zélandi arany ugrott sajnos

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az kemény, hogy ilyen magasságokban fél méter javítani a magyar csúcson. Kb mint amennyivel Katinka 400 vegyesen világcsúcsot döntött.

több mint 9 éve
Ha az a bíró 1 centivel jobb helyre szúrja le azt a mérőt akkor ezüst lett volna 😀
Sixo
Nem, akkor is bronz marad. Huh, mit dobott az amerikai utolsóra.
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jókor megy el a stream 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
5-3-3 A first baseman feldobja és elkapja újra

több mint 9 éve
MI van itt???
több mint 9 éve
Új magyar csúcs utolsóra!!!
iktriad
Ezt kb minden alkalommal eljátssza Anita 😊

több mint 9 éve
Ha az a bíró 1 centivel jobb helyre szúrja le azt a mérőt akkor ezüst lett volna 😀

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209
Azt a kurva ez milyen óra volt. 😮
több mint 9 éve
Ott az a bronz!
több mint 9 éve
MEGVAN!!!! ATLÉTIKAI ÉREM !!!

több mint 9 éve
azigen