Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Kiszopott a jags egyből kötekedsz.Ilyen is mikor volt már utoljára, hogy távolban és 100on is arany esélyes valaki, Marino Jones aki eszembe jut.Ő rokona Dan Marinonak? 😊
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
3 óra és 4 óra között megtapasztaltuk milyen lehet egy amerikainak olimpiát nézni, hát mit ne mondjak jó érzés (mondjuk ők meg ez idő alattnyertek 3 aranyat, 1 ezüstöt meg 1 bronzot) . 😀Ez akkor egy Tesco gazdaságos amerikai olimpiai nézés érzés volt. 😊
Jughead
több mint 8 éve
Vége a női kalapács selejtezőjének , 3an dobták meg a szintet, 70.30 kellett végül a döntőhöz. Ha jól néztem nagy név nem esett ki.
több mint 8 éve
Ilyen is mikor volt már utoljára, hogy távolban és 100on is arany esélyes valaki, Marino Jones aki eszembe jut.Ő rokona Dan Marinonak? 😊
Sixo
több mint 8 éve
Ilyen is mikor volt már utoljára, hogy távolban és 100on is arany esélyes valaki, Marino Jones aki eszembe jut.
több mint 8 éve
9-7, túlélték a szerbek..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kampman
28 359
5 perccel vége előtt SRB-AUS 7-7...A vízilabdatorna toronymagas esélyese kizúghat a csoportból
Igor
több mint 8 éve
5 perccel vége előtt SRB-AUS 7-7...Nagy megkönnyebbülés lenne, ha kiesnének a szerbek,
Igor
több mint 8 éve
5 perccel vége előtt SRB-AUS 7-7...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Tőle talán egy döntő jöhet össze. Az is nagy szó lenne.Kővágón kívül mi várható?Baji Balázs esetleg 110 gáton?
dande
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 359
szégyen lenne, de előbb-utóbb le fogjákAzt még nem törölték az olimpiáról?Egyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez ígyÖttusázókban bízom pl.
dande
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Azért Laci mekkora sportember. Készül mint állat, esélyesként érkezik tizensok év után egy versenyre, úgy, hogy megverheti Phelpset is akár, aztán kínlódik, beszenvedi magát 200-on a döntőbe, de nem megy neki, mentális blokk, és két nappal később odaáll, beküzdi magát megint a döntőbe, és 2 tizedre úszik élete legjobbjától. Remélem sportvezető lesz belőle, kellenek az ilyen emberek.(A Szilágyi kardvívónkról is hasonlókat gondolok, őket meg kéne tartani a pályafutásuk után is a sportnak.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Így van de az nagyon lutriEgyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez ígyÖttusázókban bízom pl.
dande
iktriad
több mint 8 éve
Azt még nem törölték az olimpiáról?Egyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez ígyÖttusázókban bízom pl.
dande
iktriad
több mint 8 éve
Egyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez ígyÖttusázókban bízom pl.
dande
több mint 8 éve
Egyébként lövők cselgáncsozók betliznek atléták meg vkik mondjuk majd cserébe pozitívan hozzák magukat s reméljük a kajakosok sem bőgbek le, akkor jó lesz ez így
több mint 8 éve
Kővágón kívül mi várható?Berecz?
dande
több mint 8 éve
Kővágón kívül mi várható?Baji Balázs esetleg 110 gáton?
dande
több mint 8 éve
Adams nem nyert, Shelly-Ann Fraser idén nem a legjobb, Bolt lehet az egyetlen aki triplázik atlétikában.
több mint 8 éve
Kővágón kívül mi várható?
több mint 8 éve
De pont Carter? Broáf... 😕Ezért így nagy kár, Adamsnak nagyon szurkoltam, hogy 3at megnyerjen egymás után.Én egyiknek se szurkoltam, nincs preferenciám, de a képek alapján aszondom megérdemelte, hogy megverjék. Dobott egy számára "kényelmeset", utána rá volt írva az arcára, hogy nyertem. Integetett, mosolygott, lazázott. Ha odaállt volna és végignyomja, szerintem megnyeri, mert simán tud jobbat.
Sixo
peterk2005
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Mit keres itt (V.) Iktor?Hát gondolom kb ilyen fejet vág az éremeső láttán, ha még/már ébren van 😀
iktriad
több mint 8 éve
Ezért így nagy kár, Adamsnak nagyon szurkoltam, hogy 3at megnyerjen egymás után.Én egyiknek se szurkoltam, nincs preferenciám, de a képek alapján aszondom megérdemelte, hogy megverjék. Dobott egy számára "kényelmeset", utána rá volt írva az arcára, hogy nyertem. Integetett, mosolygott, lazázott. Ha odaállt volna és végignyomja, szerintem megnyeri, mert simán tud jobbat.
Sixo
több mint 8 éve
Mit keres itt (V.) Iktor?MI van itt???
iktriad
Kampman